Placare de perete

Placare de perete

Idei inovatoare pentru placarea pereților – panouri acustice decorative

Idei inovatoare pentru placarea peretilor

Toate idei inovatoare pentru placarea peretilor de Anne Kyyrö Quinns combină frumusețea cu funcționalitatea și conștientizarea mediului. Panourile acustice decorative pe care le face compania fac întotdeauna o impresie bună indiferent de locul în care sunt utilizate. Producătorul lucrează cu clienți, arhitecți și designeri de interior pentru a crea soluții inovatoare de pereți acustici pentru designul interior.

Panourile de perete ca idei inovatoare pentru placarea pereților

Idei inovatoare pentru placarea panourilor acustice portocalii

Idei inovatoare pentru placarea peretilor sunt soluția modernă pentru mobilarea apartamentelor și a spațiilor publice. Panourile decorative de perete sunt realizate manual din țesături de lux și sunt excelente ca decor de perete contemporan. Anne Kyyrö Quinn descrie propriile produse ca o punte între viața modernă a orașului și peisajul natural. Efectul panourilor acustice decorative poate fi încă remarcat în viața de zi cu zi – ele aduc o frumusețe elegantă, discretă și confort cu ele.

Idei inovatoare pentru placarea pereților în design interior

decor interior interior gri design acustic de perete

Cu panourile puteți crea rapid și fără efort un perete de accent extraordinar care devine un punct culminant absolut în cameră. Datorită motivelor și modelelor tridimensionale, se creează o iluzie interesantă care atrage atenția tuturor. Dacă totuși căutați soluția perfectă pentru a îmbunătăți în cele din urmă acel perete gol și plictisitor care vă deranjează de atât de mult timp, atunci aceste modele pot fi doar biletul.

Design modern de perete cu flori în portocaliu

idei inovatoare placare perete-perete acustic

Iată un exemplu frumos din colecția de panouri acustice. Prezintă motive similare florilor, care dau impresia că ești privit la microscop. Imaginile stimulează imaginația și sunt unice în execuția lor. În plus, există o culoare portocalie puternică care poate crea un accent cald și în același timp izbitor în orice tip de cameră. Această variantă este disponibilă și în alte culori, inclusiv un roz aprins.

Placare acustică de perete cu accente colorate

Panouri acustice de placare a pereților Anne-Kyyro-Quinns

Panouri acustice de perete în verde și gri de la Londra

Panouri decorative de perete acustice Anne-Kyyro-Quinn gri verde

Design modern în variante de culoare îndrăznețe – înfloresc în roz

Panouri decorative de perete acustice

Read more
Placare de perete

Imagini de fundal moderne – tendințe în decorarea pereților de către Cole & Son

idei moderne de tapet foto pentru amenajarea peretilor

Imagini de fundal moderne și-au găsit locul în proiectarea pereților. Cu cât mai original, cu atât mai bine. Uitați de tapetul clasic și orice fel de acoperire de perete obișnuită. Oferiți zidurilor dvs. un aspect modern cu tapet foto alb-negru urban. Inspirat de cultura urbană, acest tapet foto modern din colecția Fornasetti de la Cole & Fiul este dovada stilului și interesului tău pentru artă și design.

Tapet foto modern în prim plan în designul interior

interesant tapet foto Cole and Son design

Lăsați pereții să fie în prim-planul interiorului – designul simplu și modelele neobișnuite vor face cu siguranță cea mai bună impresie. Aici puteți obține ceva modern Proiecte de tapet foto bucură-te.

Idei de design pentru casa ta – imagini de fundal foto moderne

design modern perete fotolii gri tapet alb negru

Un peisaj de oraș cu multe clădiri poate fi văzut pe designul tapetului Mediterranea. Se poate privi și explora pentru mult timp faza modernă în alb și negru. Toate tapet foto modern din Cole & Fiii sunt tendința de top și se potrivesc bine pe hol, precum și într-o cameră de zi elegantă.

Culori de tendință pentru proiectarea pereților

Idei de proiectare care acoperă pereții fluturi

Imagini de fundal moderne din Cole & Soare diferă prin motivele lor grafice tipice în combinația contemporană de culori alb-negru. Sunt posibile și alte combinații de culori – verde-negru, maro-negru, gri-nisip-galben. Tonurile întunecate sunt expresive și pot arăta foarte nobile. Designul de malachit a fost inspirat din piatra naturala. Ex Libris arată ca o bibliotecă grozavă, cărțile sunt de diferite dimensiuni, drepte și înclinate.

