Idei meșteșugărești, VIDEO

Artizanat cu băieți de la 3 la 10 ani – 13 idei de artizanat rapid

Artizanat cu băieți -hârtie-părinte-ustensile de meșteșuguri în vârstă de șapte ani

Artizanatul este unul dintre distracțiile preferate ale tuturor copiilor. Artizanatul este distractiv pentru toți copiii, indiferent de vârstă și sex. Meșteșugul este de fapt mult mai mult decât împăturirea hârtiei, lipirea, tăierea cu foarfeca și pictarea cu diferite culori și pensule. Această activitate nu numai că promovează creativitatea copilului, ci și capacitatea de concentrare și abilitățile motorii fine. În acest articol ne vom ocupa Crafting cu băieți să vă ofere și să vă prezinte câteva idei rapide și interesante de artizanat pentru copiii de la 3 la 10 ani. Dacă fetele sunt, de asemenea, captivate de ideile creative, atunci lăsați degetele mici să-și facă magia.

Artizanat cu băieți la grădiniță – de la 3 ani

Clopotind cu băieți-cub-de-lemn-tren-înghețată băț-tren șine-sfoară-vată

Băieții de la grădiniță vor avea nevoie probabil de ajutorul dvs. în funcție de nivelul de dificultate. Puteți face obiecte de artizanat cu o mare varietate de materiale, inclusiv hârtie, lemn, nisip, pietre, scoarță, material reciclat, etc. Artizanatul cu lemn, de exemplu, este foarte popular printre tineri. Acest material natural poate fi folosit pentru a face numeroase lucruri care durează, de asemenea, mult timp. Puteți transforma blocurile de lemn foarte repede dintr-o singură dată. De asemenea, veți avea nevoie de o bobină de fir, vată de vată, niște bețe de gheață și roți rotunde pentru paste.

Artizanat cu băieți – lemn

Meșteșuguri cu băieți care spală avioane-bățuri de înghețată-culori-strălucitoare

Avioanele cu agrafe pentru rufe pot fi, de asemenea, asamblate cu ușurință din lemn. Luați niște șnururi și vopsiți-le de culoarea dorită. Odată uscate, lipiți bățurile colorate de gheață în partea superioară și inferioară a cuierului ca aripi. Bastoanele mici din gheață sunt materialul de construcție ideal pentru coada unui avion. Un mic triunghi din spumă completează imaginea acestei jucării creative. Apropo, dacă puneți un magnet puternic pe fundul șnurului, puteți folosi avionul și ca magnet pentru frigider.

Artizanat cu copii sub 3 ani – idei creative pentru fiecare anotimp

Artizanat cu copii de 2 ani – 20 de idei cu diferite materiale

Artizanat cu copii din școlile elementare în toamnă și pentru Halloween – 10 sugestii

Artizanat cu băieți – hârtie

Artizanat cu băieți - mașini - role de hârtie igienică - colorate - știfturi - roți

Hârtia de diferite grosimi până la carton poate fi folosită și pentru lucrări de artizanat cu băieți. Hârtia materială are o gamă largă de utilizări și este adesea preferată pentru obiecte de artizanat cu copii. În cele ce urmează vă vom prezenta o idee minunată și rapidă de artizanat cu role de hârtie igienică goale. Rolurile sunt întotdeauna la îndemână acasă, este ieftin și îi puteți învăța pe copii elementele de bază ale gândirii conștiente de mediu încă de la o vârstă fragedă..

Mașini de curse colorate – instrucțiuni

tineri băieți-copii mici-toaletă rulează-mașini de curse-roți-instrucțiuni

Veți avea nevoie de câteva role de hârtie igienică goale, pe care apoi le vopsiți în culorile dorite. În timp ce vopseaua se usucă, puteți tăia roțile mașinilor de curse din carton și le puteți tăia corespunzător. Ai nevoie de cercuri mai mici pentru volanele. Folosiți un cuțit de ambarcațiuni pentru a tăia o deschidere și a plia cutia înapoi. Acesta va fi spătarul scaunului. Trebuie doar să atașați volanul cu adeziv și să atașați roțile cu o cremă. Începem!

