Placare de perete

Imagini de fundal decorative cu modele 3d de la 3D Surface

Tapet decorativ cu modele 3d de fotolii colorate

Imagini de fundal decorative cu modele 3D din 3D-Surface poate fi descris doar printr-un singur cuvânt – inovație. Conceptele unice de design au fost create grație întâlnirii designerilor experimentați Romano Zenoni și Alessandro și Stefano Fazzuoli. În total, cei trei au mai mult de 50 de ani de experiență în design interior. Sinergia și interacțiunea dintre designerii talentați le-au permis să creeze produse noi cu forme inovatoare și din cele mai noi materiale.

Imagini de fundal decorative cu modele 3D – tendințe de top din Italia

Suprafață 3D inovatoare de design de perete

Următoarele modele de tapet 3D, precum și toate proiectele de la 3D-SURFACE, au apărut doar după cercetări îndelungate și studii atente ale evoluțiilor și tendințelor pieței. Opiniile sbiective ale designerilor cu privire la stil și estetică au jucat în mod firesc rolul decisiv.

Imagini de fundal decorative cu modele 3D – combinații de bun gust

Tapet de suprafață 3D pentru decorare liniară a pereților

Combinația de bun gust dintre textură, forme și materiale special dezvoltate de 3D-Surface au fost inspirate din cele mai originale tendințe de artă contemporană. Modelele unice de tapet sunt ideale pentru orice mediu sau situație, deoarece reprezintă armonia dintre forme și designul interior care le înconjoară.

Design interesant de perete cu efecte optice 3D

Placi de perete materiale inovatoare

Designerii experimentați de design interior Romano, Alessandro și Strefano au creat panouri de perete super impresionante. Suprafața 3D seducătoare încântă pe oricine dorește să renoveze sau să recondiționeze un apartament într-un mod modern și contemporan. Modelele de tapet cu modele de interior sunt o completare excelentă pentru orice tip de interior, fie că este vorba despre spațiul de locuit privat, biroul sau alte locuri publice precum restaurante și baruri și oferă o soluție excelentă pentru pereții deteriorați, neuniformi sau neregulați. În plus, creați o izolare fonică și termică utilă.

Modele originale de tapet în relief

Imagini de fundal albe decorative idei de decorare perete imagini de fundal 3d

Imagini de fundal decorative cu modele 3D de la SUPRAFATA 3D vă poate ajuta să echilibrați vizual camera și, datorită reliefurilor atractive, veți obține ochiuri interesante în cameră, care nu au nevoie de alte decorațiuni de perete. Tapetele în relief au modele geometrice și florale.

Modele 3D moderne cu modele florale

tapet original design perete suprafață 3d

Iluzii optice în placări de perete

idei moderne de design de perete tapet negru