tehnologie

tehnologie

Cumpărați o bicicletă pliabilă și practică

designer-bike-buy-street-picture-white

În timpul dezvoltării rapide a tehnologiei, designerii industriali se străduiesc să reducă greutatea și dimensiunile tuturor produselor, în special a celor utilizate de oamenii de afaceri din oraș.

Cumpărarea unei biciclete pliabile – design Sada

proiectant-comparator-biciclete-pliate

Bicicleta pliabilă de la Sada duce procesul de dezmembrare la noi niveluri cu roțile sale de 26 de inci fără vorbe. Poate fi îndoit cu o singură mișcare și depozitat într-o pungă specială, care funcționează ca rucsac. În acest moment, această bicicletă impresionantă este doar un prototip. Încă sperăm Gianluca Sada pentru investitorii care ajută la implementarea acestei idei. Dacă totul merge bine, este posibil să aveți în curând propriul dvs. interesant, practic, pliabil Cumpără o bicicletă.

Cumpărați o bicicletă de designer – aveți loc în buzunar?

comparație-pliabilă-desiger-bicicletă-umbrelă-ploaie

Bicicletele tradiționale sunt, desigur, mai stabile și nu reacționează la schimbările variate din teren. În cazul în care sunteți un Sada Cumpără o bicicletă, ar trebui să știți că este mai sensibil, dar în mediul orașului aproape toate drumurile sunt confortabile și netede, iar de cele mai multe ori nu există vibrații atunci când conduceți. Și, desigur, greutatea redusă a dispozitivului asigură faptul că acesta poate fi transportat cu ușurință și în alte moduri de transport.

Cum funcționează bicicleta Sada

aer-imagine-designer-bicicletă-pliabilă

Dispozitivul inovator are un sistem de roți mai mici care realizează fie mișcare, fie pliere rapidă. Roțile nu conțin salivă și sunt mult mai ușoare decât cele convenționale. Crezi asta? Cumpără o bicicletă, îl puteți transporta și folosi oriunde, la fel ca o bicicletă normală sau ca un rucsac la modă. Veți plia bicicleta Sada cu o singură mișcare. Practic și confortabil pentru toate situațiile, acest proiect este dorit de toți oamenii ocupați din oraș sau din țară.

Un bun mijloc de transport în zona orașului

cum-se-folosește-pliabil-bicicletă-oraș

Bicicleta poate fi transportată oriunde

imagine de metal pliabil bicicletă de metrou

Practic și modern

bicicletă-stradă-cuplu-designer-pliabilă

Design inovator

folosiți-imaginea-oraș-pliată cu bicicleta

Read more
tehnologie

Captează-ți lumea într-un balon de săpun cu camera cu bule de 360 ​​de grade

Imagini HD cu cameră HD Bublecam la 360 de grade

Uneori te regăsești undeva atât de frumos încât pur și simplu nu-l poți descrie. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să faci poze. Dar, în loc să faceți mai multe fotografii ale peisajului sau o fotografie panoramică cu iPhone (care funcționează numai atunci când aveți mâinile stabile, ca un chirurg), ați putea face Cameră de 360 ​​de grade Bublcam utilizare. În prezent, pe Kickstarter, Bublcam este o cameră HD de 14 megapixeli cu patru obiective de 190 de grade, astfel încât să poată face fotografii și videoclipuri fără niciun punct mort..

Bublecam la 360 de grade – cameră de 14 megapixeli cu patru obiective de 190 de grade

Proiect de 360 ​​de grade Bublecam kickstarter inovator

Designul tetraedrului permite celor patru obiective să se suprapună și obțineți o fotografie perfectă. Înconjurat de patru inele de structură din aluminiu turnat sub presiune, Bubl este presupus destul de bine protejat. Imaginile sunt stabilizate datorită accelerometrului triaxial care vă permite să țineți camera mică atunci când faceți instantanee.

Minge cu patru lentile Bublecam kickstarter 360 grade

Imaginile sunt realizate la rezoluție maximă (3840 x 3840) și exportate în format JPEG, facilitând partajarea și editarea. Video (și audio) la 30 de cadre pe secundă în 720p sau 15 cadre pe secundă în 1080p sunt editate rapid în format MP4. Acum, când camera a reușit să înregistreze videoclipuri multiplex cu patru imagini, Bubl va fi excelent pentru orice clip video pe care doriți să îl înregistrați.

