tehnologie

Acest portofel digital pentru bani cripto poate fi purtat pe o brățară!

monedă portofel digitală din aluminiu poros negru atașată la o brățară

Trove este un portofel digital inteligent pentru bani cripto, care a fost proiectat de Benjamin Hubert și agenția sa de design Layer în colaborare cu start-up-ul fintech Trove. Prototipul de stocare constă din trei părți fizice – Coin, Keep și Safe – și aplicația Trove. Sistemul Trove oferă o modalitate fiabilă de stocare și gestionare în siguranță a criptomonedelor.

Acest portofel digital pentru bani cripto arată foarte elegant

portofel digital care transportă stocarea criptomonedelor de monede pe brățară

Moneda Trove este o monedă plată cu un diametru de 20 mm și este oferită cu o suprafață din aluminiu argintiu anodizat sau negru poros. La fel ca un portofel normal, Trove oferă posibilitatea de a stoca monede pentru tranzacțiile de plată zilnice. Banii cripto sunt stocați offline, făcându-i mai puțin susceptibili la atacurile hackerilor.

portofoliu digital de purtare a prototipului ca ceas de mână conectat cu aplicația

Moneda este deblocată apăsând fața monedei cu un deget și folosind așa-numita semnătură ECG – o metodă de verificare biometrică care recunoaște electrocardiograma individuală a proprietarului. Aceasta activează conexiunea Bluetooth cu smartphone-ul utilizatorului, care permite accesul la portofel. Spre deosebire de alte portofele digitale bazate pe sisteme de parole complexe, este teoretic imposibil să pierzi sau să uiți autentificarea pentru Coin.

Trove monede container de stocare criptomonede offline

Moneda este păstrată în „Keep”, un recipient din rocă vulcanică și policarbonat. Este alimentat printr-o conexiune USB-C și încarcă „moneda” inductiv.

Purtați portofelul digital peste tot ca accesoriu de modă

Sistemul de stocare a banilor cripto Trove o prezentare generală a elementelor individuale

Portofelul digital Trove a fost conceput pentru a se potrivi cu stilul personal al utilizatorului. Moneda este atașată magnetic la trei accesorii diferite – o brățară, un colier sau o broșă. Utilizatorul are opțiunea de a etala moneda ca accesoriu de modă sau de a o purta mai discret.

brățară portofel digitală Kvadrattextil reglabilă

Brățara Trove este o curea textilă reglabilă cu un recipient pe care este așezată magnetic „moneda”.

Colier medalii contailer monedă ascunsă

Colierul Trove este un lanț de cordon unisex cu o buclă metalică reglabilă și un pandantiv cu aspect minimalist pe care moneda este atașată magnetic. Colierul poate fi răsturnat pentru a ascunde moneda. Sunt disponibile, de asemenea, recipiente de medalion interschimbabile realizate din terrazzo, acril sau ceramică.

Depozitarea criptomonedei Trove monede poartă în glumă

Clema trove este un simplu suport magnetic care transformă moneda în sine într-o broșă.

Poartă poșeta Trove Crypto Money ca broșă

Moneda Trove se conectează la Safe, o bază de date digitală personală, care este, de asemenea, protejată de o semnătură ECG. În timp ce „Moneda” stochează bani criptici pentru utilizare zilnică, „Sigur” îi stochează într-un mod descentralizat acasă. Dispozitivul arată ca o faianță și este ușor de instalat ca orice altă faianță, astfel încât să rămână ascuns. La fel ca „Monedă”, „Sigur” este un magazin offline de criptomonede care intră online numai dacă își recunoaște utilizatorul biometric. În acest fel este protejat de hackeri și de pierderea parolei.

Stocarea criptomonedelor arată ca plăci de perete offline, nici hacking, nici pierdere a parolei

Aplicația Trove face interacțiunea cu criptomonedele mai ușoară și mai accesibilă. Designul de aplicație simplu, dar atrăgător, folosește text clar și elemente grafice, precum și culori pastelate moi.

Aplicația Trove acționează ca un portofel digital și facilitează tranzacționarea sau plata cu criptomonede. Utilizatorii pot urmări cheltuielile, valoarea monedei în timp, precum și pot compara diferitele criptomonede, de exemplu Bitcoin versus Ethereum. Există, de asemenea, o funcție de urmărire cu ajutorul căreia utilizatorul poate vedea oricând locația exactă a monedei sale.

* Un proiect de Design STRAT