Placare de perete

Idei inovatoare pentru placarea pereților – panouri acustice decorative

Idei inovatoare pentru placarea peretilor

Toate idei inovatoare pentru placarea peretilor de Anne Kyyrö Quinns combină frumusețea cu funcționalitatea și conștientizarea mediului. Panourile acustice decorative pe care le face compania fac întotdeauna o impresie bună indiferent de locul în care sunt utilizate. Producătorul lucrează cu clienți, arhitecți și designeri de interior pentru a crea soluții inovatoare de pereți acustici pentru designul interior.

Panourile de perete ca idei inovatoare pentru placarea pereților

Idei inovatoare pentru placarea panourilor acustice portocalii

Idei inovatoare pentru placarea peretilor sunt soluția modernă pentru mobilarea apartamentelor și a spațiilor publice. Panourile decorative de perete sunt realizate manual din țesături de lux și sunt excelente ca decor de perete contemporan. Anne Kyyrö Quinn descrie propriile produse ca o punte între viața modernă a orașului și peisajul natural. Efectul panourilor acustice decorative poate fi încă remarcat în viața de zi cu zi – ele aduc o frumusețe elegantă, discretă și confort cu ele.

Idei inovatoare pentru placarea pereților în design interior

decor interior interior gri design acustic de perete

Cu panourile puteți crea rapid și fără efort un perete de accent extraordinar care devine un punct culminant absolut în cameră. Datorită motivelor și modelelor tridimensionale, se creează o iluzie interesantă care atrage atenția tuturor. Dacă totuși căutați soluția perfectă pentru a îmbunătăți în cele din urmă acel perete gol și plictisitor care vă deranjează de atât de mult timp, atunci aceste modele pot fi doar biletul.

Design modern de perete cu flori în portocaliu

idei inovatoare placare perete-perete acustic

Iată un exemplu frumos din colecția de panouri acustice. Prezintă motive similare florilor, care dau impresia că ești privit la microscop. Imaginile stimulează imaginația și sunt unice în execuția lor. În plus, există o culoare portocalie puternică care poate crea un accent cald și în același timp izbitor în orice tip de cameră. Această variantă este disponibilă și în alte culori, inclusiv un roz aprins.

Placare acustică de perete cu accente colorate

Panouri acustice de placare a pereților Anne-Kyyro-Quinns

Panouri acustice de perete în verde și gri de la Londra

Panouri decorative de perete acustice Anne-Kyyro-Quinn gri verde

Design modern în variante de culoare îndrăznețe – înfloresc în roz

Panouri decorative de perete acustice