Anul Nou

Anul Nou

Jocuri de Revelion pentru adulți și copii – idei pentru petrecerea de Revelion

Revelionul este un festival popular care marchează începutul Anului Nou și este sărbătorit în aproape fiecare țară din lume. Fie că petreceți Revelionul cu familia, prietenii sau rudele, vă puteți distra Jocuri de Anul Nou jocuri care fac o petrecere de succes. Aici veți găsi mai multe idei de jocuri pentru Revelion, potrivite pentru copii și adulți și care pot ușura starea de spirit în ultima seară a anului.

Jocuri de Revelion pentru adulți-distracție-Revelion jocuri-petrecere-petreceri-confetti

La ce oră de Revelion joacă jocuri?

Jocuri de Anul Nou jocuri pentru adulți-petrecere-pălării-ochelari-distracție-jocuri-amuzante-de-petrecere

Jocurile pentru Revelion ar trebui să fie mai presus de toate distractive și să pună oaspeții petrecerii într-o dispoziție bună. Jocul perfect ar trebui să fie relaxant, să nu necesite prea multă gândire și să nu aibă o acțiune lentă. Jocurile de Revelion se joacă cel mai bine după cină, când oaspeții sunt plini și probabil puțin obosiți. Jocurile cu ceva exercițiu sau chiar dans sunt opțiuni excelente în acest caz, deoarece pot readuce viața seara.

Jocuri și obiceiuri tipice de Anul Nou – turnarea plumbului

Jocuri de Revelion tipice-obiceiuri-plumb-turnare-tradiție-Profeție de Revelion

De regulă, nu există obiceiuri specifice asociate jocurilor pentru petrecerea de Anul Nou. Cu toate acestea, jocuri precum turnarea plumbului și șarada sunt jucate de multe familii și comunități și, prin urmare, sunt considerate tipice petrecerii de Revelion. Odată cu turnarea plumbului, profețiile sunt făcute pentru anul următor prin recunoașterea formelor făcute din plumb prin încălzire și găsirea sensului lor într-o listă de semnificații.

8 jocuri de Crăciun cu toată familia pentru a trece timpul

Joc de activitate Revelion: O mulțime de idei distractive pentru o petrecere de Anul Nou de neuitat!

Jocuri de petrecere pentru copii în întuneric pentru interior și exterior – 11 idei distractive cu o lanternă

Jocuri de Anul Nou pentru familie

Jocuri de revelion familie-copii-adulți-idei-amuzant-ajun de revelion

Copiii adoră strălucirea focurilor de artificii și așteaptă nerăbdători, așa că este o parte inseparabilă a petrecerii de Revelion. Multe familii urmăresc producția de televiziune „Dinner for one”, care este difuzată în mod tradițional în acea zi. Dacă intenționați pur și simplu să petreceți Revelionul acasă cu familia, puteți juca jocuri clasice de familie, cum ar fi „Monopoly”, „Activity”, „Tabu” sau „Mensch ärgere dich nicht”.

Jocuri populare – joacă șarade

Jocuri de Revelion pentru adulți-turmă-joc-popular-petrecere-joc-Revelion

Șarada este un clasic la orice petrecere cu mai mulți invitați. Este un joc de societate cu pantomimă, care este jucat de două grupuri și, dacă este necesar, un maestru de joc. Puneți grupurile sau maestrul jocului să scrie obiecte sau titluri de filme pe bucăți de hârtie, împăturiți-le și amestecați-le într-un castron. Acum, la rândul lor, jucătorii trebuie să deseneze o bucată de hârtie și să pantomimeze cuvântul sau titlul colegilor lor. Pentru a atrage un câștigător, se pot câștiga puncte pentru fiecare cuvânt ghicit într-o anumită perioadă de timp. Grupul care are mai multe puncte atunci când toate bucățile de hârtie au fost extrase câștigă jocul. Jocurile de Revelion precum Charade sunt distractive și implică, de obicei, multe râsete.

Jocuri de Anul Nou pentru adulți

jocuri de revelion-jocuri-adulți-băut-jocuri-rezoluții-ghici-petrecerea de revelion

Clasicele jocuri de petrecere de Revelion pentru adulți sunt jocurile cu mâncare și băutură care te pun mereu într-o dispoziție bună dacă nu exagerezi. Dacă sărbătorești Revelionul cu prieteni apropiați care se cunosc cu toții bine, poți ghici rezoluțiile. Jucătorii își scriu rezoluțiile pentru Anul Nou pe o bucată de hârtie și colectează toate bucățile de hârtie într-un castron. Apoi sunt citite unul după altul și fiecărui jucător i se cere să ghicească cine a făcut rezoluția corespunzătoare. Cine a ghicit cele mai multe rezoluții este câștigătorul jocului.