Inovator la 360 de grade Bublecam kickstarter

Puteți salva fotografiile și videoclipurile direct pe cardul micro SD inclus sau puteți utiliza un port USB 2.0 sau un flux WiFi LIVE (trimis direct la computer sau telefon). În curând, Bublcam va putea să vă salveze înregistrările direct la diferiți furnizori de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox și Google Drive.

360 de grade Bublecam acoperă patru lentile

La momentul scrierii acestui articol, acest proiect avea 681 de susținători și a reușit să depășească cu mult ținta lor de o sută de mii de dolari (acum 293 mii de dolari).

Minge Bublecam de 360 ​​de grade compactă mică

Pachetele entry-level au fost epuizate de mult, dar puteți alege între o cameră albă sau neagră, pentru 499 USD fiecare. De asemenea, primiți un mini trepied, o pungă pentru cameră, o cârpă pentru ochelari, un tricou și acces nelimitat la ultimele știri și actualizări exclusive. Dacă ați fi gata să cheltuiți până la 549 USD, puteți alege între argintiu, albastru, roșu, galben, alb sau negru. Livrarea estimată este planificată pentru luna mai 2014.

Cardul SD 360 de grade Bublecam wlan livestream

Suport pentru cameră Bublecam la 360 de grade

Fotografii 360 de grade Bublecam videoclipuri de înaltă rezoluție

Read more
tehnologie

Accesorii pentru biciclete – Smart Bike System Cobi

Accesorii pentru biciclete aplicații de planificare a rutei control al luminii

Bicicletele vechi devin biciclete moderne odată cu cele noi Accesorii pentru biciclete de Curved. Cobi este numele noului sistem multifuncțional care combină mai mult de cinci accesorii individuale într-unul. Comenzi simple, securitate mai mare pe drum și multe noi aplicații utile – asta promit designerii pe site-ul lor Kickstarter.

Accesorii pentru biciclete Cobi – acesta ar putea fi viitorul?

Aplicații de iluminare cu LED pentru sistem de biciclete iPhone

Accesoriul pentru bicicletă Cobi se bazează pe o idee foarte simplă, dar în același timp super funcțională – datorită sistemului, toată lumea ar trebui să aibă acum acces la informații similare și opțiuni de control ca în propria mașină. Propriul dvs. smartphone este în centrul atenției – este echipat cu mai multe aplicații și este montat pe un suport. Ușurința de utilizare și o interfață ușor de utilizat sunt doar câteva dintre avantajele pe care le aduce sistemul. În plus, lumina din spate este echipată cu o lampă de frână. Similar cu mașina, toată lumea poate cumpăra acum o funcție specială de intermitent, astfel încât direcția de mișcare să poată fi recunoscută de trecători și șoferi..

Cu atât mai mult – sistemul este echipat cu sistemul de navigație OpenStreetMap. Un planificator de rute, o aplicație specială de fitness de la Google și Apple sunt, de asemenea, la bord. Și în timp ce ciclistul face mișcare și poate păstra întotdeauna o imagine de ansamblu precisă a consumului de calorii, el poate asculta muzica sa preferată. Operația se face în așa fel încât șoferul să nu fie nevoit să-i distragă atenția.

Și chiar dacă bicicleta este parcată în parcare, este protejată în siguranță împotriva furtului – este integrat și un sistem de securitate.

Sigur, ușor și, mai presus de toate, la fel de confortabil ca în propria mașină – așa promite noul sistem de accesorii pentru biciclete Cobi.

Accesorii pentru biciclete – propriul smartphone devine parte a noului sistem Cobi

Bicycle Coby noul sistem integrat cu lumină de proiect

Cobi – sistemul practic de control transformă complet vechea bicicletă

Bicycle Cobi Smart Bike System nou modern

Sunt la bord diverse sisteme de navigație, planificatoare de rute și programe pentru consumul de calorii

