fitness

Suplimentele pot ajuta la pierderea de grăsime?

suplimentele pentru pierderea grăsimilor exercită picioarele stomacului alergând

Calea către figura de vis nu este întotdeauna ușoară, chiar și pentru pasionații de fitness și sportivi avizi. O dietă sănătoasă și exercițiile fizice ajută la construirea mușchilor, mențin corpul în formă și garantează că efectul yo-yo nu apare. Dar, uneori, performanța stagnează chiar și cu antrenamente regulate. Dintr-o dată nu te simți la fel de productiv și nu poți să-ți faci metabolismul să meargă. Apoi așa-numitele suplimente intră în discuție. Culturistii în special, care se ocupă zilnic de construirea mușchilor, recurg adesea la suplimente alimentare. Ne uităm atent la întrebarea dacă suplimentele ajută cu adevărat la pierderea de grăsime.

Suplimentele pentru pierderea de grăsime ar trebui să stimuleze metabolismul?

suplimente pentru scăderea grăsimilor fetele slăbesc

Suplimentele (din suplimentele englezești) sunt suplimente alimentare pentru a furniza organismului anumite substanțe nutritive, precum vitamine, minerale și proteine. În acest fel, ele sunt destinate să completeze dieta generală sănătoasă, adică nu pot compensa deficiențele propriei diete. Cu cât mai multe vor veni Suplimente pentru pierderea de grăsime pentru efectul optim utilizat numai atunci când există deja un plan de dietă echilibrat. Sportivii și culturistii care lucrează intens la propriile obiective de antrenament uneori nu pot satisface nevoia crescută de vitamine, minerale și proteine ​​menționate mai sus doar printr-o dietă sănătoasă. În consultare cu un specialist, pot fi apoi selectate suplimentele potrivite care să sprijine organismul în reducerea grăsimii și în creșterea mușchilor.

Suplimente pentru pierderea de grăsime – care suplimente alimentare sunt potrivite?

cutie de suplimente de antrenament pentru pierderea grăsimilor

Diferența dintre suplimentele alimentare dăunătoare și sănătoase este ce ingrediente active conțin. Corpul uman are nevoie zilnic de un cocktail de anumite substanțe nutritive, pe care le conțin și suplimentele aprobate pentru pierderea de grăsime. Așa-numitele arzătoare de grăsime sunt în mare parte produse pe bază de plante care, în combinație cu o dietă și exerciții fizice adecvate, stimulează în mod specific metabolismul grăsimilor. Am rezumat cele mai importante suplimente de pe piață pentru a susține arderea grăsimilor.

suplimente pentru slăbit exerciții fizice

Proteinele îndeplinesc multe funcții cheie – sunt elemente constitutive pentru diferiți hormoni, țesuturi și anticorpi ai sistemului imunitar. Proteinele sunt, de asemenea, o sursă importantă de energie. Aportul zilnic de proteine ​​împreună cu activitatea fizică ajută la construirea mușchilor și este bun pentru oase, care sunt adesea stresate în timpul antrenamentelor zilnice.

Vitamina D este implicată în diferite procese din corpul uman. Promovează funcția musculară normală, contribuie la sănătatea oaselor, întărește sistemul imunitar și asigură sănătatea dinților. Vitamina vitală se formează în mare parte prin piele cu ajutorul luminii solare; organismul o consumă doar într-o măsură limitată prin dietă. Prin urmare, mai ales iarna, merită să aveți propriul nivel de vitamina D stabilit de un medic.

suplimente pierderea de grăsime femeie yoga mat antrenament

Ca parte integrantă a numeroaselor enzime, oligoelementul de zinc stimulează metabolismul. Multifuncționalul susține organismul cu acid gras, vitamina A și metabolismul carbohidraților. Carnea și peștele sunt considerați furnizori de top, motiv pentru care veganii și vegetarianii în special nu își pot acoperi cerințele de zinc și există o penurie.

Produse combinate pe bază de plante – de exemplu arzătoare de grăsimi cu extract de ceai verde. Ceaiul verde te ajută să slăbești favorizând arderea grăsimilor. Produsul de slăbire este, de asemenea, bogat în antioxidanți și polifenoli, care protejează celulele corpului de radicalii liberi și, ca și cafeaua, conține cofeină.

suplimentează pierderea de grăsime fitness exercitarea picioarelor abdominale

Concluzie: Un plan alimentar echilibrat și un program de antrenament stabilit sunt primul pas către pierderea de grăsime. Apoi, suplimentele pot intra în joc și ajută la controlul pierderii de grăsime. Suplimentele alimentare funcționează diferit de la o persoană la alta – de aceea merită întotdeauna să consultați un medic în prealabil pentru propria aplicație. Experții sunt, de asemenea, mai familiarizați cu doza.