Încercați jocuri distractive – aspect nou!

Anul Nou-jocuri-amuzante-idei-Anul Nou-petrecere-măști-haine-amuzante

Dacă petrecerea de Revelion este într-un apartament, puteți juca New Look! Game. Pentru aceasta, gazda ar trebui să pregătească înainte de petrecere o geantă sau un sac mare cu haine și accesorii amuzante, precum peruci, ochelari de soare, costume de baie, fuste și altele asemenea. Jucătorii aruncă zarurile și oricine aruncă un șase ar trebui să ajungă în buzunar legat la ochi și să îmbrace îmbrăcămintea sau accesoriul pe care l-au luat. Jocul s-a terminat când punga este goală. Acum poți să faci fotografii distractive cu noul tău look pentru Revelion.

Idei de joc cu dans

revelion-jocuri-dans-mișcare-amuzant-distractiv-bună-dispoziție-petrecere

Pentru ca orele rămase să treacă mai repede până la începutul anului, tu și oaspeții dvs. puteți juca jocuri cu dansul de Revelion, care în același timp alungă oboseala după cină. Limbo este un joc de dans popular. Se cântă la muzica din Caraibe cu un băț sau cu o mătură. Ceilalți jucători dansează după muzica de sub băț, ridicând-o mai întâi și apoi coborând-o din ce în ce mai jos. Jocul este folosit pentru a determina cine este cel mai flexibil și el sau ea ar trebui să primească un premiu sau o mică recompensă.

Jocuri pentru Revelion acasă

Anul nou-jocuri-adolescenți-fapt-adevăr-risc-învârt ideea de sticlă

Popularul joc „Adevăr, faptă sau risc” este o idee bună pentru o petrecere de Revelion cu prietenii și se joacă în special în rândul tinerilor. Cu cât participă mai mulți jucători, cu atât mai bine. Jucătorii stau în cerc și unul dintre ei întoarce o sticlă goală în mijloc. Jucătorul către care indică sticla este întrebat: „Adevăr, fapt sau risc?” Dacă se alege adevărul, jucătorul ar trebui să răspundă la o întrebare cu sinceritate, dacă se efectuează o sarcină și dacă riscul ar trebui să aleagă o sarcină din trei posibilități.

Idei cu mâncare și băutură

jocuri de revelion-jocuri-amuzante-alimente-cost-ghici

Dacă tu și oaspeții tăi nu sunteți complet mulțumiți, puteți juca jocuri cu probe de alimente. Următorul joc se numește „Știința alimentelor” și necesită o farfurie cu probe de alimente și mai multe linguri, precum și niște cârpe pentru a lega la ochi jucătorii. Un maestru de joc pregătește diverse alimente simple, cum ar fi miere, muștar, ketchup, zahăr și altele. să presupunem că jucătorii legați la ochi gustă mâncarea și trebuie să o ghicească. Cine are prima soluție corectă câștigă runda. În timp ce estimarea simplă a alimentelor sună simplu, de fapt nu este. Acest joc devine deosebit de amuzant atunci când îi adaugi alimente mai neplăcute.

O altă idee este de a aranja diferite alimente într-un cerc. Variante gustoase și neplăcute sunt combinate aici. Nu este nevoie să vă legați ochii la ochi. Acum este ales punctul de plecare al acestui cerc. Primul jucător aruncă un număr cu o matriță și numără probele de alimente pentru a ajunge la care trebuie să mănânce. Deci, dacă aruncă un 5, trebuie să mănânce a cincea probă de alimente.

Jocuri de Anul Nou pentru copii

jocuri de revelion-copii-copii-tipici-crackers-petrecere de revelion-distracție

Dacă sărbătorești Anul Nou cu cei mici, ar trebui să le pregătești mai multe jocuri distractive de Revelion, astfel încât să nu se plictisească până la miezul nopții. Un joc distractiv care poate fi jucat cu mai mulți copii este înfășurarea unei mumii.

Idei de Anul Nou pentru copii – înfășurarea mumiei

Anul Nou jocuri-copii-mumie-înfășurare-hârtie igienică-hârtie-petrecere-joc-idee

Creați cel puțin două grupuri de câte doi jucători pentru a participa la joc. Un jucător din grup joacă mumia, iar celălalt trebuie să-l înfășoare complet cu hârtie igienică. Grupul care a jucat primul rol sau a făcut o mumie mai bună câștigă jocul.

