tehnologie

Captează-ți lumea într-un balon de săpun cu camera cu bule de 360 ​​de grade

Imagini HD cu cameră HD Bublecam la 360 de grade

Uneori te regăsești undeva atât de frumos încât pur și simplu nu-l poți descrie. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să faci poze. Dar, în loc să faceți mai multe fotografii ale peisajului sau o fotografie panoramică cu iPhone (care funcționează numai atunci când aveți mâinile stabile, ca un chirurg), ați putea face Cameră de 360 ​​de grade Bublcam utilizare. În prezent, pe Kickstarter, Bublcam este o cameră HD de 14 megapixeli cu patru obiective de 190 de grade, astfel încât să poată face fotografii și videoclipuri fără niciun punct mort..

Bublecam la 360 de grade – cameră de 14 megapixeli cu patru obiective de 190 de grade

Proiect de 360 ​​de grade Bublecam kickstarter inovator

Designul tetraedrului permite celor patru obiective să se suprapună și obțineți o fotografie perfectă. Înconjurat de patru inele de structură din aluminiu turnat sub presiune, Bubl este presupus destul de bine protejat. Imaginile sunt stabilizate datorită accelerometrului triaxial care vă permite să țineți camera mică atunci când faceți instantanee.

Minge cu patru lentile Bublecam kickstarter 360 grade

Imaginile sunt realizate la rezoluție maximă (3840 x 3840) și exportate în format JPEG, facilitând partajarea și editarea. Video (și audio) la 30 de cadre pe secundă în 720p sau 15 cadre pe secundă în 1080p sunt editate rapid în format MP4. Acum, când camera a reușit să înregistreze videoclipuri multiplex cu patru imagini, Bubl va fi excelent pentru orice clip video pe care doriți să îl înregistrați.

Inovator la 360 de grade Bublecam kickstarter

Puteți salva fotografiile și videoclipurile direct pe cardul micro SD inclus sau puteți utiliza un port USB 2.0 sau un flux WiFi LIVE (trimis direct la computer sau telefon). În curând, Bublcam va putea să vă salveze înregistrările direct la diferiți furnizori de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox și Google Drive.

360 de grade Bublecam acoperă patru lentile

La momentul scrierii acestui articol, acest proiect avea 681 de susținători și a reușit să depășească cu mult ținta lor de o sută de mii de dolari (acum 293 mii de dolari).

Minge Bublecam de 360 ​​de grade compactă mică

Pachetele entry-level au fost epuizate de mult, dar puteți alege între o cameră albă sau neagră, pentru 499 USD fiecare. De asemenea, primiți un mini trepied, o pungă pentru cameră, o cârpă pentru ochelari, un tricou și acces nelimitat la ultimele știri și actualizări exclusive. Dacă ați fi gata să cheltuiți până la 549 USD, puteți alege între argintiu, albastru, roșu, galben, alb sau negru. Livrarea estimată este planificată pentru luna mai 2014.

Cardul SD 360 de grade Bublecam wlan livestream

Suport pentru cameră Bublecam la 360 de grade

Fotografii 360 de grade Bublecam videoclipuri de înaltă rezoluție