VIDEO, sufragerie

Culori pentru camera de zi – 55 de idei grozave pentru designul culorilor

Camera de zi este de obicei cea mai mare cameră din apartament sau casă. La urma urmei, multe ar trebui să se potrivească acolo – de exemplu canapeaua preferată, un sistem mare de rafturi pe perete, dulap TV, comoda, zonă de luat masa și, eventual, chiar și o chicinetă.

culori pentru camera de zi verde covor covor candelabru alb

Designul corect al culorii joacă un rol decisiv aici – culoarea pereților asigură confort și creează o conexiune vizuală între zonele individuale. Vă vom oferi 55 de idei grozave pentru combinare Culori pentru camera de zi – lasă-l să te inspire!

Culori pentru camera de zi – Selectați în funcție de condițiile camerei

culori pentru sufragerie culoare fucsia raft mobilier alb mobilier masuta fotoliu

Alegerea Culori pentru camera de zi este strâns legată de doi factori:

– Condițiile camerei – Dacă camera este spațioasă, culoarea peretelui poate fi închisă / de exemplu albastru benzină / gri, maro ciocolată / violet sau roșu vin / antracit /. Dacă camera este mai mică sau dacă sufrageria are un acoperiș înclinat, ar trebui să optați pentru culori mai deschise / galben, portocaliu, roz /.

– Living luminos / întunecat – Condițiile de iluminare din cameră joacă, de asemenea, un rol important. În camerele care sunt inundate de lumina soarelui / de exemplu, camerele orientate spre sud sau vest / puteți vopsi peretele opus ferestrei cu o culoare de culoare închisă. Și dimpotrivă – camera de zi întunecată, orientată spre nord, va beneficia de o culoare puternică a peretelui, precum azuriu, galben sau portocaliu.

Culori pentru camera de zi – mobilier gri în fața unui perete galben

culori pentru sufragerie galben decalcomanie perete cusca mobilier gri

Nu este întotdeauna posibil să pictați pereții în culori accentuate. În schimb, mulți chiriași optează pentru mobilier în nuanțe puternice. În acest fel se creează o atmosferă fericită și confortabilă – și cea mai bună parte este – chiar dacă vă mutați, puteți obține același efect în noul apartament.

Vopsea de perete taupe – fundal nobil pentru mobilier și accesorii

Combinați culoarea peretelui gri – 55 de idei și sfaturi de decorare

Tendințele vopselei de perete 2017 – vindecarea culorilor prin tonuri pastelate de la Dulux

Combinație de verde și portocaliu în camera de zi

culori pentru sufragerie verde portocaliu canape raft lampa de podea

Verde și portocaliu sunt o combinație excelentă de culori dacă doriți să aduceți prospețimea camerei care amintește de primăvară. Livingul minimalist folosește și culorile într-un mod interesant. Peretele a fost proiectat cu o nișă pentru rafturi și suprafețe de depozitare încorporate, prin care această zonă este separată optic de culoarea verde a peretelui printr-o nuanță portocalie. Există, de asemenea, canapea și lămpi de podea în portocaliu.

Culori deschise în dungi

culori pentru dungi sufragerie bej maro albastru jucarii canapea

Modelele cu dungi sunt foarte atractive și elegante. Acest lucru nu se aplică doar variantelor în două tonuri, ci și atunci când combinați mai multe culori, inclusiv culori contrastante. Peretele dungat de deasupra este format din albastru închis, albastru deschis, maro și bej, care poate fi găsit și în restul designului camerei.

Combinați culorile gri și fructe de pădure

Căpșuni motive motive idei raft de perete accente albe

Culoarea boabelor are un farmec aparte și arată confortabilă pe de o parte și elegantă pe de altă parte. În plus, nu poate fi combinat minunat cu alb, ci și cu orice nuanță de gri sau chiar cu ambele variante de culoare. Livingul de la etaj a fost proiectat în același mod. Peretele din mijloc, modelul covorului și canapeaua sunt gri, în timp ce fructele de pădure servesc drept culoare de accent pentru fotolii și alte două zone de perete, care sunt, de asemenea, încadrate de suporturi albe.

Culoarea peretelui portocaliu pe șemineu

Culoare perete accente decorative gri set de canapele albe Covor Shaggy

Desigur, albul poate fi combinat și cu orice altă culoare, deoarece este neutru. Ce zici de o nuanță caldă de portocaliu? Accentele au fost amplasate în această cameră pe peretele șemineului și cu ajutorul decorațiunilor în această culoare.

Culorile camerei de zi – Adăugați un strop de culoare cu mobilierul

Perete gri azur canapea galben lamaie perna decorativa lemn masuta de cafea fag

Verde menta este o nuanță pastelată proaspătă, care poate fi extrem de delicată și relaxantă. În combinație cu alte nuanțe de albastru, cum ar fi turcoazul, aspectul său rece este îmbunătățit. Puteți adăuga accente de culoare bomboane cu roz și somon. Această culoare este adesea utilizată ca vopsea de perete și poate fi combinată bine cu mobilier din lemn deschis la culoare. O canapea verde mentă în sufragerie poate deveni un adevărat punct culminant.

Camera de zi în roz și galben

Proiectare camera de zi galben roșu fructe de pădure idei de vopsea

Culoarea roz a părăsit demult imaginea Barbie și își găsește drumul în sufrageria modernă. Trandafir, trandafir vechi, fucsia – fiecare dintre aceste nuanțe are un efect complet diferit și poate fi folosit diferit în cameră. Puteți opta pentru un ton delicat ca culoarea peretelui sau puteți seta accente foarte frumoase cu o culoare intensă, cum ar fi roșu zmeură.

