Idei meșteșugărești

Meșteșuguri cu sclipici pentru fiecare ocazie – faceți decorațiuni frumoase

clipește cu ghiveci de sclipici-formă-lut-inimă-motiv-aur

Dacă vă place glamourul, puteți condimenta orice decor cu puțin sclipici. Cu puțin adeziv și pudră de strălucire în orice culoare, pot fi create ochiuri unice care fac ca fiecare sărbătoare să fie deosebit de atractivă. Avem câteva idei simple despre cum să Artizanat cu sclipici puneți împreună că tot ce aveți nevoie este sclipici și lipici. În plus, sunteți binevenit să aveți bandă de hârtie pregătită pentru mascare, pentru a crea modele interesante.

Meșteșuguri cu sclipici și înfrumusețează obiecte

clipește cu cutii de sclipici-decora-inima-bomboane

Ce poți face cu sclipici? Practic orice îți vine în minte. Pentru realizarea cu sclipici puteți folosi orice decorațiuni și obiecte și le puteți da un aspect special cu pudră de sclipici. Deasupra vedeți cutii simple de plastic care arată mult mai atractive, cu un pic de sclipici.

Artizanat cu sclipici și magneți

clipește cu magneți sclipici-colorate-decorațiuni-manual-instrucțiuni-brioșe-huse din hârtie

Magneții sunt un lucru practic, dar adesea nu sunt vizual nimic deosebit. Puteți schimba asta cu un pic de sclipici. Pentru obiecte de artizanat cu sclipici, puneți o sclipici de orice culoare într-o cutie de hârtie pentru brioșe și ceva lipici pe unul dintre magneți. Scufundați partea cu adeziv în sclipici și scuturați excesul și apăsați sclipici puțin în adeziv cu degetele. Apoi lăsați adezivul să se usuce bine.

Frunze destul de frunze

clipește cu frunze de sclipici-turcoaz-auriu-do-it-yourself

Aceste decorațiuni sunt realizate cel mai bine cu frunze artificiale. Le puteți pulveriza cu orice vopsea pulverizată pe care o doriți în avans. În timp ce vopseaua este încă umedă, presărați sclipici peste frunze. O altă variantă de a face cu sclipici este să lăsați vopseaua să se usuce, să pulverizați frunzele cu adeziv spray și să stropiți sclipici peste ele.

Proiectează frunze de toamnă

clipește cu frunze sclipici-toamnă-culori-roșu-galben-portocaliu

Frunzele reale pot fi, de asemenea, proiectate. Astfel veți obține un decor interesant de toamnă. Cu ajutorul unei pensule, răspândiți lipici pe suprafața foii. Apoi presară din nou sclipici peste el. Pentru a lucra cu sclipici, cel mai bine este să folosiți sclipici în culori de toamnă, precum auriu sau cupru. Scuturați excesul și lăsați frunzele să stea câteva ore.

Lucrare cu pudră de sclipici

tinker-glitter-mason-jar-brush-mug-design-purple-dusky pink

Ați observat deja că borcanele de zidărie pot fi folosite într-o varietate de moduri pentru decorațiuni. Și sunt, de asemenea, perfecte pentru a lucra cu sclipici. După cum s-a descris mai sus, presărați paharul cu sclipici după ce l-ați acoperit cu adeziv. Lasă-l să se usuce. În cele din urmă, sunteți binevenit să aplicați un alt strat de lipici pentru a fixa mai bine sclipiciul.

Artizanat cu sticlă și sclipici

tinker-sclipici-bec-face-te-singur-face-albastru-mason borcan-decora

Aici puteți vedea o altă variantă a modului în care puteți proiecta sticla. Vopsiți-l mai întâi și apoi decorați-l doar parțial cu sclipici. Ideea cu becul o găsim foarte originală, pe care o puteți încerca dacă faceți obiecte de artizanat cu sclipici. Pașii sunt aceiași ca înainte. Apoi puteți închide becul la petreceri sau la Crăciun ca decor.

Vaze sclipitoare

tinker-sclipici-vază-face-te-singur-flori-aur-glamour

Sclipiciul nu trebuie neapărat să fie atașat la exterior. Cu vase transparente precum această sticlă, arată și foarte frumos în interior. Pentru a lucra cu sclipici, puneți niște lipici în interior și întindeți-l rotind sticla până când totul este bine acoperit. Dacă este necesar, adăugați mai mult adeziv. Se toarnă excesul. Faceți o pâlnie de hârtie și agitați sclipiciul în ea. Capaceți deschiderea și agitați până când toți pereții interiori sunt acoperiți cu sclipici. Îndepărtați din nou excesul.

Decorați pietrele din sticlă transparentă

pietre-de-sticlă-sclipici-pietre-mugle-pietre-simple-inspirație

Pietrele de sticlă primesc puțin adeziv pe partea inferioară și apoi sunt scufundate în sclipici. Această idee de artizanat este gata! Folosiți sclipici de orice formă sau culoare. Acest lucru este apoi vizibil prin blocul de sticlă. La final, sunteți binevenit să lipiți un magnet pe fund și să vă faceți peretele magnetic mai frumos cu acest decor.

Dungi cu sclipici

tinker-glitter-tape-tealight-elegant-tinker-idea-lantern

Puteți crea decorațiuni strălucitoare și mai ușor prin simpla utilizare a benzii adezive sclipitoare și lipirea ei pe obiectul ales. În acest fel puteți crea diferite modele și, de exemplu, puteți crea felinare interesante. De asemenea, puteți reproiecta lumina de ceai cu aceste benzi.

