tehnologie

Cumpărați o bicicletă pliabilă și practică

designer-bike-buy-street-picture-white

În timpul dezvoltării rapide a tehnologiei, designerii industriali se străduiesc să reducă greutatea și dimensiunile tuturor produselor, în special a celor utilizate de oamenii de afaceri din oraș.

Cumpărarea unei biciclete pliabile – design Sada

proiectant-comparator-biciclete-pliate

Bicicleta pliabilă de la Sada duce procesul de dezmembrare la noi niveluri cu roțile sale de 26 de inci fără vorbe. Poate fi îndoit cu o singură mișcare și depozitat într-o pungă specială, care funcționează ca rucsac. În acest moment, această bicicletă impresionantă este doar un prototip. Încă sperăm Gianluca Sada pentru investitorii care ajută la implementarea acestei idei. Dacă totul merge bine, este posibil să aveți în curând propriul dvs. interesant, practic, pliabil Cumpără o bicicletă.

Cumpărați o bicicletă de designer – aveți loc în buzunar?

comparație-pliabilă-desiger-bicicletă-umbrelă-ploaie

Bicicletele tradiționale sunt, desigur, mai stabile și nu reacționează la schimbările variate din teren. În cazul în care sunteți un Sada Cumpără o bicicletă, ar trebui să știți că este mai sensibil, dar în mediul orașului aproape toate drumurile sunt confortabile și netede, iar de cele mai multe ori nu există vibrații atunci când conduceți. Și, desigur, greutatea redusă a dispozitivului asigură faptul că acesta poate fi transportat cu ușurință și în alte moduri de transport.

Cum funcționează bicicleta Sada

aer-imagine-designer-bicicletă-pliabilă

Dispozitivul inovator are un sistem de roți mai mici care realizează fie mișcare, fie pliere rapidă. Roțile nu conțin salivă și sunt mult mai ușoare decât cele convenționale. Crezi asta? Cumpără o bicicletă, îl puteți transporta și folosi oriunde, la fel ca o bicicletă normală sau ca un rucsac la modă. Veți plia bicicleta Sada cu o singură mișcare. Practic și confortabil pentru toate situațiile, acest proiect este dorit de toți oamenii ocupați din oraș sau din țară.

Un bun mijloc de transport în zona orașului

cum-se-folosește-pliabil-bicicletă-oraș

Bicicleta poate fi transportată oriunde

imagine de metal pliabil bicicletă de metrou

Practic și modern

bicicletă-stradă-cuplu-designer-pliabilă

Design inovator

folosiți-imaginea-oraș-pliată cu bicicleta