Idei meșteșugărești

Artizanat cu copii mici iarna – 12 idei de artizanat de iarnă de la 2 ani

artizanat cu copii mici iarna simțit oameni de zăpadă

Copiii mici sunt la fel de fascinați de meserii ca și copiii puțin mai mari și așteaptă cu nerăbdare lucrările făcute de sine. La urma urmei, frumoasele opere de artă sunt o expresie a personalității și creativității tale. În postarea de astăzi ne vom dedica subiectului „meșteșuguri cu copii mici în timpul iernii”, deoarece sezonul rece este deosebit de potrivit pentru multe activități creative și incitante acasă. Următoarele idei simple de artizanat sunt potrivite în special copiilor cu vârsta de până la 4 ani. Dar dacă copiii mai mari se simt abordați de respectivul proiect meșteșugăresc, bineînțeles că sunt bineveniți să participe.

Decorațiuni de brad Tinker cu copii mici în timpul iernii

decorați bețele de înghețată din pomul de Crăciun

Copiii mici își pierd rapid concentrarea și răbdarea, așa că manualele ar trebui adaptate vârstei lor. În ceea ce privește materialele meșteșugărești, nu sunt necesare investiții speciale. Marile motive de iarnă pot fi îmbrăcate în materiale simple pe care le folosim adesea în viața de zi cu zi. Prima noastră sugestie pentru obiecte de artizanat de iarnă cu copii mici ar fi să facem decorațiuni pentru brad cu cei dragi. De exemplu, puteți transforma bețișoare de înghețată sau agitatoare din lemn într-un mini brad frumos.

fulgi de zăpadă ușor copii înghețată băț iarna

Puneți-i pe copii să picteze bețele individuale în verde. Dacă vopseaua este deja uscată, lipiți-le împreună sub forma unui pom de Crăciun. Puteți decora podoaba de Crăciun după conținutul inimii dvs. și o puteți face colorată. Paiete, sclipici sau stele, mici cadouri și fulgi de zăpadă pe care îi scoateți din cauciuc spumos sau din hârtie vor răsuci copacul. De asemenea, puteți face ornamente drăguțe cu fulgi de zăpadă cu copii mici. Sunt la fel de atractive și sunt, de asemenea, făcute rapid.

Cu puțină sclipici colorată, veți străluci frumos pe brad și veți crea o atmosferă festivă. De asemenea, puteți face obiecte de artizanat cu copii mici de Crăciun cu materiale naturale. Nuielele mici și subțiri creează fulgi de zăpadă frumoși care aduc, de asemenea, frumusețea iernii și fierului în camera de zi. Lăsați mâinile mici să picteze din nou ramurile și lipiți-le împreună cu pistolul de lipit fierbinte.

filtru de cafea cana pentru tineri angel tinker

Pentru copiii mici, hârtia este deosebit de potrivită pentru obiecte de artizanat în fiecare anotimp. Dacă sunteți în căutarea unor idei de ultimă oră pentru obiecte de artizanat rapide și simple, acest înger ar putea fi o idee excelentă pentru decorațiunile pomului de Crăciun. Din cele 3 filtre de cafea, o ceașcă de hârtie, un fir și o minge de poliester din cap, frumosul înger de Crăciun din hârtie este gata în cel mai scurt timp și este jocul copiilor. Mica ființă de lumină împodobește pomul de Crăciun și ar fi de fapt o idee excelentă de cadou dacă vrei să-i surprinzi pe bunica și bunicul de Crăciun.

ornamente cu amprentă manuală iarnă artizanat copii mici

Puteți face obiecte de artizanat cu copiii de Crăciun sau pentru alte ocazii festive cu o lut de modelat pentru copii, și anume aluatul de sare și amprentele de mână dulci și mici ale copilului dumneavoastră. Puteți amesteca rapid aluatul de sare ușor maleabil din făină, sare și apă. Apoi, ajută-l pe micuțul tău să lase o amprentă de mână frumoasă pe plastilină și lasă bijuteriile creative să se usuce bine. Amprentele degetelor individuale pot fi transformate în niște oameni de zăpadă drăguți în cel mai scurt timp.

