tehnologie

Bicicletă electrică de la vechea bicicletă – cu bicicleta GeoOrbital

Bicicletă electrică-bicicletă-incorporare-geoorbitală-potrivită-proiectare-durabilă

Bicicletele electrice sunt în acest moment deosebit de actualizate. Transmisia electrică poate fi cu adevărat utilă pentru călătorii deosebit de lungi și poate servi ca vânt de încredere de încredere. Pedelecurile sunt, de asemenea, scumpe, totuși, iar variantele ceva mai accesibile tind să nu convingă prin designul lor seducător și modern. A Bicicleta electrica GeoOrbital poate fi instalat pe biciclete obișnuite prin înlocuirea roții din față ca o variantă durabilă pentru acționarea electrică.

Bicicletă electrică de la o bicicletă obișnuită

Bicicletă electrică -bike-geoorbital-durabilă-tehnologie-design-modern

Întreaga conversie ar trebui să dureze 60 de secunde și să fie potrivită pentru fiecare bicicletă. Două dimensiuni sunt opționale, proiectate pentru roțile de 26, 28 și 29 inch. Roata din față înlocuibilă arată foarte futuristă, deoarece motorul electric și bateria sunt integrate acolo.

Transformă bicicleta într-o bicicletă electrică

Bicicletă electrică -bike-geoorbital-detail-view-battery-electric

Motorul electric de 500 de wați și bateria litiu-ion permit o viteză maximă de 32 km / h. și o autonomie de până la 80 km. Acest lucru face ca „piesa de rezervă” să arate puțin futuristă, dar poate fi un pic pentru a marca progresul tehnologic.

Bicicletă electrică prin schimbarea unei roți

bicicletă-electrică-bicicletă-design-progres-tehnologic-geoorbital

Diferite tipuri poștale au fost dezvoltate de echipa GeoOrbital în ultimii ani până când a fost stabilită varianta finală optimizată. Desigur, ca set de conversie, GeoOrbital nu costă la fel de mult ca o bicicletă electronică întreagă. Nu este încă în producție de serie, dar fiecare client îl poate obține prin KickStarter pentru aproximativ 800 de euro la tarife preferențiale.

Roată electrică pentru biciclete potrivită pentru diferite tipuri de biciclete

electric-bike-bike-geoorbital-

Un avantaj major al conceptului pentru biciclete electrice este flexibilitatea. Cu o singură parte care poate fi adaptată la o bicicletă existentă, bicicleta obișnuită poate fi transformată într-o bicicletă electronică. Nu ar trebui să vă lipsiți de bicicleta preferată și, în cele din urmă, este creată o piesă reală de designer, un adevărat unic.

E-transformare – asamblare ușoară

bicicletă-electrică-bicicletă-design-funcțional-asamblare-rapidă-geoorbitală

Indiferent dacă bicicleta dvs. este potrivită pentru GeoOrbital, ar trebui să îndeplinească doar două condiții:

  • să fie adecvat pentru includerea unei eliberări rapide
  • au o frână pe jantă

Întregul ansamblu trebuie făcut rapid în câțiva pași simpli – pur și simplu schimbați roata din față și conectați cablul cu indicatorul.

Bicicletă electrică pentru fiecare ciclist

biciclete electrice-biciclete-posibilități-geoorbital-biciclete-diferite

Roata din față electrificată poate fi, în principiu, instalată pe orice bicicletă cu frână pe jantă și cu eliberare rapidă și acordă fiecărei biciclete o nouă licență. Poate fi folosit universal și este conceput ca o soluție de conversie accesibilă pentru o bicicletă electronică.

Nu ratați bicicleta preferată cu o bicicletă electronică

electrice-biciclete-biciclete-geoorbital-moderne-proiectare-tehnologie-dezvoltare

O bicicletă electronică pentru toată lumea!

bicicletă-electrică-bicicletă-kit-conversie-tehnologie-geoorbital-durabilă

GeoOrbital în acțiune:

* aflați mai multe despre GeoOrbital Aici și susțineți proiectul pe KickStarter