Placare de perete

Imagini de fundal moderne – tendințe în decorarea pereților de către Cole & Son

idei moderne de tapet foto pentru amenajarea peretilor

Imagini de fundal moderne și-au găsit locul în proiectarea pereților. Cu cât mai original, cu atât mai bine. Uitați de tapetul clasic și orice fel de acoperire de perete obișnuită. Oferiți zidurilor dvs. un aspect modern cu tapet foto alb-negru urban. Inspirat de cultura urbană, acest tapet foto modern din colecția Fornasetti de la Cole & Fiul este dovada stilului și interesului tău pentru artă și design.

Tapet foto modern în prim plan în designul interior

interesant tapet foto Cole and Son design

Lăsați pereții să fie în prim-planul interiorului – designul simplu și modelele neobișnuite vor face cu siguranță cea mai bună impresie. Aici puteți obține ceva modern Proiecte de tapet foto bucură-te.

Idei de design pentru casa ta – imagini de fundal foto moderne

design modern perete fotolii gri tapet alb negru

Un peisaj de oraș cu multe clădiri poate fi văzut pe designul tapetului Mediterranea. Se poate privi și explora pentru mult timp faza modernă în alb și negru. Toate tapet foto modern din Cole & Fiii sunt tendința de top și se potrivesc bine pe hol, precum și într-o cameră de zi elegantă.

Culori de tendință pentru proiectarea pereților

Idei de proiectare care acoperă pereții fluturi

Imagini de fundal moderne din Cole & Soare diferă prin motivele lor grafice tipice în combinația contemporană de culori alb-negru. Sunt posibile și alte combinații de culori – verde-negru, maro-negru, gri-nisip-galben. Tonurile întunecate sunt expresive și pot arăta foarte nobile. Designul de malachit a fost inspirat din piatra naturala. Ex Libris arată ca o bibliotecă grozavă, cărțile sunt de diferite dimensiuni, drepte și înclinate.

Idei interesante pentru proiectarea pereților – biblioteca de acasă

Bibliotecile au fost lipite de bibliotecă

Tendințe de proiectare a pereților

Peisaj urban alb-negru

Design simplu – imagini de fundal moderne

mobilier simplu și design tapet

Tapet foto original pentru hol

Acoperire de perete - tapet modern