Din role de hârtie igienică se pot face diverse animale drăguțe. Dacă copilului tău îi place să audă povești, poți face personajele care apar din nou și din nou în poveștile lor preferate și să facă un fel de spectacol de păpuși. Fiul tău este, de asemenea, binevenit să preia un rol și să spună povestea după propriile sale idei. De exemplu, puteți spune sau citi basmul „Micile clopote de aur și cei trei urși” și puteți proiecta urșii din role goale de toaletă în cel mai scurt timp. Pentru moment, puteți desena forma capului unui urs pe carton și tăiați-l ca șablon. Lasă-l pe copilul tău să picteze fața ursului după imaginația lor. Înfășurați rola cu hârtie maro și lipiți capul de urs.

Artizanat cu copii de la școală – Suport stilou Minion

tineri-băieți-vârstă-școlară-suport-stilou-slujitori-burete cauciuc-ochi zvâcnitori

Puteți face un suport stilou Minion cu băiatul dvs. și puteți decora frumos biroul său. Minionii, creaturile mici, galbene din filmul de animație, sunt la modă și te pun într-o dispoziție bună. Acest suport amuzant pentru stilou constă dintr-un borcan, hârtie galbenă pentru artizanat, cauciuc spumă albastru pentru salopete și carton pentru ochelarii Minion. Desigur, puteți asambla și acest suport stilou din alte materiale, cum ar fi cutii goale sau cutii din așchii stivuite. Lăsați creativitatea să se elibereze în timp ce faceți meserii.

Pâlpâind cu plastic

tineri-băieți-vârstă-școlară-titular-stilou-monstru-șampoane-goale-goale

O altă idee rapidă de artizanat pentru băieți este de a face un suport pentru pixuri din sticle goale de plastic. Acest suport stilou monstru va aduce fără îndoială bucurie copilului tău de școală elementară. Deși unii monștri arată terifiant, nu fac rău nimănui și sunt unul dintre personajele preferate ale băiatului tău. Sticlele de șampon goale, curățate și, de preferință, colorate sunt ideale ca containere pentru suportul dvs. pentru stilou. Folosiți un tăietor pentru a tăia mai întâi sticla sub gâtul sticlei și formați deschiderea cu foarfece. Puteți folosi plasticul îndepărtat pentru brațele monstru. Faceți o altă deschidere pentru gură, tăiați dinții de hârtie, lipiți ochii googly și monstrul este gata. Simțiți-vă liber să îl atașați la pereți, mese și rafturi.

Petrecere de ziua de naștere a copiilor – formând personaje Star Wars

tinker-boys-paper-schoolchildren-paper-darth-vader

Până la vârsta de 7-10 ani, majoritatea băieților sunt impresionați de numeroasele personaje ale Războiului Stelelor. O activitate variată și interesantă pentru o petrecere de ziua copiilor pentru băieții cu motto-ul Star Wars ar fi să-și facă propriile personaje preferate. Ce personaje doriți să creați depinde, desigur, de dvs. Darth Vader și R2D2, de exemplu, sunt două dintre cele mai importante personaje din universul Star Wars.

Artizanat cu băieți – Darth Vader

tineri-băieți-hârtie-negru-darth-vader-figura-asambla

Materialele de care veți avea nevoie pentru proiectul dvs. Star Wars sunt hârtie de construcție colorată, bandă de diferite lățimi, lipici și foarfece.

Petrecere de ziua copiilor – tinker R2D2

tineri-băieți-hârtie-copii-de-ziua-de-naștere-stea-războaie-alb-albastru-bandă adezivă

Sfaturi de artizanat pentru copii

tineri-băieți-idee-rapidă-ziua-de-naștere-copiilor-de-hârtie-războaie-stele

Această idee de artizanat va crea o atmosferă specială și magică la petrecerea de ziua băiatului tău.

