tehnologie

Ideea de bicicletă de echilibru electric pentru adulți – inovatorul Lopifit

idee echilibru bicicletă bruin-bergmeester-roșu-lalea-câmp-olanda

Îți place mult să mergi, dar ai prefera să mergi repede înainte? Apoi, produsul pe care am dori să îl prezentăm este garantat să fie exact cel mai potrivit pentru dvs. Este unul original și distractiv Ideea rotorului, unde alergatul și ciclismul sunt minunat combinate. Modelul este minunat potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copiii mai mari.

Echilibrează ideea de bicicletă pentru viața de zi cu zi și pentru petrecerea timpului liber

alergare idee bicicletă familie-distracție-mers pe jos-alergare

Un motor electric Quantum pentru ideea de rotor vă sprijină, de asemenea, în timpul alergării și vă cvadruplează viteza normală de funcționare la cea a unei biciclete normale, datorită 350 de wați. O baterie pentru combinația de biciclete de echilibru vă permite să alergați până la 44 km înainte de a fi reîncărcată.

Ideea rotorului cu un motor electric

echilibrați ideea de bicicletă confort-materiale de înaltă calitate-sport

Bruin Bergmeester a venit cu această idee de bicicletă de echilibru pentru adulți. Și modul în care a venit cu ideea poate fi ghicit doar privind la volan. Se afla pe banda de alergat din garajul său când s-a gândit cât de frumos ar fi dacă ar putea alerga pe ea în aer liber.

Ideea în roșu

echilibru-bicicletă-idee-culoare-roșie-mobil-modern

Ideea rotorului funcționează acum după același principiu. Stai pe o bandă de alergat care pune bicicleta în mișcare când mergi pe ea. Dacă banda de alergare a combinației de biciclete de echilibru este deplasată înapoi, se activează un senzor care, la rândul său, trimite un semnal către motor. Acest lucru susține mișcările de alergare, așa cum este cazul benzii de alergat.

Culori diferite

echilibru-bicicletă-idee-echilibru-bicicletă-design-lung-portocaliu-copii

Faci ceva bun pentru corpul tău, dar în același timp protejezi mediul înconjurător și faci progrese rapide. De asemenea, bicicleta este atașată o frână. Dacă aceasta este activată, motorul este oprit imediat, ceea ce face ca ideea rotorului să fie mai sigură.

Ideea rotorului a fost un succes de la început. De îndată ce a luat-o afară cu el, toată lumea a fost încântată. Anii de muncă au dat roade, deoarece bicicleta de echilibru numită Lopifit este acum vândută în întreaga lume.

Design negru

bicicletă de alergare-idee-negru-vopsea-bagaj-suport-banda-de-alergat

Pentru implementarea ideii de rotor din materiale de înaltă calitate și faceți rotorul un dispozitiv stabil și de lungă durată. Cu toate acestea, compania are un atelier format din montatori cu experiență, care sunt disponibili dacă ar apărea probleme.

culoare portocalie

rotor-idee-motor-electric-portocaliu-ecologic

În plus, bicicleta de echilibru pentru adulți este disponibilă în diferite culori. În acest fel, toată lumea poate alege designul potrivit pentru ei înșiși și poate obține un produs mai personal. Există 6 culori diferite oferite și, mai precis, roșu, negru, alb, argintiu, portocaliu și albastru.

Siguranță

echilibru-bicicletă-idee-grup-activitate-vacanță-picnic

Bicicleta de alergare este, de asemenea, echipată cu lămpi cu LED-uri, care garantează alergarea în siguranță chiar și în amurg și la cusături. Lungimea de 2,3 metri, care a fost aleasă pentru ideea de bicicletă de alergare și o depășește pe cea a unei biciclete obișnuite, face ca alergarea pe banda mică să fie o experiență plăcută.

Ideea lui Bruin Bergmeester

alergare bicicletă-idee-lopifit-alb-fitness-sănătos

Desigur, un portbagaj nu lipsește în ideea de echilibrare a bicicletei. Fiecare geantă poate fi depozitată minunat pe drumul spre serviciu. Plimbări lungi sau excursii pot fi făcute de asemenea minunat în acest fel. Ai planificat un picnic? Nicio problemă, împachetați coșul de picnic pe suportul pentru bagaje!

Tehnologie ecologică

echilibru-bicicletă-idee-de-calitate-de-argint-design-plimbare-hobby

Ideea de bicicletă de echilibru pentru adulți este o alternativă excelentă la alergarea lentă, dar și la ciclismul adesea intens. Dacă nu aveți forța pentru o bicicletă sau aveți probleme cu genunchii și nu puteți merge cu bicicleta, aveți opțiunea de a utiliza această variantă ca înlocuitor excelent.

Roată Lopitech de Bruin Bergmeester.

Disponibil în Germania de la lopifit-nord.