Bicicletă rapidă inteligentă de control a smartphone-ului

Software-ul ușor de utilizat oferă informații despre temperatură, timp și vânt

Biciclete Smart Bike System Cobi Route Planner Aplicații pentru telefoane mobile

Propriul tău telefon mobil devine un parte importantă a accesoriilor

Aplicații ușoare pentru smartphone-uri pentru biciclete consumul de calorii

Bicicleta vechi actualizare bicicletă lumina suport smartphone

Biciclete Cobi funcții inteligente de control al ideilor sistemului

Suport de direcție pentru telefonul mobil cu idei de biciclete

Bicicletă LED lumină față direcție suport telefon mobil

Biciclete Cobi sistem de lumină idei smartphone

Sistemul Cobi

Read more
tehnologie

Cuptor mobil pentru pizza cu peleți Uuni 2 – pizza gata în 118 secunde

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete -uuni-2-oțel inoxidabil

Un nou-nouț cuptor mobil pentru pizza cu pelete a fost prezentat pe piață! Uuni 2! Cuptorul original pentru pizza Uuni a impresionat bucătarii de casă din întreaga lume când a fost lansat cu mare succes pe site-ul de finanțare participativă Kickstarter în noiembrie 2012. Cuptorul mic și mobil pentru pizza pentru grădină și balcon a fost proiectat de designerul finlandez Kristian Tapaninaho din Londra. Uuni 2 este un nou model îmbunătățit care se concentrează pe ușurința sa de utilizare. Cu Uuni 2 toată lumea poate pregăti rapid o pizza cu o adevărată aromă de foc de lemn acasă.

Cuptor mobil cu peleți Uuni2 pentru balcon și grădină

mobil-pelet-pizza-cuptor-uuni-2-pizza-garden-baking

Cuptorul mobil pentru pizza este mai mic decât o valiză pentru bagaje de mână, dar este foarte ingenios. Uuni 2 este fabricat în Finlanda din oțel inoxidabil și cântărește în jur de 10 kilograme. Acesta atinge temperaturi de 450 de grade și vă permite să coaceți o pizza în doar 2 minute. A doua generație Uuni poate fi, de asemenea, setată și oferă opțiunea de a găti mâncăruri la temperaturi mai scăzute și timpi de gătit mai mici.

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete

Cuptor mobil pentru pizza cu peleți uuni-2-oțel inoxidabil-ușor-accesibil

Cuptorul pentru pizza Uuni 2 este chiar mai ușor de utilizat decât primul model și, datorită containerului mai mare, poate păstra mai multe pelete simultan, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot concentra complet pe gătit, nu pe reumplere. Uuni 2 costă chiar mai puțin decât primul model – doar 240 de euro.

mobil-peleți-cuptor-pizza-uuni-2-picioare-din-oțel inoxidabil

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete -uuni-2-otel inoxidabil-lemn

mobil-pelete-pizza-cuptor-uuni-2-lemn-pelete-consum

mobil-pelet-pizza-cuptor-uuni-2-pizza-fast-coacere

Puteți găsi mai multe informații Aici și Aici

Read more
tehnologie

Designul platoului rotativ “Flotant” și “Toc” – aspect retro modern

design turntable toc floating music entertainment deco retro

Recorderii sunt încă un accesoriu popular de uz casnic până în prezent. Pe de o parte, îi pui pe toți în nostalgie în timp ce cânți la discuri vechi și, pe de altă parte, arată de asemenea minunat ca o decorație sub forma unui accent retro. Astăzi am dori să vă oferim două modele cu unicat Design de platan care combină vechea piesă retro cu caracteristici moderne.

Designul platoului rotativ “Toc”

proiectarea platanului toc forma organică carcasă înregistrare verticală

Caracteristicile moderne ale acestui design de platan rotativ cu aspect retro sunt imediat vizibile. Pe de o parte, recordofonul are forme organice care îl fac să semene mai mult cu o sculptură decât cu un recordofar fără disc. În acest fel, se adaptează perfect la restul decorului din interiorul tău. Designul unic al platoului rotativ constă dintr-o carcasă din lemn de nuc. Pe de altă parte, poate fi pornit și oprit prin telecomandă sau buton LED.

Design de platan rotativ cu formă organică

design butoane rotative prize prize difuzor formă de ou

Deosebit de eficient cu acest design al platoului rotativ este faptul că jucătorul deține recordul pe verticală și îl joacă. O caracteristică specială a funcției platanului este că, spre deosebire de modelele clasice, este posibil să comutați între melodiile individuale. Un senzor încorporat le poate separa unele de altele. Designul platanului vine de la Roy Harpaz.