Jocuri tipice pentru copii pentru Revelion

Jocuri de Revelion-Revelion-copii-petrec-idei-au-distracție

Unul dintre cele mai populare jocuri de Revelion pentru copii este modul de a desena crackers. Este foarte distractiv cu copiii și poate face ca așteptarea până la miezul nopții să fie mai distractivă pentru cei mici. Puteți să vă pregătiți înainte de festivalul propriu-zis și să creați singuri crackers. Nu aveți nevoie decât de role de hârtie igienică goale, hârtie creponată și jucării mici sau dulciuri ca umplutură.

Jocuri la masă pentru copii și adulți

Anul nou-jocuri-copii-adulți-joc-de-cărți-amuzant-silverster-idee-de-seară

De asemenea, puteți juca jocuri pentru Revelion la masă folosind jocuri de cărți, zaruri de joc sau materiale simple precum pixuri și hârtie. Acum ai în sfârșit ocazia să-ți amintești un joc pe care nu l-ai mai jucat de mult timp. Fie că „om, nu te enerva”, „UNO”, „tabu” sau simplul „trei la rând” nu contează. Puteți face aranjamente în avans cu familia sau oaspeții, astfel încât să știți la timp ce trebuie să pregătiți pentru petrecerea de seară. Un joc de paie poate fi jucat cu copiii folosind paie simple, bucăți mici de hârtie și boluri pentru fiecare jucător.

Regulile jocului de paie

Anul nou-jocuri-copii-paie-joc-paie-paie-hârtie-idee-petrecere

Mai multe bucăți de hârtie sunt așezate într-o grămadă mare pe masă, astfel încât fiecare jucător să poată ajunge cu ușurință la grămadă. După semnalul de start, jucătorii ar trebui să aspire notele din grămadă cu ajutorul paiului și să le adune în propriul castron. Pentru a face jocul mai distractiv, notele celorlalți jucători pot fi furate, dar numai înainte de a ajunge în castron. Ca și în celelalte jocuri de Revelion, câștigătorul este cel care a strâns cele mai multe hârtii la final.

O idee de joc similară populară la adolescenți și adulți funcționează în mod similar. Toți participanții stau pe podea sau pe scaune, formând un cerc. În loc să folosiți o paie, hârtia sau, de obicei, o carte de joc este aspirată cu gura și apoi trebuie transmisă următorului jucător fără să cadă. Dacă o face, un sărut apare automat.

Schimb de cadouri

jocuri de revelion-mici-cadouri-mici-schimb-idei de petrecere de revelion

În loc să pregătiți cadouri pentru petrecerea de Revelion, puteți organiza jocuri de Revelion pentru a schimba cadouri. Fiecare invitat ar trebui să aducă un mic cadou la petrecere și să-l împacheteze în ziar pentru camuflaj. Cadourile sunt așezate pe masă și zarurile sunt aruncate până când aruncați un șase. Apoi poate alege un cadou fără să-l desfacă până când toți invitații primesc un cadou.

Read more
Anul Nou

Rezoluțiile de Anul Nou: aceste idei pot fi realizate!

Rezoluții 2019 sfaturi trucuri

Mulți oameni iau rândul anului ca o oportunitate de a se ordona corect. Obiceiurile neplăcute zboară peste bord și schimbările corespunzătoare sunt vizate. Rezoluțiile bune sunt în aer de Revelion. Anul nou ar trebui să fie diferit.

Dar deziluzia este grozavă atunci când vechiul tipar străpunge din nou în primele săptămâni ale lunii ianuarie. Luarea unei țigări, mersul la mașină sau o scurtă oprire la McDonald’s este prea seducător. Intențiile bune supraviețuiesc rar până în primăvară. Nu pare atât de tragic nici atunci când dispar în liniște. La urma urmei, a fost doar un acord tăcut cu sine. Oricine notează obiectivele individuale sau le comunică celorlalți pe măsură ce se gândește diferit la această chestiune Studiu de la Universitatea Dominicană (California) aflat. Dar și alte lucruri joacă un rol în zborul timpuriu al puștii: obiectivul autoimpus este prea nerealist sau scânteia inițială lipsește.

O privire asupra celor mai dragi rezoluții ale germanilor arată că acestea pot fi realizate cu câteva trucuri și idei grozave.

Rezoluțiile de Anul Nou:

1. Mai mult timp cu familia și prietenii

rezoluții bune 2019 partenerii de familie petrec o excursie

Planificați activități și profitați de activități de agrement

Timpul reflecției începe deja de Crăciun: Ce este cu adevărat important pentru mine în viață? Mulți ajung la concluzia că petrec mult prea puțin timp cu familia și prietenii. Dar asta se schimbă în Anul Nou – în ceea ce privește teoria.

