Decor și sărbători, toamna

Idei de decorare a mesei de toamnă – ușor de jucat

Decor de masă de grădină buchet de floarea soarelui

Toamna este deja aici și încântă cu culori strălucitoare. Am căutat în jur idei noi și câteva sugestii interesante pentru Decorarea mesei de toamnă colectate – sunt ușor de utilizat pentru obiecte de artizanat și pot servi drept decor în timpul zilei sau seara. Lasă-te inspirat și creează o atmosferă primitoare și confortabilă acasă!

Decorațiuni de masă de toamnă – alegeți fața de masă și vasele potrivite

Decorarea mesei crizanteme de toamnă

Când așteptați oaspeți sau pur și simplu aveți o atmosferă confortabilă Decorarea mesei de toamnă începe cu masa. Pentru ca decorațiunea să-și vină propriul și să obțină efectul potrivit, trebuie să proiectați masa în consecință. Dacă aveți un interior modern cu mobilier alb, modern, există două variante dintre care puteți alege – puteți acoperi întreaga masă cu o față de masă în culori confortabile de toamnă. A doua opțiune pentru decorarea mesei ultramoderne este de a face fără fața de masă și de a decora cu dovleci de aur și argint. Dacă aveți o masă din lemn, o puteți lăsa fără o față de masă – acest lucru va face ca decorarea mesei de toamnă să pară mai naturală.

Decorarea mesei de toamnă – scheme de culori

Gladiolus decor de masă de grădină de flori de toamnă

Dacă Decorarea mesei de toamnă, pe care doriți să îl puneți mai târziu este colorat / o mulțime de flori în diferite culori / alegeți o față de masă simplă într-o culoare neutră, naturală, cum ar fi bej deschis sau verde. Șervețelele pot avea o culoare contrastantă și chiar în formă de frunze de toamnă. Și invers – dacă aveți o față de masă colorată, o puteți decora cu dovleci simpli, de o singură culoare. Avem aici o variantă interesantă de oferit – fața de masă este decorată cu motive de floarea-soarelui, iar masa a fost decorată cu un buchet de floarea-soarelui.

Decorațiuni de masă de toamnă – alegeți florile și lumânările potrivite

decor verde-proaspăt-toamnă-masă

Așa că un proaspăt Decorarea mesei de toamnă ai nevoie de mini dovleci albi, mușchi și lumânări albe – pentru o decorație verde, iar frunze de toamnă și flori de toamnă cu lumânări de culoare portocalie pentru o decorație veselă. Florile de toamnă precum anemonele, crizantemele sau gladiolele arată grozav, dar o combinație netradițională de trandafiri albi și mere va întoarce cu siguranță capul. Dovlecii mici pot servi drept sfeșnice, opțional puteți cumpăra un felinar pentru mai mult farmec și romantism. Aranjați lumânările la diferite înălțimi, astfel încât seara să se creeze o atmosferă magică.

Sperăm că vă va plăcea să creați al vostru Decorarea mesei de toamnă !

Flori albe proaspete pe masă

masa de toamna trandafiri albi

Lanternă și lumânări ca decorațiuni de masă

Lanternă lumânare decor de masă toamnă

Dovleci pe masă ca decor de toamnă

Decor de toamnă cu masa de dovleci

Dovlecii aurii ca decorațiuni de masă

decor de masă cu dovlecei aurii

Decoratiuni elegante de masa cu motive de toamna

decor elegant de masă motive de toamnă

Decoratiuni de masa de toamna

Decor de masă toamnă măr