Arhitectură, case de vis

Casă modernă – proiect de construcție pentru arhitectură durabilă în Australia

casa-minimalista-moderna Fotografii: Nic Granleese

În partea de nord a orașului Melbourne există o casa moderna, al cărui proiect de construcție este un exemplu excelent de arhitectură durabilă. Clădirea este proiectată având în vedere minimalismul și urmând principiile de bază ale proiectelor futuriste. Fațada este orientată spre nord, curtea din spate este bine păzită – cei trei copii mici ai familiei se pot juca acolo.

Casă modernă cu panouri solare

ferestre din sticlă de fațadă modernă a casei Fotografii: Nic Granleese

A casa moderna a fost construit pe versant și prevăzut cu panouri solare – acest lucru asigură suficientă energie locuitorilor. O casă veche care stătea lângă clădirea nouă a fost transformată într-o zonă pentru copii. Și-a păstrat construcția originală. Arhitecții de la Andrew Maynard au decis cu imaginație să facă noua clădire voluminoasă și interesantă – este o băutură răcoritoare pentru clădirile altfel joase din Melbourne, Australia. Pentru ca construcția modernă să primească cât mai multă lumină solară posibilă, un perete a fost stratificat strategic cu o mulțime de sticlă. Interiorul casei era, de asemenea, foarte modern și decis în termeni de minimalism – panourile din lemn fac ca casa să arate mai mare și mai ușoară. O scară în spirală interesantă leagă primul și al doilea etaj. Casa se deschide spre grădină printr-o ușă de sticlă interesantă.

Casă modernă pe o pantă

design-interior-modern-zona-de-living-minimalism Fotografii: Nic Granleese

A casa moderna din Andrew Maynard Configurarea sa dovedit a fi o sarcină ușoară. Construcția minimalistă era în armonie cu interiorul modern. Este, fără îndoială, o construcție inovatoare și un proiect interesant care profită de progresul tehnic. Casa arată legătura strânsă cu natura – acest lucru poate fi văzut atât în ​​fațada abundent plantată, cât și în interior, prin schemele de culori naturale. Amplasarea favorabilă și construcția ridicată datorită pantei oferă o vedere mai bună a împrejurimilor. Afară, cele două case – cea veche și cea nouă – sunt conectate printr-o terasă în aer liber. Este o casă perfectă pentru o familie numeroasă care iubește în aer liber și unde copiii își pot avea bogăția.

Panouri din lemn – design interior modern

design-interior-casă-minimalistă modernă Fotografii: Nic Granleese

Arhitectură durabilă – construirea de case

arhitectură-modernă-ecologică-construind-o-casă Fotografii: Nic Granleese

Casă pe pantă – idee de renovare

arhitectura-moderna-terasa-in aer liber Fotografii: Nic Granleese

Extinderea casei – arhitectură ecologică

proiect-constructie-interesant-arhitectura-moderna Fotografii: Nic Granleese

Intrare interesantă cu ușă de sticlă

intrare mare la ușă glisantă din sticlă Fotografii: Nic Granleese

casă minimalistă în Australia

cladire-casa-minimalista-arhitectura-moderna Fotografii: Nic Granleese

Casă pe planul dealului

schema casei moderne