Angajamentul este la ordinea zilei, astfel încât activitățile comune și experiențele extraordinare cu cei dragi să-și facă loc într-adevăr în noul calendar. Cina la lumina lumânărilor, un weekend de wellness în Allgäu sau aventura în camera de evacuare ar trebui rezervate încă din ianuarie. Pentru idei ca aceasta, Ofertă de la Jochen Schweizer o selecție diversă și contribuții noi. Multe activități pot fi ușor puse în practică cu puțin efort, fie pentru indivizi, cupluri, grupuri sau familie. Când primul pas devine concret, continuarea este doar o chestiune de formă.

Rezoluțiile de Anul Nou:

2. Mănâncă mai sănătos – pași mici duc la obiectiv

rezoluții bune pentru 2019 mănâncă sănătos

Biscuiți, turtă dulce, fripturi, raclette – există o mulțime de sărbători din nou de Crăciun. Conștiința este liniștită, la urma urmei, mâncarea mai sănătoasă este pe lista de sarcini pentru noul an. Practic toată lumea știe de ce ar trebui să existe meniul sănătos: este mai bine pentru organism, mai bine pentru sănătate, mai bine pentru bunăstare. Dacă nu ar fi fost obiceiul. Ca și în cazul multor alte substanțe, organismul se obișnuiește cu numeroasele alimente zaharoase și grase pe care le primește pe o perioadă mai lungă de timp. Prin urmare, schimbarea radicală a dietei la începutul anului este de obicei o întreprindere fără speranță.

rezoluții bune pentru a mânca sănătos în 2019

Este mai bine să vă obțineți din surse de renume precum TK pentru a informa despre alimentația sănătoasă, pentru a vă stabili repere mai mici, realizabile și, de exemplu, pentru a lăsa mai întâi un anumit tip de mâncare. Băuturile cu zahăr sunt ideale aici. Apoi, corpul poate totuși să atragă ce zahăr primește altfel. Și mintea este fericită pentru că nu trebuie să renunțe la toate imediat. De asemenea, este de mare ajutor atunci când oamenii pot găsi colegi de campanie. Cei care luptă împotriva dorinței de prăjituri cu cremă renunță mai ușor. Aducerea familiei la bord sau inițierea unei provocări alimentare la birou – care aduce motivația necesară.

Rezoluțiile de Anul Nou:

3. Mai mult sport – așa stai pe minge

rezoluții bune 2019 sport tren yoga

Unii vor să piardă în cele din urmă câteva kilograme, alții nu vor să-și scape răsuflarea atunci când liftul la etajul al treilea eșuează. Mai mult sport după sfârșitul anului este o întreprindere extrem de populară. Nu trebuie să fie înregistrarea la sala de sport. Un pic mai mult exercițiu în viața de zi cu zi este la fel de eficient. Motto-ul este: lăsați mașina în urmă când traseul poate fi stăpânit la fel de ușor cu bicicleta. Scările nu sunt doar ușor de urcat, ci pot fi cucerite și la fugă. Și dacă aveți copii, puteți arde un număr incredibil de calorii jucând captură.

Rezoluții 2019 sfaturi de antrenament sportiv

Echipamentul este acolo, motivația nu: Mulți se împiedică de sinele mai slab.

Oricine dorește să-și încerce mâna la sala de gimnastică sau la antrenamentele de alergare ar trebui să caute cu siguranță persoane cu aceeași idee. Decizia este luată prea repede pentru a nu porni odată astăzi, deoarece este atât de confortabilă acasă. Întâlnirea cu alți oameni la un moment dat triumfă asupra comodității, deoarece majoritatea oamenilor sunt reticenți să încalce o promisiune.

Rezoluțiile de Anul Nou:

4. Mai mult timp pentru tine – trebuie, de asemenea, planificat timpul liber

rezoluții bune 2019 mai mult timp

Provocările profesionale și de familie au adesea viața atât de strâns sub control încât nu mai aveți prea mult timp pentru dvs. Oricine dorește să schimbe acest lucru în Anul Nou are nevoie de un plan concret. Simplul plan nu este suficient, deoarece ceva continuă să apară: o ședință poate fi inserată în pauza de masă. Jocul de masă se joacă rapid cu tinerii. Când toată lumea este în sfârșit afară din casă, treburile casnice sunt pe ordinea de zi. Majoritatea își sacrifică prea mult din timpul liber pentru alții.