Idei interesante pentru proiectarea pereților – biblioteca de acasă

Bibliotecile au fost lipite de bibliotecă

Tendințe de proiectare a pereților

Peisaj urban alb-negru

Design simplu – imagini de fundal moderne

mobilier simplu și design tapet

Tapet foto original pentru hol

Acoperire de perete - tapet modern

Read more
Placare de perete

Lămpi încastrate cu LED – idei creative pentru proiectarea pereților

Design de perete Design cu iluminare încastrată cu LED Ingo Maurer

Cele moderne Lămpi încorporate cu LED sunt un decor original și neobișnuit pentru orice interior. Tapetele tehnice ale designerului Ingo Maurer combină frumusețea iluminatului încorporat cu tehnologiile LED ecologice.

Luminile inovatoare cu LED încastrate

Lămpi încastrate cu LED în design hi-tech

Consiliul german de design a onorat tapetul cu LED-uri al lui Ingo Maurer 2013 cu Premiul german de design. O bandă de tapet cu LED, care constă din cinci repetări, are 320 cm lungime și 60 cm lățime și. Fiecare repetare are 60 de lumini LED albastre, 48 albe și 60 roșii cu aproximativ 60 de wați. Producatori de decoratiuni de perete futuriste cu Lămpi încorporate cu LED este compania Architects Paper. Combinația unică de decorare a pereților și iluminare încorporată este disponibilă în alb, roșu și verde.

Decor de perete de designer de înaltă tehnologie cu lumini încastrate cu LED-uri

Proiectarea mesei cu iluminare LED

Designerul  Ingo Maurer  Potrivit tapetului cu LED-uri oferă posibilități foarte interesante de iluminare a camerelor. Lumina misterioasă, în care este greu de văzut de unde vine lumina, creează o atmosferă urbană, pulsantă. Un mare avantaj al Lămpi încorporate cu LED este, de asemenea, că designerii de interior au posibilitatea de a lipi mai multe sau mai puține lungimi și lungimi în funcție de arhitectura și amenajarea unei camere.

Ingo Maurer – design de perete cu lumini încorporate cu LED  

Ingo Maurer Design

Design interior Ingo MaurerDesign interior Ingo Maurer

Read more
Placare de perete

Imagini de fundal decorative cu modele 3d de la 3D Surface

Tapet decorativ cu modele 3d de fotolii colorate

Imagini de fundal decorative cu modele 3D din 3D-Surface poate fi descris doar printr-un singur cuvânt – inovație. Conceptele unice de design au fost create grație întâlnirii designerilor experimentați Romano Zenoni și Alessandro și Stefano Fazzuoli. În total, cei trei au mai mult de 50 de ani de experiență în design interior. Sinergia și interacțiunea dintre designerii talentați le-au permis să creeze produse noi cu forme inovatoare și din cele mai noi materiale.

Imagini de fundal decorative cu modele 3D – tendințe de top din Italia

Suprafață 3D inovatoare de design de perete

Următoarele modele de tapet 3D, precum și toate proiectele de la 3D-SURFACE, au apărut doar după cercetări îndelungate și studii atente ale evoluțiilor și tendințelor pieței. Opiniile sbiective ale designerilor cu privire la stil și estetică au jucat în mod firesc rolul decisiv.

Imagini de fundal decorative cu modele 3D – combinații de bun gust

Tapet de suprafață 3D pentru decorare liniară a pereților

Combinația de bun gust dintre textură, forme și materiale special dezvoltate de 3D-Surface au fost inspirate din cele mai originale tendințe de artă contemporană. Modelele unice de tapet sunt ideale pentru orice mediu sau situație, deoarece reprezintă armonia dintre forme și designul interior care le înconjoară.

Design interesant de perete cu efecte optice 3D

Placi de perete materiale inovatoare

Designerii experimentați de design interior Romano, Alessandro și Strefano au creat panouri de perete super impresionante. Suprafața 3D seducătoare încântă pe oricine dorește să renoveze sau să recondiționeze un apartament într-un mod modern și contemporan. Modelele de tapet cu modele de interior sunt o completare excelentă pentru orice tip de interior, fie că este vorba despre spațiul de locuit privat, biroul sau alte locuri publice precum restaurante și baruri și oferă o soluție excelentă pentru pereții deteriorați, neuniformi sau neregulați. În plus, creați o izolare fonică și termică utilă.

Modele originale de tapet în relief

Imagini de fundal albe decorative idei de decorare perete imagini de fundal 3d

Imagini de fundal decorative cu modele 3D de la SUPRAFATA 3D vă poate ajuta să echilibrați vizual camera și, datorită reliefurilor atractive, veți obține ochiuri interesante în cameră, care nu au nevoie de alte decorațiuni de perete. Tapetele în relief au modele geometrice și florale.

