Idei meșteșugărești

Decorați-vă casa – perdele, draperii și perne cu panglici cu bobble

decorați-apartamentul-patchwork-design-bobble-panglică-pernă-fată-cameră-iepuraș de pluș

Cu siguranță ați văzut deja panglica ca un accent pe diverse textile, dar nu ați acordat prea multă atenție. Cu ajutorul său puteți pur și simplu minunat Decorează apartamentul și asta prin decorarea pernelor, perdelelor sau a altor lucruri din casă. În acest scop, panglica bobble trebuie doar cusută, lucru pe care chiar și începătorii îl pot face.

Decorează-ți apartamentul cu o panglică finisată

decora-apartamentul-perna-colorata-bobble-panglica-idee-tavan-accent

Panglica bobble este disponibilă convenabil pentru a cumpăra gata făcute. În cea mai mare parte este înfășurat pe o bobină ca firul. De asemenea, este minunat că panglica bobble este oferită în diferite culori și dimensiuni, astfel încât să puteți obține un design individual. Dacă decorați apartamentul cu panglică, puteți seta accente grozave în diferite culori sau în negru sau alb neutru.

Decorează-ți apartamentul – fă-ți singur o panglică

decorați-apartamentele-culorii-colorate-vă-faceți-vă-perdele-de-panglică

Ideile tale pentru decorarea casei tale vor fi și mai unice dacă îți faci singur panglica cu bobble. La început, sună complicat, dar de fapt nu este deloc. La sfârșitul articolului, avem două ghiduri grozave pentru dvs. În ea, veți învăța cum să faceți pomponi din lână, precum și cum să coaseți pomponii pe o panglică.

Lipiți sau coaseți panglica

decora apartament albastru-bobble-panglică-alb-perdea-accent-idee-maritim

Panglica bobble nu poate fi cusută doar pe sau pe țesătură. De asemenea, puteți obține o fixare bună cu adeziv. În acest caz, cel mai bine este să folosiți adeziv textil sau un pistol de adeziv fierbinte. Rețineți, de asemenea, că lipiciul își poate pierde eficacitatea atunci când este spălat în mașina de spălat și banda de bobină ar putea cădea în timp. În acest caz, cel mai bine este să vă spălați manual.

Idei pentru decorarea apartamentului

decora apartamentul-patru-poster-idee-alb-bobble-panglică-dormitor

În acest articol, am dori, de asemenea, să vă oferim câteva idei pentru decorarea casei dvs. cu perne și perdele, care, la rândul lor, au fost îmbunătățite cu panglici bobble. Veți fi uimiți ce impresie minunată face acest accent subtil în interior. lasă-te inspirat!

Perdele și draperii cu panglică

decorați-apartamentul-modern-gri-perdea-bobble-panglică-colorat-scaun-perete-cărămidă-alb

În principiu, după cum sa menționat deja, trebuie doar să puteți coase ceva. Chiar și începătorii pot îndrăzni să vină cu idei pentru decorarea caselor lor. Panglica bobble poate fi atașată la material textil fie manual, fie cu o mașină de cusut.

Mix colorat

decora-dungi-plate-optice-albastre-panglici-rosii-bobble-diy-inspiratie

Puteți combina diferite tipuri de panglici pe perdea pentru a vă decora casa. Creați un design monocrom sau un astfel de colorat, folosind panglici obișnuite, strălucitoare și bobble.

Alb-negru

decora-plat-negru-alb-modern-masă-laterală-orhidee-deco

Alb-negru este o combinație populară de culori pentru decorarea interioară și a apartamentelor. Puteți face același lucru cu perdelele albe adăugând o panglică neagră. În acest fel, noul accent își vine și el însuși.

Culori contrastante

decorați-modelul-de-perdea-apartament-roșu-bobble-panglică-galben-accent-design-fereastră

Nu numai perdelele simple pot fi decorate frumos cu panglică. Un model este, de asemenea, potrivit. Mai ales o combinație de galben și roșu arată foarte atractiv și creează o dispoziție fericită.

Pomponi și lenjerie

decora-apartamentul-idee-bricolaj-galben-bobble-panglica-bijuterii-anterioare

Chiar și țesăturile cu aspect rustic, cum ar fi lenjeria, sunt minunate potrivite pentru decorarea casei. Dacă vi se pare țesătura prea subtilă și plictisitoare, aveți în continuare opțiunea de a adăuga mai mult pep cu o simplă lucrare de cusut. Puteți face acest lucru din nou cu o curea bobble. În acest exemplu, mai multe rânduri au fost create din panglici.