Rezoluțiile de Anul Nou:

5. Opriți-vă și bucurați-vă de momentul – când nimic altceva nu contează

Rezoluții bune 2019 prieteni care se bucură de vacanță

O mare parte din timpul tău liber ar trebui să fie rezervat propriilor gânduri sau relaxării tale. Mai presus de orice, este important să faci lucrurile iubite care se află pe lista ta personală de așteptare. Pizza este mâncată întinsă pe canapea, departe de a fi un model sau baia lungă cu muzică frumoasă. Pentru bunăstarea ta, este important să-ți iei timp unde poți face ceea ce îți place. De asemenea, ajută la crearea unei liste specifice. Similar unui plan de antrenament, anumite ore ar trebui rezervate în calendar pentru aceste faze. Sursele potențiale de interferență ar trebui să fie oprite – fie că sunt telefoane mobile sau alte persoane. Cei care petrec în mod conștient câteva ore pe săptămână cu ei înșiși sunt mai receptivi și mai fericiți în viața de zi cu zi. Bateria dvs. este apoi încărcată din nou.

Concluzie: totul are timpul său și ar trebui să găsească un loc în calendarul programărilor

Rezoluțiile bune din 2019 creează mai mult timp liber

Cei care stabilesc bara prea sus își vor arunca rapid rezoluțiile bune din nou în Anul Nou. Specificați unul sau două proiecte la început, faceți o programare sau încheiați acorduri obligatorii – așa se pot realiza rezoluțiile luate. Unele idei pot fi combinate inteligent între ele. Și, în plus, nimeni nu stabilește când noile impulsuri își pot îmbogăți propria viață. Nu trebuie neapărat să fie la sfârșitul anului.

rezoluții bune 2019 călătorie familie

Read more
Anul Nou

Joc de activitate Revelion: O mulțime de idei distractive pentru o petrecere de Anul Nou de neuitat!

Odată ce anul se apropie încet, este timpul să vă organizați petrecerea de Revelion pentru a sărbători anul trecut și ce urmează. Indiferent dacă doriți să găzduiți o petrecere distractivă de Revelion cu prietenii și cunoscuții sau o mică sărbătoare intimă cu familia – trebuie să vă asigurați că oaspeții voștri se distrează și se distrează toată noaptea. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât câteva jocuri distractive pentru adulți de Revelion? Fie că sunt jocuri de masă, cărți sau băuturi – toate sunt distractive și lasă orele să treacă până la miezul nopții într-o clipită. În acest articol am adunat multe idei grozave pentru sarcinile de Revelion, care garantează o petrecere de neuitat! Distrează-te citind și jucându-te!

Sarcini Joc Revelion pentru adulți Idei de Revelion

Dacă aveți o mare petrecere de Revelion, șansele ca străinii să apară este de aproape 100%. Jocurile amuzante de Revelion pentru adulți sunt o modalitate excelentă de a-i cunoaște puțin mai bine pe acești oameni și de a sparge gheața.

Sarcini joc Revelion – întrebări de aflat

Joc de corvoade Anul Nou Jocuri amuzante de băut adulți

În acest joc ar trebui să vă gândiți la câteva întrebări despre anul trecut la care oaspeții dvs. vor trebui să răspundă ulterior. Ce moment din anul trecut ai prefera să uiți? Care a fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat? Un eveniment care te-a influențat? De exemplu, unele dintre întrebări ar putea fi – în felul acesta toată lumea poate spune o poveste amuzantă și jenantă despre sine și în felul acesta toată lumea se va cunoaște un pic mai bine.

Jocuri de Revelion Adulți – Două rezoluții și o minciună

Anul Nou petreceri tematice idei organizează jocuri de petrecere pentru adulți

Acest joc este o nouă variantă a clasicului „Două adevăruri și o minciună” și este spargătorul de gheață ideal pentru petrecerea de Revelion. Fiecare jucător ar trebui să vină cu 3 rezoluții pe care ar dori să le implementeze anul viitor, dintre care 2 sunt alcătuite în întregime. Acest joc este modalitatea perfectă de a afla cât de bine te cunosc prietenii tăi. Sau o altă variantă ar fi dacă oaspeții își scriu rezoluțiile pe bucăți mici de hârtie și apoi le pun într-o pălărie, de exemplu. Fiecare alege apoi o bucată de hârtie și citește rezoluția, iar celorlalți le revine să ghicească a cui hârtie este.