Modele 3D moderne cu modele florale

tapet original design perete suprafață 3d

Iluzii optice în placări de perete

idei moderne de design de perete tapet negru

Read more
Placare de perete

Tapete de designer cu modele inspirate din arta textilă Shibori

Shibori perete tapet design model tradițional japonez textile inspirate de artă

the Imagini de fundal de designer cu modele de Pepa Martin și Karen Davis reinterpretează arta textilă japoneză Shibori într-un mod modern și reprezintă un stil de viață durabil. Colecția vopsită manual impresionează prin romantismul său rural și se potrivește confortabil în spațiile private sau sociale.

Imaginile de fundal de designer cu modele imită structurile de țesături

Tapet perete de artă care acoperă un model modern alb-albastru asemănător unei structuri geometrice

Procesul de prelucrare dă numele artei textile tradiționale japoneze Shibori. Tradus, verbul japonez înseamnă „shiboru” – „apasă, întoarce”. În mod tradițional, mătasea, bumbacul, inul și lâna sunt prelucrate manual. Părțile țesăturii sunt colorate cu precizie, păstrând restul alb. Acest lucru creează întotdeauna un gradient de culoare frumos, curgător.

Imagini de fundal durabile cu modele

Model orizontal - imagini de fundal Shibori design modern - albastru albastru-nuanțe irizate de albastru

Pepa Martin și Karen Davis au o tendință pentru texturi și asta se reflectă în Imagini de fundal de designer cu modele contrar. Tapetele au o structură uniformă care imită aspectul unei țesături și arată foarte moale. Echipa de design lucrează cu artiști, stilisti, designeri, arhitecți și designeri renumiți. Lucrările lor comune au apărut în reviste precum Vogue Living, Home Beautiful, Real Living, Australian Country Style și Better Homes and Gardens. Duo-ul de designeri a dezvoltat o tehnică de colorare pentru designul tapetului și a proiectat fundaluri cu texturi. Deoarece impactul vopsirii pielii asupra mediului este un motiv de mare îngrijorare pentru amândoi, ei încearcă să creeze un produs ecologic și durabil. Pentru producerea tapetelor sunt folosiți doar coloranții cu impact scăzut asupra mediului, fibra de celuloză și apa de ploaie.

Imagini de fundal vopsite manual cu modele

Idei moderne de acoperire a pereților de artă textilă-design de perete shibori-model de tapet

Aspectul liniilor este completat de o paletă de culori nuanțată. O culoare tradițională mult folosită – indigo poate fi găsită în design. Imaginile de fundal au o lungime de 1,29 m Elily Ziz disponibil.

Shibori – tehnica de proiectare a textilelor reinterpretată

motive geometrice motive tapet design tehnici de artă textilă

Modelele asemănătoare oglinzilor seamănă cu structuri tridimensionale

Model de tapet cu motive tridimensionale joc de culori design de artă Shibori

Design de tapet cu economie de resurse

Scaun din lemn alb modern design tapet model motive geometrice Shibori

Culori ușor schimbătoare

Idei de decorare a pereților cu modele roz Vopsea în acuarelă - din imagini de fundal inspirate de Shibori

 Model în formă de stea

Tehnologie de vopsire design tapet acoperire perete - model modern în formă de stea gri

Variabile nuanțe de culoare

Imitație de acuarelă dungă durabilă pictată manual verde smarald

Model geometric

Proiectare textură țesătură-Shibori zid de cărămidă-optică gri modern

Roz pentru o senzație plăcută

Model de tapet-dungi orizontale vopsea roz-perete

Shibori artă tapet textil design tendințe motive orizontale gri

Tapet model în formă de stea-pictură în acuarelă-tapet de design imitație

Read more
Placare de perete

Caracteristicile apei în designul interior – idei originale de decorare a pereților

Design original perete de apă

Harmonic Environments ne prezintă ideile lor originale de decorare a pereților – Caracteristicile apei în designul interior. Pereții decorativi de apă conferă spațiului de locuit un aspect natural. Se potrivesc la fel de bine în birou sau în apartamentul privat.

Caracteristicile apei în designul interior – scule Feng Shui

Apa albastră prezintă medii armonice

Apa curentă este un instrument Feng Shui puternic și eficient, deoarece banii sunt asociați cu apa. Pentru a face acest lucru, Caracteristicile apei în designul interior dar sunt la locul potrivit. Locul potrivit, la rândul său, depinde de mediul respectiv.

