iluminat

Candelabre și stiluri de amenajare: modern, antic, casă la țară & Co.

candelabru cristal vintage dormitor pat baldachin

Îți place designul exclusivist și vrei să oferi spațiului tău de viață o strălucire reală? Apoi, un candelabru maiestuos ca plafon ar trebui să fie exact pentru tine! Decorurile de cristal ale dozatoarelor de lumină opulente au fost o sursă de admirație de secole – sunt acum disponibile și în versiuni moderne și în cele mai neobișnuite culori și forme. De fapt, candelabrele se potrivesc cu aproape orice stil de amenajare, luminile interioare adaugă accente pline de farmec peste tot.

Stil de candelabru și casă de țară – un dublu grozav

candelabru casă de țară-flori-bucătărie-podea-alb-lemn-pereți albi-cărămidă

Stilul country: Mulți îl adoră datorită confortului său confortabil. Aici domină materialele naturale și culorile și modelele calde! Farmecul rural al acestui stil de mobilier poate fi sporit de un candelabru, de exemplu de pe Wohnlicht.com, completează frumos. Lumina sa caldă creează o atmosferă care se armonizează perfect cu stilul confortabil de casă de țară. Prietenii cu un design scandinav clar, în mare parte ușor, își pot îmbunătăți mobilierul cu un candelabru opulent. Corpurile de iluminat în maro sau negru pot seta contraste captivante și în același timp pot fi un punct fix plăcut în mijlocul camerei.

Shabby chic & Stilul Pop Art: candelabrele au tăiat o siluetă fină și aici

candelabru cristal-shabby-chic-sufragerie-podea-vază-ramuri

Funcționează mai ales cu aspectul vechi, dar este complet șold: Shabby chic este îndrăgit în special de cei mai tineri. Vopseaua mobilierului shabby chic este adesea șlefuit, culorile s-au estompat. Cu toate acestea, acest lucru nu arată prost, ci mai degrabă fermecător. Candelabrele se încadrează perfect în această imagine – și ele emană farmecul vremurilor trecute și pregătesc perfect scena pentru mobilierul adesea foarte individual cu lumina lor.

Stilul pop art și candelabru strălucesc

candelabru-negru-pop-art-living-mobilier-colorat

O combinație îndrăzneață, dar grozavă: stilul artei pop și strălucirea candelabrului. Stilul retro impresionează prin formele sale rotunde și culorile luminoase. Imprimările de artă colorate de pe perete fac la fel de mult o parte din ea ca lampa de lavă ondulată de pe masa laterală. Un candelabru se arată în stil în această ambianță, de exemplu atunci când este echipat cu surse de lumină colorate diferite. Candelabrele în tonuri mate sau luminile interioare în culori neon fac, de asemenea, o mare diferență în stilul Pop Art.

living colorat în stil pop art

candelabru-aur-sufragerie-pop-art-mobilier-culori-luminoase

Faptul este că, cu iluminarea potrivită, putem crea orice atmosferă în spațiul nostru de locuit. Deci, să proiectăm cu candelabre și colab …

Camera de zi retro

candelabru-retro-sputnik-stil-alama-minge-alb-living