DIY, ziua de naștere

Suport pentru bijuterii bricolaj – creați spațiu pentru cercei

Bijuteriile DIY sunt gata în formă de copac

Verificați acest adorabil Suport pentru bijuterii bricolaj sub forma unui copac. La un moment dat, fiecare femeie s-a confruntat cu problema de a-și găsi numeroase perechi de cercei foarte greu în cutia de bijuterii. De aceea, vă oferim o soluție simplă și practică. Creați-vă propriul suport de bijuterii pentru cercei în formă de copac și găsiți bijuteriile potrivite pentru ținuta dvs. rapid și ușor.

Materiale pentru suporturi pentru bijuterii bricolate

Bijuteriile DIY stau în formă de copac, găuri opționale

Aveți nevoie de următoarele materiale pentru Suport pentru bijuterii bricolaj: Hârtie de carton care poate fi tăiată cu foarfece (de exemplu dintr-o cutie de pantofi); Foarfece; Culoarea la alegere; Pistol de lipit; Perforator.

Stand pentru bijuterii bricolaj – primul pas

Suport pentru bijuterii DIY în formă de copac

Începeți cu asta Suport pentru bijuterii bricolaj, făcând asta șablon tipărește-le și desenează-le pe carton. Desigur, puteți plasa găurile pe cutie, dacă doriți. De exemplu, puteți utiliza un perforator.

Pasul doi

Bijuteriile DIY stau în formă de copac, slot

Următorul pas pentru Suport pentru bijuterii bricolaj este să tăiați forma și să faceți găuri. Slotul trebuie să fie la fel de larg pentru a se potrivi în cealaltă parte.

Pasul trei

Suport pentru bijuterii DIY în carton în formă de copac

După ce ați tăiat părțile în formă de copac, glisați-le împreună. Dacă ați folosit șablonul dat și ați urmat cu atenție instrucțiunile, cele două părți ar trebui să meargă destul de bine împreună.

Pasul patru

Asamblați suportul pentru bijuterii pentru a vă face în formă de copac

Dacă doriți să vă asigurați că Suport pentru bijuterii bricolaj este asamblat ferm, lipiți intersecțiile celor două părți împreună cu pistolul de lipit. Acum aveți alegerea creativă de a vă decora suportul de bijuterii după gustul dvs. Alegeți culori și modele și creați un suport de bijuterii adorabil în formă de copac. Apoi pune cerceii în găuri și ai gata bijuteriile de casă din carton.

Suportul pentru bijuterii pentru cercei este gata

Bijuteriile de bricolaj stau sub formă de cercei în formă de copac

 Bijuteriile din carton stau în detalii

    Bijuteriile de bricolaj stau în formă de decor de copac