Regele săruturilor

Chores Game Revelion jocuri distractive de petrecere pentru adulți

Tot ce aveți nevoie pentru această mare sarcină de Revelion este o pereche de pungi cu bomboane delicioase de bomboane „Hershey Kisses”. De îndată ce sosesc oaspeții, dați 5 bomboane fiecărei femei. Este treaba bărbaților să câștige cumva bunătățile de la fete. De exemplu, ai putea să o faci să râdă, să danseze pentru ea sau orice altceva la care te poți gândi pentru a câștiga un sărut. La miezul nopții, bărbatul cu cele mai multe bomboane este încoronat Regele Săruturilor și câștigă un premiu precum o sticlă de whisky sau vodcă.

Jocuri amuzante de Revelion Adulți – “Stai jos!”

Jocuri de băut Jocuri de petrecere pentru adulți Sarcini Joc Revelion

Acesta este un joc răcoros și foarte distractiv pe care îl poți juca toată noaptea. Și așa funcționează – de fiecare dată când opriți muzica timp de câteva secunde, toți invitații trebuie să se așeze. Fie că este pe podea, pe masă sau pe scaun – totul este permis. Ultima persoană care stă în picioare trebuie să aibă o lovitură. Pe măsură ce noaptea trece, majoritatea dintre voi nu vă veți gândi la asta și, la rândul lor, vă va face multă distracție.

Jocuri de băut Revelion – “Cine este ..?”

Idei de petrecere de Revelion jocuri amuzante de revelion adulți

Un joc de petrecere de Revelion foarte simplu, dar destul de distractiv, care vă va oferi ocazia de a vă cunoaște mai bine toți oaspeții. De-a lungul petrecerii, va trebui să puneți tuturor o întrebare la întâmplare – cum ar fi „Cine este cel mai bătrân din cameră”, „Cine are un câine?” Sau ceva similar. Prima persoană care răspunde corect trebuie să decidă cine trebuie să bea o lovitură în cameră și apoi pune următoarea întrebare.

Joc de activități Revelion – Joc de băut ruletă

Fotografiile cu cafea beau idei de petrecere de revelion pentru adulți

Ruleta este un joc clasic de băut care protejează împotriva plictiselii la fiecare petrecere și asigură o mulțime de distracție. Tot ce aveți nevoie pentru aceasta sunt o mulțime de pahare, diverse băuturi și o sticlă goală. Si asa incepe:

 • Umpleți paharele cu băuturi alcoolice sau nealcoolice – de exemplu vodcă, tequila, whisky, ouă, cafea, lapte, ciocolată caldă, suc de portocale, etc. ulei de măsline, sos de soia sau ceva similar.
 • Aranjați ochelarii în cerc și stați în jurul mesei.
 • Și acum cineva trebuie să întoarcă sticla goală o dată, la fel ca în cazul „rotirii sticlei”, până când capul sticlei indică pe cineva. Apoi trebuie să bea împușcătura din față și apoi să întoarcă din nou sticla.

Joc de sarcini Revelion – clasicul „Mäxchen”

Idei de Revelion Jocuri de băut Reguli Jocuri de Revelion Adulți

„Mäxchen” este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Mieren” și este unul dintre cele mai faimoase și mai amuzante jocuri de Revelion pentru adulți.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • 2 zaruri
 • 1 cană de zaruri
 • Pahare de shot
 • mult alcool

Și așa se joacă:

 • Toată lumea se așează în cerc și cineva începe să arunce zarurile.
 • Trebuie să te uiți la rezultatul tău astfel încât nimeni altcineva să nu poată vedea numărul.
 • Apoi, trebuie să le spuneți celorlalți jucători rezultatul dvs., numind întotdeauna primul număr mai mare. De exemplu, ai rulat un 4 și un 2, deci trebuie să spui 42, nu 24. Desigur, puteți numi și un număr diferit de cel pe care l-ați rulat efectiv.
 • Jucătorul din dreapta ta trebuie să ghicească dacă spui adevărul sau nu.
 • Dacă nu te crede, poate dezvălui. Dacă spuneai adevărul, el trebuie să facă o lovitură. Dar dacă ai mințit – trebuie să bei.

Jocuri haioase de Revelion pentru adulți – „Pinnchen alcool”

Jocuri de petrecere amuzante cu sarcini de cărți joc Anul Nou

În acest joc de sarcină de Revelion sunt necesare anumite abilități și viteză. Toți jucătorii primesc 1 lingură și 2 pahare fiecare – unul este gol, iar celălalt este umplut cu orice băutură alcoolică. Într-un minut, jucătorii trebuie să scoată cât mai multă băutură în celălalt pahar. Când timpul a trecut, toată lumea trebuie să bea ce a mai rămas în primul pahar.