Artizanat cu sclipici și bandă

lanternă-sclipici-lanternă-de-sticlă-dungi-turcoaz

Șabloanele pot fi create, de asemenea, cu o bandă adezivă simplă, dacă lucrați cu sclipici. Cel mai bine este să folosiți bandă de hârtie, deoarece se lipeste mai bine de suprafețele netede. Mascați acele zone în care nu doriți să adăugați sclipici. Pulverizați obiectul cu adeziv spray și presărați cu sclipici. Dacă doriți să aveți sclipiciul mai dens, scufundați obiectul direct în sclipici.

Birou cu sclipici

bricolaj-cu-sclipici-decor-birou-decor-colorat-lipici-vopsea-lipici

Creați mobilier suplimentar interesant folosind sclipici. În acest fel, puteți condimenta perfect mobilierul vechi și inestetic. Această idee este deosebit de ușor de implementat pe o masă sau pe altă suprafață plană. În loc de lipici, folosiți lac pentru lemn pentru a lucra cu sclipici. Acoperiți blatul mesei și asigurați-vă că nu pierdeți niciun loc.

Vopsirea mobilierului

jucărie-cu-instrucțiuni-sclipici-idee-bricolaj-culori-colorate

Vopseaua trebuie acoperită cu sclipici cât este încă umed. Deci, lucrează repede atunci când joci această idee cu sclipici. Pentru un aspect colorat, ridicați toate recipientele cu sclipici și începeți să răspândiți sclipiciul pe farfurie. Când sunteți mulțumit de cantitate, apăsați sclipici în lac cu degetele și lăsați lacul să se stabilească. Remediați totul din nou. În cele din urmă, sigilați totul cu un ultim strat de lac.

Meșteșuguri de Crăciun

decorare-strălucire-conuri de pin-roz-auriu-decor-simplu

Conurile de pin aurii au fost proiectate nu numai cu sclipici, ci și cu frunze de aur. Pentru realizarea cu sclipici, pulverizați conurile cu un spray de vopsea aurie sau roz. Apoi presărați-le rapid cu sclipici de aceeași culoare. Frunza de aur este plasată peste conuri și presată în jos cu un burete uscat, îndepărtând în același timp excesul de frunză de aur.

Artizanat cu sclipici – realizează-ți propriile decorațiuni pentru brad

trandafir-sclipici-brad-craciun-decoratiuni-brad-inima-lant-rosu-luminos

Puteți face chiar și decorațiuni de brad folosind sclipici. Folosiți orice formă și sclipici într-o culoare care să se potrivească cu restul decorațiunilor pomului de Crăciun. Deoarece bijuteriile nu sunt atinse în mod constant, un strat protector nu este necesar, dar poate fi aplicat în continuare. Această idee pentru a lucra cu sclipici este excelentă pentru a oferi.

Artizanat cu pânză

tinker-sclipici-reni-Crăciun-panza-dungi-alb-negru

Pentru a realiza o astfel de pânză, veți avea nevoie de vopsea acrilică, pe care o veți folosi pentru a proiecta benzile. Mai întâi vopsiți pânza alb și lăsați vopseaua să se usuce. Apoi lipiți suprafața, astfel încât să puteți vopsi dungile negre drept. Odată ce această vopsea s-a uscat, puteți trece la luciu cu sclipici. Schițează orice motv cu un creion. Înveliți acest lucru cu adeziv și presărați sclipici peste el. Este important ca vopseaua să fie deja bine uscată, astfel încât să nu se lipească sclipici de dungi.

Conuri de Crăciun

strălucire-sclipici-iarnă-con-Crăciun-hârtie-fulgi de zăpadă

Puteți modela singur conuri din hârtie sau puteți utiliza pur și simplu produse gata făcute pentru această idee pentru a lucra cu sclipici. Din nou, pulverizați conul cu adeziv spray pentru a permite sclipiciului să se lipească. Apoi puteți decora decorul cu alte elemente. Aici s-au folosit fulgi de zăpadă care au fost atașați la vârful conului cu un pistol de adeziv fierbinte.

Ideea pentru Revelion

pahar de bricolaj-sclipici-șampanie-decorați-revelion-petrecere-idee-decorare de masă

Dacă aveți o petrecere planificată pentru Revelion, aduceți o mulțime de sclipici în joc atunci când proiectați decorul. O variantă posibilă sunt acele pahare de șampanie pe care le faci cu sclipici. Răspândiți niște lipici unde doriți sclipiciul. De asemenea, sunteți binevenit să proiectați baza sticlei. Răspândiți sclipiciul ales pe lipiciul umed.

Ideea pentru Halloween

decorațiune-sclipici-aur-craniu-craniu-decorare-halloween

Adăugați un pic de glamour la Halloween adăugând sclipici diverselor decorațiuni. Un astfel de craniu arată mult mai impresionant. Dovlecii pot fi, de asemenea, mai interesanți cu sclipici și decorați mesele sau ușa din față. După cum sa menționat mai devreme, există tot felul de lucruri pe care le puteți transforma și obține decorațiuni unice.

Ouă de Paște cu sclipici

tinker-sclipici-ouă-de-Paște-plastic-design-auriu-roz

Ce zici dacă faci și ouă de Paște cu sclipici? Puteți folosi ouă de plastic în acest scop, pe care apoi le vopsiți în orice altă culoare. În cele din urmă, adăugați sclipiciul. Decorați parțial ouăle de Paște sau presărați-le peste tot cu sclipici colorat. Vino cu ceva interesant!