tehnologie

Cuptor mobil pentru pizza cu peleți Uuni 2 – pizza gata în 118 secunde

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete -uuni-2-oțel inoxidabil

Un nou-nouț cuptor mobil pentru pizza cu pelete a fost prezentat pe piață! Uuni 2! Cuptorul original pentru pizza Uuni a impresionat bucătarii de casă din întreaga lume când a fost lansat cu mare succes pe site-ul de finanțare participativă Kickstarter în noiembrie 2012. Cuptorul mic și mobil pentru pizza pentru grădină și balcon a fost proiectat de designerul finlandez Kristian Tapaninaho din Londra. Uuni 2 este un nou model îmbunătățit care se concentrează pe ușurința sa de utilizare. Cu Uuni 2 toată lumea poate pregăti rapid o pizza cu o adevărată aromă de foc de lemn acasă.

Cuptor mobil cu peleți Uuni2 pentru balcon și grădină

mobil-pelet-pizza-cuptor-uuni-2-pizza-garden-baking

Cuptorul mobil pentru pizza este mai mic decât o valiză pentru bagaje de mână, dar este foarte ingenios. Uuni 2 este fabricat în Finlanda din oțel inoxidabil și cântărește în jur de 10 kilograme. Acesta atinge temperaturi de 450 de grade și vă permite să coaceți o pizza în doar 2 minute. A doua generație Uuni poate fi, de asemenea, setată și oferă opțiunea de a găti mâncăruri la temperaturi mai scăzute și timpi de gătit mai mici.

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete

Cuptor mobil pentru pizza cu peleți uuni-2-oțel inoxidabil-ușor-accesibil

Cuptorul pentru pizza Uuni 2 este chiar mai ușor de utilizat decât primul model și, datorită containerului mai mare, poate păstra mai multe pelete simultan, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot concentra complet pe gătit, nu pe reumplere. Uuni 2 costă chiar mai puțin decât primul model – doar 240 de euro.

mobil-peleți-cuptor-pizza-uuni-2-picioare-din-oțel inoxidabil

Cuptor mobil pentru pizza cu pelete -uuni-2-otel inoxidabil-lemn

mobil-pelete-pizza-cuptor-uuni-2-lemn-pelete-consum

mobil-pelet-pizza-cuptor-uuni-2-pizza-fast-coacere

Puteți găsi mai multe informații Aici și Aici