Jocuri de petrecere pentru adulți de anul nou idei de petrecere reguli de jocuri de băut

Read more
Anul Nou

Decorațiuni de Revelion Tinker – idei pentru adulți cu aur și sclipici

Revelion Anul Nou bufet de scrisori de casă

Crăciunul este aproape aici și apoi Revelionul este chiar după colț! Cu greu putem fi mai entuziasmați! Întregul sezon de sărbători este minunat, dar există ceva special în ajunul Anului Nou. Totul se învârte în jurul unor subiecte precum un nou început, dorințe, noi planuri și speranțe. Este, de asemenea, o ocazie excelentă de a sărbători alături de prieteni, în timp ce priviți în urmă la anul trecut împreună. Un decor de casă de Revelion poate face această noapte de petrecere și mai specială! Aruncați o privire la ideile noastre și inspirați-vă pentru diverse idei de artizanat, cum ar fi cabine foto, ghirlande și multe altele.

Decorațiuni Tinker de Revelion: inscripții strălucitoare Vesel

Decor de Revelion bufet cu paiete de aur

Când vine vorba de petreceri (în special de Crăciun sau de Revelion), decorațiunile sunt în mare parte strălucitoare și pline de farmec. Deci, paietele aurii sunt materialul perfect dacă vrei să faci un decor strălucitor și elegant din argint.

Materiale și instrumente necesare:

 • panglică elastică cu paiete în aur (pentru fiecare literă mare de 23 cm aveți nevoie de aproximativ un metru)
 • carton
 • Cuțit meșteșugăresc
 • Pistol de lipit fierbinte
 • Cordon de aur

„CHEERS”, „JOY”, „PROST” – puteți, desigur, să adaptați literele la tema petrecerii voastre. Pentru o nuntă, de exemplu, „MR & DOAMNA „ideal. „IT’S A GIRL” ar fi perfect pentru un duș pentru bebeluși.

Sivesterdeko tinker ghirlande de carton cu paiete aurii

În primul rând, ar trebui să imprimați fiecare literă din propoziția dvs. individual pe o coală de hârtie A4, astfel încât să o puteți folosi ca șablon pentru decupare. Selectați un font simplu aldin (aici pe imagini este „Function Pro Bold”). Lipiți fiecare literă pe o bucată de carton și tăiați-o cu cuțitul de ambarcațiuni.

Decorați de Revelion auto-făcute cu litere ghirlandă panglică de paiete aurii

Cu ajutorul pistolului de lipit fierbinte, lipiți banda de paiete pe literele din carton. Apoi puneți toate literele frazei dvs. (înapoi, desigur!) Pe masă și lipiți cablul pe spatele literelor. Odată ce lipiciul s-a întărit, sunteți gata să vă spânzurați ghirlanda!

Decorațiuni Tinker de Revelion – stele de paie 3D

Decorațiuni de Revelion, copiii fac paie de ghirlande stele

Seamănă cu mici artificii de argint și aur, aceste stele de paie te-ar pune într-o bună dispoziție de petrecere în timp ce numeri orele, minutele și secundele până la Anul Nou! De asemenea, arată excelent ca decorațiuni pentru brad!

Materiale necesare:

 • Spray de aur și argint
 • Paie
 • legaturi de cablu
 • foarfece
 • Cordon de aur
 • Pistol de lipit fierbinte

Revelion Decorațiuni Stea Paie Aur Argintiu Petrecere

Pasul 1: Împachetați aproximativ 20-25 paie împreună.

Pasul 2: Puneți o cravată cu fermoar în jurul centrului pachetului și trageți strâns – cu cât este mai strâns, cu atât mai bine.

Pasul 3: vopsiți fasciculele într-o zonă bine ventilată. Repetați procesul până când toate paiele sunt bine acoperite.

Pasul 4: aplicați lipici fierbinte pe vârful paiului. Înfășurați șirul în jurul blobului de lipici de mai multe ori și țineți-l până când se lipeste de lipici. Repetați cu alte stele până când sunteți mulțumit de rezultat. O distanță de 25 cm ar avea sens.

Condimentează cuburile de gheață în găleată cu șampanie

Decor de Revelion casă răcitor de șampanie acrilic cuburi de gheață aur argintiu

Vinurile spumante precum vinul spumant și prosecco sunt, desigur, o necesitate la o petrecere de Revelion. De vreme ce sunt băuturi puțin mai reci decât vinurile albe, de obicei ar trebui să fie răcite într-o găleată de șampanie. Pentru a adăuga un pic de farmec acestui recipient simplu, puteți încerca următoarea idee: confetti aurii sau alte obiecte mici sunt înghețate în cuburi de gheață și apoi plasate într-un răcitor de șampanie acrilic. Nu numai că găleata conține gheață, ci și puțină apă.

