Anul Nou

Rezoluțiile de Anul Nou: aceste idei pot fi realizate!

Rezoluții 2019 sfaturi trucuri

Mulți oameni iau rândul anului ca o oportunitate de a se ordona corect. Obiceiurile neplăcute zboară peste bord și schimbările corespunzătoare sunt vizate. Rezoluțiile bune sunt în aer de Revelion. Anul nou ar trebui să fie diferit.

Dar deziluzia este grozavă atunci când vechiul tipar străpunge din nou în primele săptămâni ale lunii ianuarie. Luarea unei țigări, mersul la mașină sau o scurtă oprire la McDonald’s este prea seducător. Intențiile bune supraviețuiesc rar până în primăvară. Nu pare atât de tragic nici atunci când dispar în liniște. La urma urmei, a fost doar un acord tăcut cu sine. Oricine notează obiectivele individuale sau le comunică celorlalți pe măsură ce se gândește diferit la această chestiune Studiu de la Universitatea Dominicană (California) aflat. Dar și alte lucruri joacă un rol în zborul timpuriu al puștii: obiectivul autoimpus este prea nerealist sau scânteia inițială lipsește.

O privire asupra celor mai dragi rezoluții ale germanilor arată că acestea pot fi realizate cu câteva trucuri și idei grozave.

Rezoluțiile de Anul Nou:

1. Mai mult timp cu familia și prietenii

rezoluții bune 2019 partenerii de familie petrec o excursie

Planificați activități și profitați de activități de agrement

Timpul reflecției începe deja de Crăciun: Ce este cu adevărat important pentru mine în viață? Mulți ajung la concluzia că petrec mult prea puțin timp cu familia și prietenii. Dar asta se schimbă în Anul Nou – în ceea ce privește teoria.

Angajamentul este la ordinea zilei, astfel încât activitățile comune și experiențele extraordinare cu cei dragi să-și facă loc într-adevăr în noul calendar. Cina la lumina lumânărilor, un weekend de wellness în Allgäu sau aventura în camera de evacuare ar trebui rezervate încă din ianuarie. Pentru idei ca aceasta, Ofertă de la Jochen Schweizer o selecție diversă și contribuții noi. Multe activități pot fi ușor puse în practică cu puțin efort, fie pentru indivizi, cupluri, grupuri sau familie. Când primul pas devine concret, continuarea este doar o chestiune de formă.

Rezoluțiile de Anul Nou:

2. Mănâncă mai sănătos – pași mici duc la obiectiv

rezoluții bune pentru 2019 mănâncă sănătos

Biscuiți, turtă dulce, fripturi, raclette – există o mulțime de sărbători din nou de Crăciun. Conștiința este liniștită, la urma urmei, mâncarea mai sănătoasă este pe lista de sarcini pentru noul an. Practic toată lumea știe de ce ar trebui să existe meniul sănătos: este mai bine pentru organism, mai bine pentru sănătate, mai bine pentru bunăstare. Dacă nu ar fi fost obiceiul. Ca și în cazul multor alte substanțe, organismul se obișnuiește cu numeroasele alimente zaharoase și grase pe care le primește pe o perioadă mai lungă de timp. Prin urmare, schimbarea radicală a dietei la începutul anului este de obicei o întreprindere fără speranță.

rezoluții bune pentru a mânca sănătos în 2019

Este mai bine să vă obțineți din surse de renume precum TK pentru a informa despre alimentația sănătoasă, pentru a vă stabili repere mai mici, realizabile și, de exemplu, pentru a lăsa mai întâi un anumit tip de mâncare. Băuturile cu zahăr sunt ideale aici. Apoi, corpul poate totuși să atragă ce zahăr primește altfel. Și mintea este fericită pentru că nu trebuie să renunțe la toate imediat. De asemenea, este de mare ajutor atunci când oamenii pot găsi colegi de campanie. Cei care luptă împotriva dorinței de prăjituri cu cremă renunță mai ușor. Aducerea familiei la bord sau inițierea unei provocări alimentare la birou – care aduce motivația necesară.