Înregistrare verticală

buton de telecomandă design lemn rotativ din lemn de nuc

Girofar din lemn de nuc

design disc platou disc stil vinil decor modern

Placă turnantă compactă ca decor

design senzor de platan rotativ melodii muzică televizor multimedia

Proiectat de Roy Harpaz.

Designul platoului rotativ “plutitor”

placă turnantă placă albastră interior comodă perete de cărămidă alb

Designul platoului plutitor vine de la Gramovox. Forma carcasei este foarte asemănătoare cu modelele tradiționale așa cum le cunoaștem și este disponibilă fie în arțar, fie în nuc. Cu toate acestea, latura modernă este imediat vizibilă și aici. Și în acest model, discul este redat pe verticală. Acest lucru creează impresia că discul plutește liber în aer și este o combinație de mediu și artă.

Design de înregistrare verticală

Model rotativ din lemn de arțar de nuc, model plutitor

Estetic vorbind, designul platoului rotativ este un adevărat festin pentru ochi. În plus, există un braț de carbon, difuzoare stereo și amortizarea vibrațiilor. Funcționarea este, de asemenea, foarte simplă. În acest fel, nu veți avea nicio problemă în obținerea redării discurilor dvs. de vinil, chiar dacă este prima dată când utilizați un platan rotativ. Designul rotativ al plăcii rotative are tot ce aveți nevoie într-un singur dispozitiv, astfel încât să puteți reda instantaneu muzica preferată fără a fi nevoie să cumpărați accesorii suplimentare.

Carcasa platoului rotativ în vedere laterală

disc rotativ design gramovox idee lemn nuc vertical

Design din spate

Placă turnantă, carcasă, cu carcasă din lemn, disc vertical de vinil

Designul platanului este similar cu modelele clasice

placă turnantă design retro decor comodă modernă sertare plante cactus

Designul plăcii rotative – Cum funcționează:

placă turnantă bandă turnantă ascultare automată de muzică

Proiectat de Gramovox.

Read more
tehnologie

Segway fără mâner – Oxboard oferă distracție optimă la volan în orașul mare

Segway fără mâner din metal gri distractiv de condus

Segway-urile au fost de mult timp unul dintre cele mai populare scutere – sunt silențioase, economice și ocupă foarte puțin spațiu. Din ce în ce mai mulți oameni îl aleg, economisind timp și nervi în agitația marelui oraș. De altfel, cele mai noi mijloace de transport sunt, de asemenea, ecologice – deoarece sunt alimentate electric și, prin urmare, nu provoacă emisii nocive. Vă prezentăm un nou design de Oxboard – Segway fără mâner de la Oxboard. Cu aceasta, distracția la volan este garantată!

Segway fără mâner – Oxboard combină skateboard-ul și scuterul într-un design inovator

Segway-fără-mâner-culoare-roșie-modernă

 Oxboard funcționează pe principiile unui Segway – două motoare sunt integrate în roți, două baterii sunt între ele și conduc bicicleta electrică. Spre deosebire de varianta obișnuită, Segway-ul fără mâner este condus în principal prin schimbarea greutății. Pilotul are o mare libertate de mișcare – întorcându-se la 360 de grade, deplasându-se înainte / înapoi sau călărind ca skateboard-ul.

Segway fără mâner – conducere distractivă și siguranță într-un singur design

Segway-fără-mâner-metal-roșu-scuter-modern

Dacă doriți să cumpărați un Segway, nu trebuie să aveți o anumită experiență – dispozitivul electronic este operat complet intuitiv. Designul Oxboard are, de asemenea, scoruri funcționale – deoarece ocupă mai puțin spațiu, este ușor și bateriile rezistă până la 20 de kilometri. Segway-ul fără mâner poate atinge o viteză maximă de 10 kilometri.