Caracteristicile apei în designul interior – cele mai noi tendințe în domeniul amenajării

Fântâna de apă Harmonic Environments

the Caracteristicile apei în designul interior au un efect răcoritor și calmant, sunt un plus uimitor pentru orice spațiu interior. Dacă aveți mai mult spațiu acasă, ați putea instala un perete modern de apă ca acesta. Designul minunat ar surprinde și încânta pe toți oaspeții tăi.

Perete elegant de apă pentru uz interior și exterior

Caracteristicile apei în peretele de apă de design interior

Decorativul Caracteristicile apei în designul interior de la Harmonic Environments sunt ieftine și ușor de instalat, fără zgomot și stropi. Frumusețea lor este sporită de iluminatul romantic. Peretele de apă de sine stătător poate împărți optic camera în 2 și adăuga o zonă de personalitate.

Fântână decorativă de cameră

Caracteristicile apei în designul interior

Elegantul Caracteristicile apei în designul interior din Medii armonice poate fi adaptat la dorințele personale ale clientului. Designul elegant al fântânii de apă pune un accent uluitor pe designul interior și ajută la armonizarea camerelor private.

Idei pentru proiectarea peretilor – fantani interioare

Mediu armonic - perete decorativ de apă

Read more
Placare de perete

Perete de piatră cu accent într-o casă rustică modernă

accent perete piatră zonă de living idee șemineu mobilier gri masă masă

Această casă modernă, dar rustică, cu Zid de piatră cu accent este situat în California lângă Lacul Tahoe. Caracteristicile sale speciale în ceea ce privește planul de site sunt confortul și confidențialitatea pe care le oferă, precum și flexibilitatea acestuia. Casa nu trebuie doar să găzduiască o familie numeroasă, ci să ofere și suficient spațiu pentru oaspeți. La ieșiri se poate ajunge rapid și ușor, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință pe terasă pentru a vă bucura de mediul atractiv și relaxant al pădurii.

Perete de piatră accent cu șemineu

canapea de perete de piatră accent covor plafon gri lemn lemn covor

Principalele materiale sunt betonul și oțelul. Acestea susțin așa-numitul acoperiș fluture, care impresionează prin forma sa atractivă. Unele dintre fațade sunt îmbrăcate în lemn, ceea ce conferă, de asemenea, casei cu peretele accent din piatră farmecul rustic. Veranda cu grătar este acoperită și cu șemineul său asigură suficient confort și confort la fiecare petrecere la grătar. Există, de asemenea, un jacuzzi pentru până la șase persoane și blocuri de piatră frumoase acoperite cu mușchi.

Perete cu accente din piatră – zonă de zi deschisă

accent piatră perete bucătărie lemn deschis masă masă scaune mari cenușie textil

Zona de zi deschisă a casei, cu un perete de accent realizat din piatră, constă dintr-o cameră de zi, o zonă de luat masa și o bucătărie, toate care se varsă unul în celălalt. În sufragerie există un perete rustic din piatră, care adăpostește șemineul și oferă astfel căldură în timp ce vă relaxați pe canapea. Un alt perete de acest tip poate fi găsit și în zona zonei de relaxare de lângă fereastră. Lampa atașată la perete oferă suficientă lumină pentru citit chiar și seara.

Perete accent și colț de lectură lângă fereastră

perete de piatră de accent zonă de luat masa design coloană de beton oțel

Zid de piatră și alb în zona de relaxare

perete de piatră de accent zonă de relaxare tapițerie citire lampă de colț jurnal masă laterală

Oglindă din gresie din țiglă în aspect de piatră

perete accent cladiri piatră gri moderne dulapuri bucătărie tejghea

Bucătărie modernă cu pereți albi

perete accent piatră bucătărie insulă chiuvetă blat negru faianță oglindă gri

 Zona de relaxare a bucătăriei, cu gresie din piatră gri

perete accent piatră colț bucătărie lambriuri din lemn gresie piatră optică

Perete de accent din beton

perete accent piatră hol hol zonă scări interior modern design perete alb

Perete de piatră cu accent – dormitor luminos

perete accent piatră dormitor design pat gri perete laminat nișă dulap

perete accent pereți despărțitori piatră pat pat dressing dormitor

perete accent clădire piatră gri lenjerie de pat fereastră terasă perete art deco

perete accent piatră dressing dulap practic raft mobilier luminos

perete de accent piatra camera copiilor mansarda paturi scandinav scaun cu mocheta

perete accent piatră modernă baie lavoar oglindă din lemn de lumină mare

perete akzent perete despartitor perete design piatră aspect piatră cadă gri

masuta de perete akzent din piatra dulap modern baie din lemn inchis la culoare

perete accent clădire piatră cameră umedă baie gresie piatră gresie gresie sticlă consolă baie

perete accent piatră chiuvetă din oțel robinete antice șervețele de prosoape

perete accent piatră geometrică gresie design toaletă albă

accent perete de piatră california casă pădure

perete de piatră accent rustic design modern casă lambriuri din lemn

accent piatră perete terasă șemineu oțel beton fațadă placare din lemn

Proiectat de sagemodern.