Meșteșuguri de primăvară cu copii

tineri-băieți-vara-soare-hârtie-hârtie-placă-fire-hârtie-de-țesut

Folosiți frumoasele zile de primăvară împreună cu băiatul dvs. pentru obiecte de artizanat și întâmpinați zilele însorite care vin cu un soare portabil. Mobilul auto-făcut în culori vii poate fi agățat în orice cameră și este ideal pentru a oferi cadouri prietenilor. Tot ce aveți nevoie aici sunt plăci de hârtie, hârtie galbenă pentru ambarcațiuni, hârtie de șervețel portocalie și galbenă, fir galben și lipici. De altfel, și bebelușii sunt fascinați de acest telefon mobil. Aduceți soarele în casa voastră.

Dacă vrei să te bucuri de primele raze de soare primăvara și să petreci timpul liber afară cu băiatul tău, poate poți face un zmeu din hârtie. Copiii sunt foarte fericiți să zboare zmee colorate atât în ​​primăvară, cât și în toamnă. Dragonii mari sunt, de asemenea, o idee frumoasă de decorat primăvara. Pentru acest proiect manual simplu aveți nevoie de o foaie de hârtie sau carton colorat într-o culoare veselă la alegere. Puneți hârtia în fața dvs. și tăiați un romb din el. Lăsați copilul să facă fragmente din hârtie de calc colorată și lipiți-le pe zmeu. Puteți folosi orice cablu pentru cablul de zmeu sau puteți folosi și lână. Pentru a decora șirul de zmeu, puteți tăia bucăți mici din hârtia de calc și le puteți lega în arcuri. Legați-le de linia zmeului și zmeul dvs. este gata. Efectuarea de obiecte de artizanat cu băieți și fete poate fi foarte ușoară și toți cei implicați sunt foarte amuzanți.

Creează idei cu băieți – vară

tineri-băieți-vara-kraben-curăță-țeavă-roșu-albastru-ochi-wiggle

Copiilor le place să adune scoici când sunt în vacanță. Îți poți păstra vie amintirile de vacanță mai mult timp transformând scoicile în crabi colorate cu puiul tău. Pentru aceasta aveți nevoie de scoici, vopsea acrilică, curățător de țevi și ochi googly. Artizanatul cu băieții poate fi atât de simplu și distractiv. Băieții adoră monștrii și pot crea monștri amuzanți din câte două cochilii. Lăsați copilul să găsească scoici de dimensiuni medii și lipiți-le împreună cu lipiciul fierbinte, astfel încât să rămână deschise. Lasă lipiciul să se usuce bine. Dacă doriți, puteți lipi patru perle sub cochilii pentru a servi drept picioare. Apoi lipiți doi ochi înfășurați pe coaja superioară. Puteți tăia o limbă din pâslă roșie sau altă țesătură și o puteți lipi în coaja inferioară. Pentru păr, puteți folosi bucle de sfoară sau rafie.

Dacă doriți să creați un sentiment de vacanță pe tot parcursul anului, puteți face un ogar destul de băieți. Puteți închide soneria în camera dvs. de zi, precum și puteți decora grădina sau balconul cu ea. Mai întâi, găuriți mici găuri în cochilii. Dacă aveți deja unele, vă rugăm să nu ezitați să le folosiți. Pune-l pe băiatul tău să înfige fiecare scoică pe un șir în orice ordine. Pentru a vă împiedica să alunecați în jos, faceți un nod dublu după fiecare scoică. Chiar și un singur lanț de coajă creează o atmosferă estivală excelentă. Sunteți binevenit să atașați mai multe lanțuri la o bucată de lemn de drift și să creați un dispozitiv destul de mobil.

