Idei meșteșugărești

Creați-vă propriul covor pentru un interior elegant – 4 instrucțiuni

Creați-vă propriul covor bobbles-white-carpet-lip-modern-modern

Covoarele sunt unul dintre cele mai bune accesorii pentru crearea unei atmosfere confortabile și calde în interior. Din păcate, piesele bune sunt de obicei destul de scumpe și din acest motiv sunt de obicei la spate atunci când vine vorba de amenajarea unui apartament nou. Cu toate acestea, avem o alternativă minunată pentru dvs. pe care o puteți lua în considerare mai ales dacă nu numai că doriți să economisiți, dar sunteți și un fan al proiectelor DIY. Puteți obține cu ușurință una Fă-ți singur covor. Întregul lucru devine deosebit de ușor dacă urmați una dintre instrucțiunile noastre.

Creați-vă propriul covor din pomponi

Creați-vă propriul covor ombre-model-maritime-style-decor

O gamă largă de lucruri pot fi jucate cu pomponi. Sunt un accesoriu drăguț nu numai pentru haine, ci și pentru decorațiuni. De aceea sunt minunate și pentru realizarea unui covor. Dacă faceți singur acest covor, puteți folosi orice culoare. Diferite nuanțe de culoare albastră au fost utilizate pentru exemplu.

Faceți-vă singur covor pompom – materialele

Creați-vă propriile nuanțe de covor-albastru-lână-ombre

Ele pot fi folosite pentru a crea un design ombre eficient. Culorile albastre creează un fler maritim. Obțineți lână în diferite nuanțe, culori sau într-o singură culoare, precum și un covor antiderapant din cauciuc. De asemenea, veți avea nevoie de o riglă, un stilou și o foarfecă. Și de asta ai nevoie doar dacă vrei să faci singur covorul.

Determinați dimensiunea covorului

Faceți-vă propriul covor de tăiere-covor-foarfece-riglă

În primul rând, ar trebui să determinați dimensiunea viitorului covor. Desenați-le pe covor cu ajutorul creionului. Asigurați-vă că ați trasat o linie dreaptă. După aceea, tăiați salteaua de-a lungul liniilor cu foarfece. Acum ați terminat cu baza pentru a face singur covorul și puteți face lâna.

Pompoane Tinker

covor-fă-o-tu-singură-ideea-clătită-decor-interioară

Nu este nevoie de prea mult efort pentru a face tu pomponii. Cu toate acestea, în funcție de dimensiunea covorului, ar trebui să acordați mult timp dacă doriți să creați singur covorul. În primul rând, luați cea mai întunecată nuanță și înfășurați firul de lână în jurul celor patru degete de mai multe ori. Tăiați firul. Apoi, așa cum se arată, scoateți lâna de pe degete și folosiți capătul firului pentru a-l înnoda în mijloc.

Ideea meșteșugească pentru a înfrumuseța casa

Faceți-vă propriul dvs. faceți-vă-propriul-albastru-bobble-tinker

Aveți nevoie de o altă bucată de fir de lână, pe care o legați și la mijloc. Dar, de asemenea, puteți lăsa o bucată mai lungă agățată atunci când tăiați firul din bila de lână. În cele din urmă, tăiați cele două bucle pe care le-ați creat și aveți primul bobble terminat. Veți avea în continuare nevoie de o mulțime, astfel încât să puteți face singur un covor. Așadar, nu pierdeți timp și începeți să lucrați imediat.

O mare de pomponi

covor-face-te-textil-materiale-naturale-culori-culori

Puteți face pompoane din diferite nuanțe imediat. Cu toate acestea, vă recomandăm să începeți cu o singură culoare, să decorați salteaua cu ea și să treceți apoi la următoarea nuanță. În acest fel puteți estima mai bine câte pomponi veți avea nevoie pentru fiecare culoare și pentru a confecționa singur covorul.

