tehnologie

Potrivit surselor, noul Samsung Galaxy S5 este praf și rezistent la apă

Samsung Galaxy S5 a îmbunătățit în prezent producătorul protejat din Coreea

Versiunea standard a noului smartphone Samsung Galaxy S5 este praf și rezistent la apă. Sursele Coreei ZDNet au mai spus. Aflați ce altceva mai are de oferit noul model al popularului brand în acest articol.

Samsung Galaxy S5 – nou și îmbunătățit

Samsung Galaxy S5 îmbunătățește tehnologia modernă a smartphone-urilor

Cu Galaxy S4, producătorul a oferit o versiune specială Active, care avea și un capac mai stabil pentru a fi mai rezistent la influențele externe. Revista a confirmat, de asemenea, că smartphone-ul este acum echipat și cu un senzor de amprentă. Acesta este situat în butonul central, similar cu iPhone S5 și oferă o securitate specială atunci când vine vorba de accesul la datele dvs..

Samsung Galaxy S5 cu afișaj de 5,2 ″

Execuție Samsung Galaxy S5 design frumos funcțional

Sunt folosite cipuri speciale de la compania americană Validity și în locul unui strat Safir, butonului i se dă unul ultraviolet. Compania Bloomberg a confirmat că telefonul mobil are un ecran de 5,2 ″ cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Acest lucru garantează o calitate ridicată a imaginii pe ecran cu culori puternice și realiste.

S5-chipsuri speciale senzor amprente digitale producător coreean

Cântărind doar 156 g, este ușor de transportat și este tovarășul perfect de zi cu zi. În plus, există și designul său ultra-subțire (142 x 72,5 x 8,1 mm), care asigură că se potrivește confortabil în orice buzunar. Memoria sa principală de 2 GB RAM nu lasă nimic de dorit și, în combinație cu procesorul rapid, garantează o muncă plăcută, fie sub formă de aplicații și jocuri, fie pentru afaceri. În ceea ce privește memoria, puteți alege între 16, 32 și 64 GB, ceea ce depinde desigur și de prețul noului model.

versiune neagră praf de apă strâns zdnet korea

Deci, dacă sunteți în căutarea unui smartphone de încredere, care să fie nu numai potrivit pentru muncă, ci și pentru distracție, nu vă gândiți de două ori, ci aveți încredere în noul Galaxy, cu binecunoscutul Android, care s-a dovedit de-a lungul anilor și este în mod constant îmbunătățit pentru a se adapta pieței în continuă schimbare și a dorințelor clienților.

Samsung model albastru culori selecție tehnologie modernă

Model de acoperire S5-aur model senzor amprente elegante