Artizanat de toamnă cu băieți de la 7 ani

tineri-băieți-toamnă-glob de zăpadă-borcan murat-mini-copac-crenguțe-frunze de toamnă

Ce zici de umplerea unui glob de zăpadă cu un copac și căderea frunzelor de toamnă în loc de fulgi de zăpadă? Puteți realiza cu ușurință și rapid acest proiect creativ. Obțineți un borcan de zidărie cu capac, un pachet de frunze decorative în culori de toamnă, o crenguță mică și un pistol de adeziv fierbinte pentru „bila de frunze de toamnă”. Lichidul este format din glicerină și apă. Datorită glicerinei, frunzele cad mai încet.

Când faceți meserii cu băieții în toamnă, puteți folosi tot felul de materiale naturale pe care natura le oferă. În acest timp, materialele naturale sunt foarte des chiar în fața ușii apartamentului. În timpul unei plimbări puteți găsi ghinde, conuri de pin, castane, frunze colorate de toamnă, mușchi și crenguțe, din care puteți face decorațiuni iubitoare, figuri drăguțe de jucărie și cadouri unice. Puteți face obiecte de artizanat cu băieți, de exemplu, un liliac drăguț. Puteți modela corpul liliacului din pălării de fagă pe care le lipiți împreună. O nucă mică, cu un capac de ghindă ca nas și urechi, este potrivită pentru cap. Puteți face brațele și picioarele din pluș flexibil și le puteți lipi pe partea din spate a corpului. Frunzele de arțar sunt ideale ca aripi. Doar lipiți-le pe spatele liliacului. În cele din urmă, agățați liliacul auto-făcut pe dos pe o ramură.

Artizanat cu băieți de Crăciun

tineri-băieți-nindja-broaște-țestoase-bile-de-Crăciun-ochi-mișcați-casete-colorate-din-satin

Orele de iarnă și mai ales zilele din jurul Crăciunului sunt cu siguranță cel mai bun moment pentru a face obiecte de artizanat cu băieții tăi. Atmosfera de Crăciun include atât decorul potrivit, cât și cadouri minunate. Vă prezentăm bilele de sticlă ninja Turtles. Sunt un ornament interesant pentru pomul de Crăciun, dar sunt și foarte potrivite ca cadouri care nu costă mult și arată bine pe pomul de Crăciun.

Condimentează bila de sticlă – Turtles Ninja

tineri-băieți-iarnă-Crăciun-bile-de-sticlă-verde-țestoase-ninja

Pentru a realiza această idee, aveți nevoie de bile de sticlă verzi, lipici și panglici din satin colorat, astfel încât Raphael, Leonardo, Michelangelo și Donatello să fie diferiți unul de celălalt. În plus, există ochi googly și sfori pentru a închide. Atât de ușor este.

Idei de iarnă pentru băieți – fulgi de zăpadă din margele de fier

tineri-băieți-fulgi-de-zăpadă-margele-de-bilă-cui-plat-albastru-strasuri

Fulgii de zăpadă din mărgele de fier sunt o altă idee pentru obiecte de artizanat cu băieți. Pentru aceasta aveți nevoie de mărgele de călcat, placă de pensiune, pensete, strasuri și căldura fierului de călcat.

Șablon manual pentru copii – fulg de zăpadă

tineri-băieți-fulgi-de-zăpadă-șablon-print-out-board

Ne-ar face plăcere să vă oferim un șablon de artizanat fulg de zăpadă pentru a fi tipărit. Pur și simplu așezați-le sub tablă și asamblați-le conform modelului dat.

Faceți decorațiuni de Crăciun cu băieți – un fulg de zăpadă din spumă de poliester și tampoane de bumbac

tineri-băieți-fulgi de zăpadă-decorațiuni de brad-tampoane de bumbac-spumă de poliester

O altă variantă a fulgului de zăpadă ca decor de Crăciun poate fi făcută dintr-o mică bilă din poliester poliesteric și câteva tampoane de bumbac. Cu adeziv și ceva nisip decorativ, puteți face fulgii de zăpadă să strălucească, așa cum ar trebui să fie la Crăciun.