Jocuri cu copii mici iarna

joacă copilul de hârtie cu omul de zăpadă

Diverse activități sunt foarte importante pentru cei mici, mai ales iarna când zilele sunt scurte și trebuie să petreci mai mult timp cu copiii acasă. Copiii mici vor să fie ocupați. Ce părere aveți despre ideea de a face un decor de iarnă grozav cu cei mici, care funcționează ca un joc captivant în același timp? Puteți tăia pur și simplu conturul omului de zăpadă din imaginea de mai sus din carton și, în loc de butoane, tăiați găuri pentru haina lui și dați-le margini colorate diferite. Acum fiica sau fiul dvs. poate arunca bile de plastic colorate prin gaură cu culoarea corespunzătoare. Fără îndoială un om de zăpadă și un joc de care să te îndrăgostești!

Puteți folosi, de asemenea, acest aruncator de bulgări de zăpadă pentru a face obiecte de artizanat cu copii mici în timpul iernii. Pentru această idee de artizanat de iarnă, aveți nevoie de o rolă goală de hârtie igienică, un balon și vată pe care copilul dvs. le poate folosi pentru a forma bile mici. În primul rând, descendenții tăi îi pot da omului de zăpadă o față. Legați balonul și tăiați-l prin mijloc. Acum pune balonul pe rola de hârtie. Apoi, copilul dumneavoastră poate umple rolul cu „bulgări de zăpadă”, poate trage cu putere balonul și lăsa să plece. Bilele de bumbac sunt împușcate în aer în acest fel.

copii mici iarna tinker hârtie pompom om de zăpadă

Dacă doriți să promovați abilitățile motorii fine ale copilului dvs. și să îl familiarizați cu formele și culorile, puteți face din hârtie acest mare om de zăpadă. Desenați conturul omului de zăpadă pe carton, decupați-l și apoi înțepați un pătrat, triunghi, fantă, cerc și stea. Proiectați pereții laterali din benzi de carton și asamblați omul de zăpadă de sine stătător. Folosiți pompe, bețișoare mici din lemn și alte articole pentru a vă distra ore de joc cu copilul dumneavoastră.

omul de zăpadă, copiii mici, fac carton cu ouă

O altă modalitate de a face oameni de zăpadă cu copii mici iarna ar fi să folosiți cutii de ouă goale și vată. Nu este vorba despre execuția perfectă, ci despre independența iubitei tale. Tăiați un rând din cutia cu ouă și lăsați copilul să umple golurile individuale cu vată. Arată-i copilului cum sunt făcute butoanele și ochii din puncte mici și cum sunt făcute brațele din pluș flexibil. Odată demonstrat și imediat cei mici își fac următorii oameni de zăpadă singuri și sunt super mândri de ei înșiși.

Crafting animale cu copii mici în timpul iernii

bufnița de zăpadă animalele placă de hârtie cu pene

O altă idee de artizanat drăguță și simplă pentru copii mici ar fi să facă diferite figuri de animale din materiale simple. Sunteți binevenit să faceți o bufniță albă de zăpadă din două farfurii de hârtie și să o folosiți pentru a vă decora frumos casa. O placă rotundă de hârtie va fi corpul bufniței de zăpadă. Copiii îl pot îmbrăca cu adeziv și pot presăra sclipici alb peste el. Acum tăiați încă o farfurie de hârtie în două și acoperiți jumătățile cu pene albe. Un triunghi din hârtie servește drept cioc și mâinile copiilor trebuie doar să-și lipească ochii.

ursulet placă de hârtie pentru copii mici

Folosind același principiu și cu puțină imaginație, plăcile de hârtie și diversele forme simple din hârtie pot fi folosite pentru a crea figuri drăguțe de animale cu care vă puteți juca și decora. Cei mici pot crea un urs polar și alte animale. În funcție de vârstă și abilitate, copiii pot vopsi placa de hârtie cu vopsea cu degetul sau cu apă. Apoi atașați un fir, iar fereastra de iarnă sau decorul de perete este gata în cel mai scurt timp.

Împreună cu copilul dvs., puteți evoca o mască de față pufoasă de urs polar din hârtie și bucăți de hârtie. Cei mici pot rupe și sfărâma o bucată de hârtie de calc după conținutul inimii lor. Apoi desenați un cap de urs și tăiați-l. Faceți suficiente deschideri mari pentru ochi și nas. Acum îmbracă hârtia sau cartonul cu lipici. Acum, copiii mici se pot lăsa aburi în mod creativ și pot distribui resturile de hârtie pe ea în funcție de propriile idei.