Decorați jaluzelele și jaluzelele plisate

decora-apartamentul-orb-design-te-roz-alb-plisat

Nu aveți perdele sau draperii în apartamentul dvs.? Nicio problemă, deoarece jaluzelele și jaluzelele plisate pot fi, de asemenea, minunat decorate cu panglica bobble. Pentru jaluzelele plisate din acest exemplu, marginea inferioară a fost aleasă în acest scop. Dar poți decora și fiecare pli.

Ideea de baie cu o panglică bobblată

decorați-apartamentul-perdea-de-duș-design-baie-galben-alb-cadă

Și perdeaua simplă de duș din baie poate face față și câteva accente colorate, nu crezi? Mai ales într-o baie mobilată neutru, puteți adăuga pep la decorarea casei. Decorați perdeaua, de exemplu, în partea de sus și de jos.

Lenjerie pe un ton maro

decorați lenjerie de apartament-rustic-maro-bej-perdea-panglică

Țesătura de in poate fi, de asemenea, decorată cu o nuanță similară de culoare. Nu trebuie să fie întotdeauna colorat. Deci, dacă preferați un interior neutru, puteți folosi acest exemplu ca inspirație pentru decorarea casei.

Decorează apartamentul – baie art deco

decorați-apartamentul-mobilier-elegant-de-baie-cu-accente-albe-negru-cu-panglică-cu-perdea-cadă

Accentele negre arată și ele elegant într-o baie albă. Cu cât acestea sunt utilizate mai discret, cu atât mai bine. O panglică neagră cu baloane împodobește o perdea simplă, albă și merge minunat cu cadrul oglinzii negre.

pernă

decorați-apartamentul-roz-model-pernă-alb-romantic-vintage-bobble-panglică-alb

Chiar și pernele arată mult mai plăcute cu o curea de bob. Și întrucât pernele decorative nu ar trebui să lipsească ca element de design în interior, le puteți evidenția minunat cu accente subtile. Am pus împreună câteva idei pentru decorarea pernelor cu panglică de mai jos. Găsiți inspirația perfectă pentru decorarea casei.

Boluri de diferite dimensiuni

decorați-apartamentul-negru-alb-dormitor-pernă-pat-metal

Diferite pompoane mari pot fi combinate în mod minunat. Aici puteți vedea, de exemplu, o combinație de trei perne care sunt decorate alternativ cu panglici mai mari și mai mici. Acest lucru vă asigură un aspect mai viu pe care îl puteți folosi și pentru a vă decora casa.

Proiectați decorarea florilor

decora apartament aruncă perne-bijuterii-pompoane-flori-pulovere-colorate

Doriți să decorați astfel de flori originale pentru casa dvs. și să le folosiți pentru a decora pernele? Nu este absolut nicio problemă. Pur și simplu înfășurați panglicile în formă de melc și coaseți fiecare rând pe următorul. După aceea, floarea finită poate fi cusută sau lipită pe pernă.

Pomponi mari

decorați-apartamentul-gri-pernă-punct-model-panglică alb-bobble

Fie că este vorba de pompoane mici sau mari, perna decorativă arată superb cu aceste accente. Dacă ați ales un model de puncte pentru fețele de pernă, vă recomandăm să alegeți stâlpii în aceeași culoare cu punctele. În acest fel, evitați crearea unor modele prea colorate și intruzive atunci când vă decorați casa.

Combină perne decorative

decorați-perne-de-design-alungite-plate-canapea-albastru-deschis-maro-alb-bolble

Dacă decorați pernele canapelei cu panglică, nu trebuie să reproiectați toate pernele. Dar dimpotrivă! Una singură este chiar mai vizibilă și vine în propriile sale în mijlocul celorlalte perne. Când vă decorați casa, se aplică următoarele: mai puțin este mai mult!

Decorează festiv apartamentul

decorarea-apartamentelor-canapele-perne-cusut-bobble-panglică-inimioare-roz-model-resturi

Puteți proiecta astfel de perne decorative în funcție de sezon și chiar folosiți resturi de țesătură. Aceste idei sunt potrivite, de exemplu, pentru Ziua Îndrăgostiților. Dar perne minunate pentru decorarea casei tale pot fi create și de Paști, Crăciun, primăvară sau toamnă. Lasă-ți imaginația să fugă!

Panglică bricolaj DIY instrucțiuni.

Bâlbâi Fă-o singur.