Faceți covorul

Faceți-vă-propriul-covor-nod-cauciuc-mat-pomponi-albastru-deschis

Acum puneți firul lung de lână printr-una dintre găurile din saltea și apoi înapoi printr-o altă gaură. Faceți o buclă în timp ce faceți acest lucru. Puteți utiliza apoi această buclă pentru a lega un nod strâns. Cel mai bun mod de a căuta este să alegeți un nod dublu. Acum repetați acest pas pentru a crea singur covorul până când dimensiunea părții albastru închis este suficientă pentru dvs..

Aranjați pomponii

creați-vă-propriul-covor-tinker-tinker-easy-project-diy

Asigurați-vă că alegeți distanța corectă între pomponii individuali dacă creați singur covorul. Dacă distanța este prea mare, covorul de cauciuc va fi vizibil, ceea ce nu arată deosebit de frumos. Dacă este prea mic, covorul nu poate arăta frumos și pufos. Incearca-l. Dacă este necesar, puteți rearanja mai târziu pomponii.

Faceți singur covor – cravată, cravată, cravată

covor-face-it-yourself-gheata-albastru-alb-sfarsit-tineri-adulti

Desigur, veți repeta același lucru mai târziu cu celelalte nuanțe. Pentru a realiza o tranziție uniformă între culori, puteți crea și câteva rânduri de pomponi în care combinați culoarea anterioară și următoarea. De asemenea, puteți să creați singur un covor dacă sunteți în căutarea unui cadou original.

Covor cu dungi

covor-fă-o-singur-model-cu-dungi-de-uși mici

Lână este, de asemenea, necesară pentru această idee de covor, dar nu sunteți jucători de pomponi aici. Din nou, utilizați orice culori care se potrivesc cu interiorul camerei alese. Obțineți lână, un model de nod, foarfece și un cârlig de nod. Determinați în avans dimensiunea covorului pentru a alege șablonul corespunzător.

Un ghid simplu

covor-fă-te-tu-cu-plasă-lână-maro-bej

Îndoiți o margine a covorului o dată sau de două ori și înfășurați firul în jurul său pentru a fixa tivul respectiv. Repetați totul cu încă o dată cu toate celelalte margini. Acum tăiați multe bucăți de lână. Determinați singur lungimea, în funcție de cât de înaltă ar trebui să fie covorul. Lana este, de asemenea, oferită gata tăiată, dar este apoi ceva mai scumpă.

Înnodează covorul

covor-face-it-yourself-mobilier-de-casă-idee-covoare

Cu ajutorul cârligului de nod puteți atașa apoi firele individuale de lână la șablon. Nu faceți o greșeală când faceți singur covoare. Pentru mod, trebuie doar să urmați instrucțiunile. După ce ați atins lățimea dorită a primei benzi, continuați cu următoarea culoare. Numărați cusăturile de pe prima dungă pentru a face toate dungile de aceeași lățime. Este din nou un proiect care consumă mult timp, dar este garantat că merită!

Țesutul covoarelor DIY

covor-fă-te-singur-stil-hippie-boho-chic-decor-pernă-balansoar-scaun

În loc să înnodăm și să înnodăm, puteți face și voi un covor țesut din țesătură. Este posibil ca această variantă să nu fie la fel de consumatoare de timp ca cele două predecesoare, dar este la fel de ieftină. Ai nevoie de aproximativ 4 metri de țesătură neagră. Țesătura lată este cea mai bună. Apoi, obține niște țesături albe, de care vei avea nevoie din abundență, precum și benzi de lemn pentru a construi un cadru din, cuie, foarfece, rigla și creion.