Perete de cărămidă roșie și perete de accent roz

Idei living interior casa perete caramida decor eclectic

Acest exemplu arată cum Barbie Pink poate fi folosită într-un stil de viață eclectic. Designerul a ales idei de design foarte diferite pentru cei doi pereți adiacenți. Acestea sunt în contrast puternic între ele, dar cu ajutorul celorlalte decorațiuni și accesorii pentru casă, amestecul de stiluri este greu perturbator aici.

Nuanțele portocalii conferă livingului gri un strop de culoare

Schema de culori a livingului perete accent portocaliu

Aici se întâlnesc tonurile reci și calde. Gri și portocaliu sunt o combinație de culori senzațională, care este, de asemenea, potrivită pentru sufragerie. Podeaua din lemn de culoare închisă se armonizează cu aspectul cald al culorii portocalii și subliniază suprafețele aspre din beton.

Portocaliu și albastru în zona de zi a unei case unifamiliale

Culori contrastante albastru mediu perete opus ferestrei portocaliu

Contrastul lumină-întuneric joacă un rol important în efectul general al instalației. În exemplul de mai sus, putem vedea că portocaliul deschis și lemnul întunecat se înțeleg foarte bine. Aici, pe de altă parte, roșul cărămizii a fost ales ca culoare a peretelui. În combinație cu tonul ușor al lemnului, există o interacțiune atrăgătoare.

Idei de living pentru sufragerie – gri antracit

Seturi de canapea idei de design de pereti living

Antracitul poate fi descris ca negru cu o nuanță de gri. Nu este atât de negru profund, dar arată la fel de elegant și atemporal. Culoarea subtilă și restrânsă se combină armonios cu orice interior și creează fundalul perfect pentru accesoriile colorate pentru casă.

Tavanul albastru deschis și ușile albastre fac ca camera să arate spațioasă

panouri de perete din stejar deschis canapea de colț albă

Nu numai pereților li se poate oferi un aspect complet nou cu culoare. Tavanul poate fi, de asemenea, proiectat în moduri mai diverse decât credeți. În acest caz, tavanul pictat în albastru deschis contrastează cu candelabrul, care este păstrat în întregime în alb. Cele trei picturi murale cu motive marine transmit o atmosferă estivală.

Albastrul închis nu este potrivit pentru încăperile mici

oglindă mobilier din lemn masiv de culoare albastru închis

Albastrul bleumarin ca culoare de perete, împreună cu tonurile de lemn, asigură liniște și confort. O oglindă mare este sprijinită de perete, astfel încât camera de zi să nu pară prea mohorâtă. Acest lucru face ca canapeaua albă să fie un adevărat punct culminant și atrage imediat atenția.

Accente azure în camera de zi – panourile de perete din lemn îl fac să pară confortabil

Fotoliu din panouri de perete din lemn în formă de cameră de zi

Nu doar bleumarinul aduce un aer estival în camera de zi. Turcoazul este, de asemenea, o alegere frumoasă ca culoare de perete și amintește de mare. De asemenea, puteți include tema culorii mării și a nisipului. De asemenea, puneți accente de aur care reprezintă soarele.

pereții bej vopsea maro ciocolată arată confortabil

vopseaua de perete verde lămâie arată spațioasă și luminoasă

Idei pereti albastru deschis mobilier alb covor verde lama dungi albe

rafturi de perete galbene perete gri deschis două scaune

Idei de design mai luminoase și mai spațioase pentru camera de zi

Mobilier camera de zi decor de perete colorat Shabby Chic

Covoare de perete albastru pastel covor bej foarte deschis

Idei de configurare stil albastru deschis bej

Fotoliu portocaliu în formă de cameră de zi, cu două tavane înclinate

Covoare de pictură culori contrastante galben roșu portocaliu design canapea de colț tavan înclinat

mobila alba living living set idei mobilier din piele

Pereti tavan mobilier gri perete metalic perete

alb albastru deschis gri combină accentele de culoare portocalie

perete albastru deschis portocaliu pictura canapea gri

Panouri de perete maro ciocolată scaune dungi galben muștar căpșuni roșu maro pereți albi

Masuta de cafea de perete maro ciocolata dunga perna decorativa colorata

Canapea perdele gri antracit multicolor verde albastru

Culoare perete roșu maro alb canapea scaun negru

cămașă albă perete gri țesătură portocalie accent hârtit

Foto perete living culoare gri perete

Accente living idei acasă șemineu plăci mozaic

perdele verzi scaun piele tapițat masă de cafea sticlă metal argintiu perne aruncate

Living pictura accent perete culori neutre

scaune verzi iarbă șemineu deschis canapea galben strălucitor rotițe pentru masă de cafea

gri relief suprafață dungi căpșuni culoare fotoliu

Schema de culori a livingului canapea gri roșu maro albastru pernă aruncată

Living masă de cafea cuverturi de pat perete pictura

Idei de proiectare a culorilor raft de perete pentru mobilier din bambus albastru închis

eclectic living spațios covor colorat perdele fotolii roșii

Podea laminata canapea bej masa de cafea sticla din lemn

configurați dulapuri albe lumini pandantive colorate

Canapea din piele de culoare piele masuta de cafea dungi covoare figuri geometrice

Idei de design color albastru deschis galben mobilier clasic

Culoare perete bej culori pastel mobilier roz albastru deschis bej materiale naturale

Accente de culoare galben lampă de podea scaun albastru deschis tapițat

Mobilier din perete portocaliu de culoare teracotă din lemn natural

design culori accente idei vopsea pereti