Rezoluțiile de Anul Nou:

3. Mai mult sport – așa stai pe minge

rezoluții bune 2019 sport tren yoga

Unii vor să piardă în cele din urmă câteva kilograme, alții nu vor să-și scape răsuflarea atunci când liftul la etajul al treilea eșuează. Mai mult sport după sfârșitul anului este o întreprindere extrem de populară. Nu trebuie să fie înregistrarea la sala de sport. Un pic mai mult exercițiu în viața de zi cu zi este la fel de eficient. Motto-ul este: lăsați mașina în urmă când traseul poate fi stăpânit la fel de ușor cu bicicleta. Scările nu sunt doar ușor de urcat, ci pot fi cucerite și la fugă. Și dacă aveți copii, puteți arde un număr incredibil de calorii jucând captură.

Rezoluții 2019 sfaturi de antrenament sportiv

Echipamentul este acolo, motivația nu: Mulți se împiedică de sinele mai slab.

Oricine dorește să-și încerce mâna la sala de gimnastică sau la antrenamentele de alergare ar trebui să caute cu siguranță persoane cu aceeași idee. Decizia este luată prea repede pentru a nu porni odată astăzi, deoarece este atât de confortabilă acasă. Întâlnirea cu alți oameni la un moment dat triumfă asupra comodității, deoarece majoritatea oamenilor sunt reticenți să încalce o promisiune.

Rezoluțiile de Anul Nou:

4. Mai mult timp pentru tine – trebuie, de asemenea, planificat timpul liber

rezoluții bune 2019 mai mult timp

Provocările profesionale și de familie au adesea viața atât de strâns sub control încât nu mai aveți prea mult timp pentru dvs. Oricine dorește să schimbe acest lucru în Anul Nou are nevoie de un plan concret. Simplul plan nu este suficient, deoarece ceva continuă să apară: o ședință poate fi inserată în pauza de masă. Jocul de masă se joacă rapid cu tinerii. Când toată lumea este în sfârșit afară din casă, treburile casnice sunt pe ordinea de zi. Majoritatea își sacrifică prea mult din timpul liber pentru alții.

Rezoluțiile de Anul Nou:

5. Opriți-vă și bucurați-vă de momentul – când nimic altceva nu contează

Rezoluții bune 2019 prieteni care se bucură de vacanță

O mare parte din timpul tău liber ar trebui să fie rezervat propriilor gânduri sau relaxării tale. Mai presus de orice, este important să faci lucrurile iubite care se află pe lista ta personală de așteptare. Pizza este mâncată întinsă pe canapea, departe de a fi un model sau baia lungă cu muzică frumoasă. Pentru bunăstarea ta, este important să-ți iei timp unde poți face ceea ce îți place. De asemenea, ajută la crearea unei liste specifice. Similar unui plan de antrenament, anumite ore ar trebui rezervate în calendar pentru aceste faze. Sursele potențiale de interferență ar trebui să fie oprite – fie că sunt telefoane mobile sau alte persoane. Cei care petrec în mod conștient câteva ore pe săptămână cu ei înșiși sunt mai receptivi și mai fericiți în viața de zi cu zi. Bateria dvs. este apoi încărcată din nou.

Concluzie: totul are timpul său și ar trebui să găsească un loc în calendarul programărilor

Rezoluțiile bune din 2019 creează mai mult timp liber

Cei care stabilesc bara prea sus își vor arunca rapid rezoluțiile bune din nou în Anul Nou. Specificați unul sau două proiecte la început, faceți o programare sau încheiați acorduri obligatorii – așa se pot realiza rezoluțiile luate. Unele idei pot fi combinate inteligent între ele. Și, în plus, nimeni nu stabilește când noile impulsuri își pot îmbogăți propria viață. Nu trebuie neapărat să fie la sfârșitul anului.

rezoluții bune 2019 călătorie familie