Faceți-vă un decor din țesătură

Faceți-vă-propriul-covor-pur și simplu-decorați-decorați-mobilierul

Mai întâi, asamblați cadrul astfel încât să puteți face singur covorul. Atașați unghiile pe benzile mai scurte la o distanță de aproximativ un centimetru una de cealaltă. Pentru exemplu, au fost folosite 66 de cuie pentru fiecare parte. Apoi decupați fâșii din țesătura albă așa cum se arată. Lățimea trebuie să fie de aproximativ 2,5 cm. Rezultatul este un model în zig-zag, care face innodarea constantă a benzilor individuale. Legați un capăt de unghia cea mai exterioară, strângeți banda pe unghia opusă, apoi trageți-o înapoi în jos. Repetați acest lucru până când banda este epuizată. Este posibil să aveți nevoie de o altă bandă albă.

Setați accente negre

covor-fă-te-singur-în-alb-negru-țesut-instrucțiuni-bricolaj

Decupează apoi o astfel de bandă din țesătura neagră, astfel încât să poți face singur covorul. Apoi începeți să introduceți acest lucru pe banda albă, astfel încât să se creeze un model de țesut: mai întâi peste o bandă albă, apoi sub următoarea, din nou peste a treia, sub a patra și așa mai departe. La început și la sfârșit înnodezi dunga neagră atât de strâns încât obții franjuri frumoase. De asemenea, puteți adăuga franjuri chiar la sfârșit. Creați câteva rânduri de genul acesta, apoi lăsați din nou câteva pentru a crea un model cu dungi.

Modele de design

covor-face-it-yourself-scandinav-stil-design-eames-balansoar-scaun

Cu puțină imaginație și expresie, puteți crea o mare varietate de modele atunci când creați singur covorul. Un șablon poate fi foarte util aici. Desenați sau imprimați orice model sau motiv pe o foaie mare de hârtie și așezați-l în cadru. Alternează culorile șablonului în consecință.

Covor rotund din frânghii

Creați-vă-propriile-covoare-proiectați-sala-de-baie-de-bună-dispoziție-design-interior

Desigur, puteți face și un covor rotund. Din nou, nu aveți nevoie de multe materiale pentru această idee originală. De asemenea, le puteți alege individual, în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Pentru a afla cum să realizați acest covor, consultați ghidul de mai jos.

Materiale pentru covorul DIY

Asigurați-vă-propriul-mochetă-material-frânghie-bobble-panglică-cordon

Pentru exemplul de covor au fost folosite frânghii de diferite culori, șnururi și ciucuri. Pentru a putea face singur covorul, aveți nevoie și de carton, fir, o riglă și foarfece. Înainte de a începe să țeseți, trebuie să pregătiți cartonul. Tăiați-le în formă de cerc sau cumpărați-le imediat în această formă.

Creați orice model

Creați-vă-propriul-covor-instrucțiuni-elemente-de-bază-raze-de-soare

Întindeți mai multe fire pe carton de la centru la exterior. Rezultatul final ar trebui să amintească de razele solare. Distanța până la fiecare fir trebuie să fie aceeași. Pentru a face acest lucru, puteți trage liniile în prealabil cu o riglă și un creion. În principiu, totul funcționează ca tăierea unui tort rotund. Mai întâi tăiați în jumătate, apoi sfert, opt și așa mai departe. Acum veți utiliza acest produs pentru țesut atunci când faceți singur covorul.

Filetați frânghiile

Faceți-vă-propriul-covor-țese-rotund-mat-circular

Acum începeți din nou din punctul central pentru a crea singur covorul și pentru a vă îndrepta spre exterior. Înfășurați prima coardă într-un cerc pe carton. Procedați ca și cu covorul de țesătură de mai sus. Mai întâi peste fire, apoi sub, apoi peste și așa mai departe. Când v-ați săturat de prima culoare a frânghiei, treceți la următoarea. Comanda nu contează. Lasă-ți imaginația să fugă.

Terminați covorul

Creați-vă propria inspirație de design pestriț

Acum repetați acești pași pentru a face singur covorul până când veți ajunge la final. Legați un nod strâns pentru a preveni slăbirea ultimei frânghii. Apoi, puteți atașa ciucuri, franjuri sau pampoane pe margine pentru a crea un finisaj interesant.