Read more
Placare de perete

Tapet foto ieftin: argumente pro și contra și unde să le găsiți

Fotomural Lumini Las Vegas

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un tapet foto. Doar pentru că este ieftin nu înseamnă că, în cele din urmă, va satisface așteptările dvs., dar nu trebuie să fie scump. Dacă ați decis să investiți într-un tapet foto, dar nu doriți să cheltuiți prea mulți bani, aveți unul pe internet și în diverse magazine tapet foto ieftin fără să fie nevoie să sacrifici calitatea. Dar există câteva lucruri la care ar trebui să fii atent.

Tapet foto ieftin – acordați atenție materialului 

Cascadă murală nețesută de perete

Puteți obține un tapet foto ieftin în magazinele de hardware, printre altele. Dar aici se recomandă prudență, deoarece nu orice material este ideal. Cele din hârtie se pot rupe cu ușurință de umezeala din pasta de tapet, deci nu sunt neapărat cea mai bună alegere pentru începători. Un material mai bun pentru acest lucru este tapetul nețesut. De obicei, sunt puțin mai scumpe, dar puteți găsi rapid variante ieftine pe Internet, care se potrivesc și bugetului dvs. Așa cum am spus, acordați atenție materialului!

Tapet foto ieftin cu motiv

Proiectați-vă spațiul de lucru cu un tapet foto

Pentru a obține un tapet foto ieftin, motivul este, de asemenea, important. Dacă nu prețuiți neapărat ceva unic, magazinul de hardware este din nou locul perfect pentru a găsi o variantă ieftină. Multe magazine de mobilier oferă, de asemenea, imagini de fundal foto produse în serie. Magazine online populare, cum ar fi Otto sau Ebay oferă oferte și motive excelente. Treci pe acolo.

Tapet foto cu design individual

Tapet foto hartă pământ cameră de zi

Un tapet foto ieftin cu un design personalizat poate fi găsit navigând pe Internet. Există oferte ieftine acolo, dar acestea ar trebui să fie totuși de înaltă calitate. În astfel de magazine online aveți și opțiunea de a încărca orice fotografie sau motiv, după care va fi special creat pentru dvs. Un astfel de site web unde puteți găsi un tapet foto ieftin sau îl puteți face este JuicyWalls sau fototapete.de. Acolo sunt oferite imagini de fundal foto din orașe, din natură, precum și motive pentru camerele copiilor. Dacă, în ciuda selecției largi, nu puteți găsi nimic care să vă atragă, puteți, după cum am spus, să încărcați și să comandați cu ușurință o imagine la alegere.

Dezavantaje ale imaginilor de fundal foto din magazinul de hardware

Tapet foto tapet lowboard

O altă problemă pe care o aduce un tapet foto gata făcut și ieftin din magazinul de hardware este că dimensiunea este deja specificată și nu poate fi potrivită cu peretele dvs. Dacă ați găsit un site web pentru imagini de fundal foto al căror preț vă atrage atenția, ar trebui să îl preferați magazinului de hardware sau magazinului de mobilier, deoarece puteți stabili singuri dimensiunea acolo. Puteți decora întregul perete cu un tapet foto sau doar o parte din acesta pentru a crea un accent eficient.

Internetul este cea mai ieftină opțiune

Bucătărie-Foto-Foto-Secret-Grădină

Deci, linia de jos este că puteți cumpăra cu ușurință un tapet foto ieftin, cu condiția să vă asigurați că materialul este de înaltă calitate. Sunt un avantaj atunci când dimensiunea nu este atât de importantă pentru dvs. și o puteți varia cu ea. Însă oferte ieftine pot fi găsite pe Internet, care răspund nevoilor dvs., în ciuda prețului relativ mic.

Designuri și finisaje grozave pe tapetele foto

frumoase idei de perete mural

Idei de tapet foto nețesute

Dormitor-fotografie-tapet-pământ-hartă-shabby-chic

tapet-foto-original-în-zona-de-living

Motive de piatră naturală ușă murală de perete

Fotomural plante de bambus

Read more