Segway fără mâner – alternativa modernă pentru sportivi

Segway-fără-mâner-practic-modern

Mijloace de transport sigure și ecologice în marele oraș

Segway-fără-mâner-ecologic-negru

Designul Oxboard este disponibil în trei culori

Segway-fără-mâner-argintiu-funcțional-inovator

Producătorul olandez a produs deja senzație cu produsul său în Europa de Nord

Segway-fără-mâner-mijloace-moderne de transport-oraș mare

 Distracția de a conduce la iarnă – cu noul Oxboard

Segway-fără-mâner-Oxboard-argint-modern

Read more
tehnologie

Bec muzical de la Sony ca accesoriu util pentru casă

bec muzica de la boxa led bluetooth alb bluetooth

Sony a publicat încă o dată o invenție deosebit de originală. De asemenea, este foarte util dacă locuiți într-un apartament mic și nu aveți mult spațiu pentru un sistem de sunet scump. Este vorba despre un Bec de muzică de la Sony, care nu numai că oferă lumina necesară, dar poate reda și melodiile preferate. Mai multe becuri pot fi combinate în acest scop, astfel încât să puteți utiliza această funcție în mai multe camere în același timp. Ai nevoie de divertisment în sufragerie sau vrei să adormi cu muzică relaxantă? Aceasta nu mai este o problemă cu becul Sony Music!

Bec muzical de la Sony ca sistem de sunet în camera de zi

bec de muzică de la camera de zi Sony canapea sistem bluetooth

Becurile au difuzoare încorporate cu 2 wați care sunt conectate fără fir între ele prin Bluetooth și pot fi conectate în același mod la smartphone-uri, tablete sau computere pentru a reda muzica dorită. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă dimensiunea compactă familiară a unui bec. Becul cu muzică LED Sony este furnizat cu energie electrică în mod tradițional, prin cablu. Și nu credeți că intensitatea luminii a fost neglijată din cauza suplimentelor muzicale suplimentare. Becurile pot fi estompate cu ajutorul unei telecomenzi pentru a crea o atmosferă romantică. De asemenea, puteți utiliza aceeași telecomandă pentru a regla volumul. Becul Sony Music va fi disponibil pentru prima dată în Japonia începând cu 23 mai anul acesta. Cât de mare va fi prețul pe continentul nostru rămâne de văzut. Dar mai întâi câteva imagini și un videoclip:

Bec muzical de la Sony – Adormiți cu muzică liniștită

bec sonor muzică ascultare tehnologie bluetooth telecomandă

Bec cu LED de la Sony cu abajur transparent

sony bec lampa difuzor idee accesoriu smartphone

Bec muzical cu o priză interesantă

bec de muzică de la tehnologia de idei pentru sistemul de sunet led Sony

Ascultați muzică cu familia în orice moment, datorită becului cu LED

bec sony music family lampa de podea lampă de birou idee lampă suspendată

Proiectat de Sony.

Read more
tehnologie

Stație de încărcare a telefonului mobil de designer – 12 modele excelente pentru dispozitivele dvs.

stație de încărcare telefon mobil iboat metal alb luciu iphone idee de perete

the Stație de încărcare a telefonului mobil este ceva care nu ar trebui să lipsească deținătorului unui smartphone. Dacă aceasta oferă și conexiuni pentru mai multe dispozitive în același timp, încărcarea și sincronizarea se simplifică mult. Am dori să vă prezentăm câteva stații de încărcare pentru telefoane mobile de designer, pe care le-ați putea găsi utile. Există modele din diferite game de prețuri, deci aveți garanția că veți găsi cea potrivită.

Stație de încărcare a telefonului mobil All-Dock

stație de încărcare a telefonului mobil toate docuri design alb nuc

Această atractivă stație de încărcare a telefonului mobil este disponibilă în alb sau nuc elegant și este disponibilă pentru diverse dispozitive, inclusiv iPhone, iPad, Android, Apple, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia și Huawei. Versiunea de bază este disponibilă la un preț redus de 39 de dolari, în timp ce modelul complet în nuc este disponibil la un preț de 149 de dolari.

Stație de încărcare a telefonului solar Electree

stație de încărcare a telefonului mobil electree solar bonsai design raft din lemn

Stația de încărcare a telefonului mobil Electree este deosebit de interesantă, deoarece a fost inspirată din natură. Designerul Vivien Muller a folosit principiul fotosintezei și a produs un încărcător care încarcă telefonul mobil folosind energia solară. În plus, există aspectul atractiv sub forma unui copac, care amintește de un bonsai. Încărcarea funcționează în felul următor. Bateria încorporată este încărcată de lumina soarelui, care durează aproximativ 36 de ore. Telefonul mobil poate fi apoi conectat și energia transferată în câteva ore. Stația de încărcare a telefonului mobil este compatibilă cu diferite dispozitive USB. Bijuteria practică este disponibilă la 426 USD.

