Placare de perete

Lămpi încastrate cu LED – idei creative pentru proiectarea pereților

Design de perete Design cu iluminare încastrată cu LED Ingo Maurer

Cele moderne Lămpi încorporate cu LED sunt un decor original și neobișnuit pentru orice interior. Tapetele tehnice ale designerului Ingo Maurer combină frumusețea iluminatului încorporat cu tehnologiile LED ecologice.

Luminile inovatoare cu LED încastrate

Lămpi încastrate cu LED în design hi-tech

Consiliul german de design a onorat tapetul cu LED-uri al lui Ingo Maurer 2013 cu Premiul german de design. O bandă de tapet cu LED, care constă din cinci repetări, are 320 cm lungime și 60 cm lățime și. Fiecare repetare are 60 de lumini LED albastre, 48 albe și 60 roșii cu aproximativ 60 de wați. Producatori de decoratiuni de perete futuriste cu Lămpi încorporate cu LED este compania Architects Paper. Combinația unică de decorare a pereților și iluminare încorporată este disponibilă în alb, roșu și verde.

Decor de perete de designer de înaltă tehnologie cu lumini încastrate cu LED-uri

Proiectarea mesei cu iluminare LED

Designerul  Ingo Maurer  Potrivit tapetului cu LED-uri oferă posibilități foarte interesante de iluminare a camerelor. Lumina misterioasă, în care este greu de văzut de unde vine lumina, creează o atmosferă urbană, pulsantă. Un mare avantaj al Lămpi încorporate cu LED este, de asemenea, că designerii de interior au posibilitatea de a lipi mai multe sau mai puține lungimi și lungimi în funcție de arhitectura și amenajarea unei camere.

Ingo Maurer – design de perete cu lumini încorporate cu LED  

Ingo Maurer Design

Design interior Ingo MaurerDesign interior Ingo Maurer