Faceți-vă chiar fotobooth pentru petrecerea de Revelion

Revelion decorare photobooth aur

Aceste paiete uriașe ar arăta atât de pline de farmec în sufrageria ta, nu-i așa? Peretele cu paiete este minunat ca fundal pentru fotografii distractive de petrecere. Este destul de greu să ai o dispoziție proastă, cu atât de multă strălucire și strălucire.

Pentru această cabină foto au fost folosite aproximativ 600 de paiete mari (60 mm în diametru). Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți face singuri. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați seama de imaginea pătrată pe care doriți să o acoperiți pe perete și să faceți calculele pentru a vă asigura că comandați suficiente paiete. Acest proiect este de fapt destul de simplu, dar, desigur, este mai rapid și mai bun cu asistenții. Durează aproximativ două ore pentru ca două persoane să proiecteze colțul foto.

Materiale necesare:

600 paiete – 60 mm diametru

6 bucăți de plăci ușoare mari și subțiri de 70 x 100 cm, cu grosimea de 3 mm

2 role de hârtie de ambalat ieftine în aur pentru a acoperi placa ușoară.

Banda de hârtie bună (care se desprinde de pe pereți)

Peste 600 de ace cu paiete (acestea sunt doar ace drepte foarte scurte)

rigla

O bucată lungă de carton pentru a avea un ghid

cercuri de hârtie aurie paiete 60 mm

Pasul 1. Atașați mai întâi panourile ușoare pe perete. Lucrați peretele de la podea, astfel încât banda să nu suporte greutatea panourilor. Îi va ține pe loc. Banda de hârtie va merge ușor pe pereți dacă trebuie să o scoateți.

Pasul 2. Lipiți hârtia de ambalat peste panourile ușoare. Nu vă deranjați prea mult despre locurile în care se întâlnesc piesele. Acestea nu vor fi observate nici măcar odată ce ați închis paietele.

Pasul 3. Acum vine primul rând de paiete. Lucrați de jos în sus. În funcție de locul în care ar trebui să se termine fundalul fotografiei, faceți primul rând din cercuri de hârtie. Determinați cum ar trebui fixate acele unul lângă altul. Puteți începe undeva la mijloc și puteți experimenta puțin cu paiete. Măsurați pe fiecare parte a podelei, apoi țineți o riglă în timp ce cineva lipeste acele în linie dreaptă la fiecare 6 inci.

Punch out paiete aurii cercuri de hârtie Photobooth Party Revelion decorare auto-făcute

Pasul 4. Pentru al doilea rând, experimentați distanța și decideți cât de departe trebuie să fie rândurile. Paietele din al doilea rând se cuibăresc între paietele din primul rând. Măsurați din nou pe fiecare parte a podelei, apoi țineți rigla între cele două puncte, în timp ce cineva trage al doilea rând de ace.

Pasul 5. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați bine dimensiunile primelor două rânduri și apoi să urmați instrucțiunile de acolo, astfel încât procesul să poată merge mult mai repede. Obțineți o bucată de carton de afis și tăiați distanța exactă între primul rând și al doilea rând de ace cu paiete. Cu rigla și creionul marcați punctele pe o parte cu o distanță de 6 cm. Apoi faceți marcajele de cealaltă parte pentru a vă orienta cu acele pe care le aveți deja.

cercuri mari sclipici carton aur decorează peretele

Pasul 6. Odată ce aveți ghidul, îl puteți plasa pur și simplu peste al doilea rând de ace și veți ști exact unde să vă puneți acele. Încercați să puneți știfturile paralele cu podeaua și nu în sus, astfel încât paietele să nu atârne când cineva trece pe lângă.

Pasul 7. Agățați o paiete pe fiecare ac de paiete. Et voilà! Fundalul foto este gata!

Bucle uriașe ca decor de perete

Decor de perete Cadou de petrecere SIlvester

O altă posibilitate de a vă decora pereții pentru petrecerea de Revelion este cu aceste arcuri cadou pline de farmec. Dacă nu știi unde să găsești astfel de stele în diferite dimensiuni, fă-le tu însuți! Ai nevoie de câteva role de bandă lucioasă metalică (numită și bandă poli) și puțină răbdare. Acest videoclip arată cum să faci stele cu panglică. Cu cât șablonul este mai mare, cu atât steaua va fi mai mare. Distrează-te copiind și un an nou fericit!

Read more