tehnologie

Designul platoului rotativ “Flotant” și “Toc” – aspect retro modern

design turntable toc floating music entertainment deco retro

Recorderii sunt încă un accesoriu popular de uz casnic până în prezent. Pe de o parte, îi pui pe toți în nostalgie în timp ce cânți la discuri vechi și, pe de altă parte, arată de asemenea minunat ca o decorație sub forma unui accent retro. Astăzi am dori să vă oferim două modele cu unicat Design de platan care combină vechea piesă retro cu caracteristici moderne.

Designul platoului rotativ “Toc”

proiectarea platanului toc forma organică carcasă înregistrare verticală

Caracteristicile moderne ale acestui design de platan rotativ cu aspect retro sunt imediat vizibile. Pe de o parte, recordofonul are forme organice care îl fac să semene mai mult cu o sculptură decât cu un recordofar fără disc. În acest fel, se adaptează perfect la restul decorului din interiorul tău. Designul unic al platoului rotativ constă dintr-o carcasă din lemn de nuc. Pe de altă parte, poate fi pornit și oprit prin telecomandă sau buton LED.

Design de platan rotativ cu formă organică

design butoane rotative prize prize difuzor formă de ou

Deosebit de eficient cu acest design al platoului rotativ este faptul că jucătorul deține recordul pe verticală și îl joacă. O caracteristică specială a funcției platanului este că, spre deosebire de modelele clasice, este posibil să comutați între melodiile individuale. Un senzor încorporat le poate separa unele de altele. Designul platanului vine de la Roy Harpaz.

Înregistrare verticală

buton de telecomandă design lemn rotativ din lemn de nuc

Girofar din lemn de nuc

design disc platou disc stil vinil decor modern

Placă turnantă compactă ca decor

design senzor de platan rotativ melodii muzică televizor multimedia

Proiectat de Roy Harpaz.

Designul platoului rotativ “plutitor”

placă turnantă placă albastră interior comodă perete de cărămidă alb

Designul platoului plutitor vine de la Gramovox. Forma carcasei este foarte asemănătoare cu modelele tradiționale așa cum le cunoaștem și este disponibilă fie în arțar, fie în nuc. Cu toate acestea, latura modernă este imediat vizibilă și aici. Și în acest model, discul este redat pe verticală. Acest lucru creează impresia că discul plutește liber în aer și este o combinație de mediu și artă.

Design de înregistrare verticală

Model rotativ din lemn de arțar de nuc, model plutitor

Estetic vorbind, designul platoului rotativ este un adevărat festin pentru ochi. În plus, există un braț de carbon, difuzoare stereo și amortizarea vibrațiilor. Funcționarea este, de asemenea, foarte simplă. În acest fel, nu veți avea nicio problemă în obținerea redării discurilor dvs. de vinil, chiar dacă este prima dată când utilizați un platan rotativ. Designul rotativ al plăcii rotative are tot ce aveți nevoie într-un singur dispozitiv, astfel încât să puteți reda instantaneu muzica preferată fără a fi nevoie să cumpărați accesorii suplimentare.

Carcasa platoului rotativ în vedere laterală

disc rotativ design gramovox idee lemn nuc vertical

Design din spate

Placă turnantă, carcasă, cu carcasă din lemn, disc vertical de vinil

Designul platanului este similar cu modelele clasice

placă turnantă design retro decor comodă modernă sertare plante cactus

Designul plăcii rotative – Cum funcționează:

placă turnantă bandă turnantă ascultare automată de muzică

Proiectat de Gramovox.