tehnologie

Stație de încărcare a telefonului mobil de designer – 12 modele excelente pentru dispozitivele dvs.

stație de încărcare telefon mobil iboat metal alb luciu iphone idee de perete

the Stație de încărcare a telefonului mobil este ceva care nu ar trebui să lipsească deținătorului unui smartphone. Dacă aceasta oferă și conexiuni pentru mai multe dispozitive în același timp, încărcarea și sincronizarea se simplifică mult. Am dori să vă prezentăm câteva stații de încărcare pentru telefoane mobile de designer, pe care le-ați putea găsi utile. Există modele din diferite game de prețuri, deci aveți garanția că veți găsi cea potrivită.

Stație de încărcare a telefonului mobil All-Dock

stație de încărcare a telefonului mobil toate docuri design alb nuc

Această atractivă stație de încărcare a telefonului mobil este disponibilă în alb sau nuc elegant și este disponibilă pentru diverse dispozitive, inclusiv iPhone, iPad, Android, Apple, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia și Huawei. Versiunea de bază este disponibilă la un preț redus de 39 de dolari, în timp ce modelul complet în nuc este disponibil la un preț de 149 de dolari.

Stație de încărcare a telefonului solar Electree

stație de încărcare a telefonului mobil electree solar bonsai design raft din lemn

Stația de încărcare a telefonului mobil Electree este deosebit de interesantă, deoarece a fost inspirată din natură. Designerul Vivien Muller a folosit principiul fotosintezei și a produs un încărcător care încarcă telefonul mobil folosind energia solară. În plus, există aspectul atractiv sub forma unui copac, care amintește de un bonsai. Încărcarea funcționează în felul următor. Bateria încorporată este încărcată de lumina soarelui, care durează aproximativ 36 de ore. Telefonul mobil poate fi apoi conectat și energia transferată în câteva ore. Stația de încărcare a telefonului mobil este compatibilă cu diferite dispozitive USB. Bijuteria practică este disponibilă la 426 USD.

Spool Dock pentru telefonul mobil

stație de încărcare telefon mobil bobină doc doc stejar lână merino metal elegant

Acest design atractiv este perfect și ca decor pentru interiorul modern. Stația de încărcare a telefonului mobil este fabricată din stejar, lână merino și metal. Este potrivit pentru iPhone 6, 6 Plus, 5, 5s, 5c, pentru iPad Mini și iPod touch de generația a cincea. Bijuteria este disponibilă la 65 USD.

Stație de încărcare Grovemade

stație de încărcare telefon mobil smartphone din lemn de arțar din oțel grovemade

Greutatea mare a acestei stații de încărcare a telefonului mobil se datorează oțelului care a fost utilizat pentru fabricarea acestuia. Aceasta înseamnă că stația este deosebit de stabilă. Lemnul de arțar este șlefuit manual și prelucrat. Stația este compatibilă cu iPhone 5, 6 și 6 Plus.

Stația de încărcare originală Wood’d

stație de încărcare telefon mobil difuzor woodd integrat grilă design elegant

Lemnul de fag formează această atractivă stație de încărcare a telefonului mobil cu difuzoare încorporate. Designul grilei conferă stației un aspect deosebit de interesant. Modelul este fabricat în Italia și este potrivit pentru iPhone 5, 5s și 5c.

Convergeți stația de încărcare de la Quirky

stația de încărcare a telefonului mobil converge camera albă ciudată în stil modern

Această stație de încărcare a telefonului mobil are un design foarte modern. Se numește Converge și este o lucrare de Quirky. Suportul are o formă curbată care poate găzdui mai multe dispozitive. Cablurile sunt conectate convenabil la smartphone, tabletă sau alt dispozitiv printr-un slot.

Hawthorne de Brandon Leedy

stație de încărcare telefon mobil hawthorne podea din lemn compartiment tabletă smartphone andocare

Dacă sunteți în căutarea unui model mai elegant care să se potrivească cu biroul dvs. clasic, atunci Hawthorne este fără îndoială doar lucrul pentru dvs. Această piesă este realizată de Brandon Leedy. Stația de încărcare a telefonului mobil este din lemn și are două etaje care pot fi folosite pentru a stoca diverse dispozitive. Există chiar și spațiu pentru o tabletă.

Stație de încărcare wireless Powermat

stație de încărcare telefon mobil powermat idee wireless design modern de andocare negru

Te-ai săturat de numeroasele cabluri care se acumulează cu toate dispozitivele din casă și arată doar urât? Nu mai! Stația de încărcare a telefonului mobil Powermat vă încarcă smartphone-ul fără cabluri. În acest scop, este pur și simplu plasat pe tablă. Cu o singură apăsare de buton, puteți începe.

Majordomul de lemn

stație de încărcare la îndemână butlerul din lemn ușor fereastră ceas întunecat

Această stație elegantă de încărcare a telefonului mobil este atașată la perete și are un aspect atractiv din lemn deschis la culoare și o bandă de lemn închis la culoare care poate fi mutată. În acest fel, puteți ține întotdeauna evidența timpului sau cine tocmai v-a scris, chiar și în timp ce încărcați.

Mini doc pentru telefonul mobil

stație de încărcare telefon mobil minidock soclu idei dispozitive tapblet ipod

Această stație de încărcare a telefonului mobil, care este potrivită pentru iPhone și alte produse Apple, economisește în mod special. Încărcătorul este conectat direct la priză și apoi servește ca suport pentru dispozitive. Nu ocupă spațiu valoros pe biroul deja îngust.

Compoziție pentru telefonul mobil și ceas

stație de încărcare telefon mobil compoziție nuc plută material elegant spațiu de depozitare ceas ochelari

Stația de încărcare Compozitiv are zone de depozitare mici, care sunt proiectate pentru a fi antiderapante. Pluta a fost folosită în acest scop. Restul stației este, de asemenea, realizat din material natural, și anume lemn elegant, într-o culoare închisă.