Spool Dock pentru telefonul mobil

stație de încărcare telefon mobil bobină doc doc stejar lână merino metal elegant

Acest design atractiv este perfect și ca decor pentru interiorul modern. Stația de încărcare a telefonului mobil este fabricată din stejar, lână merino și metal. Este potrivit pentru iPhone 6, 6 Plus, 5, 5s, 5c, pentru iPad Mini și iPod touch de generația a cincea. Bijuteria este disponibilă la 65 USD.

Stație de încărcare Grovemade

stație de încărcare telefon mobil smartphone din lemn de arțar din oțel grovemade

Greutatea mare a acestei stații de încărcare a telefonului mobil se datorează oțelului care a fost utilizat pentru fabricarea acestuia. Aceasta înseamnă că stația este deosebit de stabilă. Lemnul de arțar este șlefuit manual și prelucrat. Stația este compatibilă cu iPhone 5, 6 și 6 Plus.

Stația de încărcare originală Wood’d

stație de încărcare telefon mobil difuzor woodd integrat grilă design elegant

Lemnul de fag formează această atractivă stație de încărcare a telefonului mobil cu difuzoare încorporate. Designul grilei conferă stației un aspect deosebit de interesant. Modelul este fabricat în Italia și este potrivit pentru iPhone 5, 5s și 5c.

Convergeți stația de încărcare de la Quirky

stația de încărcare a telefonului mobil converge camera albă ciudată în stil modern

Această stație de încărcare a telefonului mobil are un design foarte modern. Se numește Converge și este o lucrare de Quirky. Suportul are o formă curbată care poate găzdui mai multe dispozitive. Cablurile sunt conectate convenabil la smartphone, tabletă sau alt dispozitiv printr-un slot.

Hawthorne de Brandon Leedy

stație de încărcare telefon mobil hawthorne podea din lemn compartiment tabletă smartphone andocare

Dacă sunteți în căutarea unui model mai elegant care să se potrivească cu biroul dvs. clasic, atunci Hawthorne este fără îndoială doar lucrul pentru dvs. Această piesă este realizată de Brandon Leedy. Stația de încărcare a telefonului mobil este din lemn și are două etaje care pot fi folosite pentru a stoca diverse dispozitive. Există chiar și spațiu pentru o tabletă.

Stație de încărcare wireless Powermat

stație de încărcare telefon mobil powermat idee wireless design modern de andocare negru

Te-ai săturat de numeroasele cabluri care se acumulează cu toate dispozitivele din casă și arată doar urât? Nu mai! Stația de încărcare a telefonului mobil Powermat vă încarcă smartphone-ul fără cabluri. În acest scop, este pur și simplu plasat pe tablă. Cu o singură apăsare de buton, puteți începe.

Majordomul de lemn

stație de încărcare la îndemână butlerul din lemn ușor fereastră ceas întunecat

Această stație elegantă de încărcare a telefonului mobil este atașată la perete și are un aspect atractiv din lemn deschis la culoare și o bandă de lemn închis la culoare care poate fi mutată. În acest fel, puteți ține întotdeauna evidența timpului sau cine tocmai v-a scris, chiar și în timp ce încărcați.

Mini doc pentru telefonul mobil

stație de încărcare telefon mobil minidock soclu idei dispozitive tapblet ipod

Această stație de încărcare a telefonului mobil, care este potrivită pentru iPhone și alte produse Apple, economisește în mod special. Încărcătorul este conectat direct la priză și apoi servește ca suport pentru dispozitive. Nu ocupă spațiu valoros pe biroul deja îngust.

Compoziție pentru telefonul mobil și ceas

stație de încărcare telefon mobil compoziție nuc plută material elegant spațiu de depozitare ceas ochelari

Stația de încărcare Compozitiv are zone de depozitare mici, care sunt proiectate pentru a fi antiderapante. Pluta a fost folosită în acest scop. Restul stației este, de asemenea, realizat din material natural, și anume lemn elegant, într-o culoare închisă.

Read more