Vestiare și mobilier pentru hol

Prezentați rafturile pentru biciclete pentru pereți și tavan în interior într-un mod modern

Suport biciclete pentru perete-tavan-negru-alb-modern-scandinav

Din punct de vedere ecologic și ieftin, ciclismul este bun pentru sănătatea umană în toate sensurile cuvântului. Mulți oameni, tineri și nu numai, aleg acest lucru și sunt fericiți să înlocuiască autovehiculul cu o bicicletă. Și, deși mașina are nevoie de un garaj, bicicleta este clar simplă. Este doar una Suport pentru biciclete pentru perete sau tavan necesar pentru a-l amplasa într-un mod economisitor de spațiu.

Suport pentru biciclete pentru perete prezentat atractiv

Suport bicicletă pentru perete - tavan - decorare pereți - tablou de artă - apartament mic - clădire veche

Dacă nu aveți un subsol unde să vă puteți păstra bicicletele valoroase, ar trebui să găsiți un loc acasă. Aproape în fiecare situație a camerei există variante adecvate pentru depozitarea bicicletelor. Diferite rafturi pentru biciclete pentru pereți sau tavan sunt disponibile pentru a economisi spațiu, dar sunt întotdeauna la îndemână și chiar completează interiorul din punct de vedere estetic.

Suport pentru biciclete pentru perete și tavan – cârlige și suporturi

Suport pentru biciclete pentru perete-tavan-cârlig-vertical-rafturi-sistem-raft-cărți

Bicicleta nu mai este un vehicul doar pentru agrement și importanța sa s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. A devenit un simbol al stilului de viață și adesea un tovarăș mai adevărat în viața de zi cu zi. Nu de puține ori, este chiar preferat de oamenii de afaceri ca mijloc de transport durabil. În ciuda utilizării zilnice, similar cu un vehicul alimentat cu cai putere, este necesară o carcasă adecvată. Nu doar puneți-l în subsol și sprijiniți-vă de regulă, dar vă prezentăm paranteze economice și uneori foarte elegante pentru mijloacele dvs. de transport iubite.

Pentru o schimbare pe hol, există un suport pentru bicicletă pentru o pătură

Suport biciclete pentru perete-tavan-hol-cărămidă-parchet-podea-modern-pus în scenă

Perete- & Suporturile de tavan pentru bicicletă transformă bicicleta într-un adevărat obiect de viață. Este prezentat ca o imagine abstractă atârnată pe perete sau tavan și atrage imediat atenția. În plus, această variantă este mult mai estetică decât simpla sprijinire a bicicletei de perete.

Suportul pentru bicicletă pentru perete economisește mult spațiu

Suport biciclete pentru perete-tavan-balcon-terasă-vertical-vertical

Suporturile nu oferă doar spațiu pentru biciclete, accesorii precum căști sau încuietori pentru biciclete pot fi depozitate acolo. Suporturile pentru biciclete sunt potrivite și pentru lucrările de întreținere a bicicletei. Standurile pliabile, care economisesc spațiu sau standurile fixe exterioare sau cârligele simple pentru montarea pe tavan pot fi găsite din abundență în magazinele specializate.

Suport pentru biciclete pentru perete pe hol în loc de la subsol

suport pentru biciclete-perete-tavan-hol-stil-industrial-maro-design-de-perete

Bicicleta petrece în mod tradițional timpul între utilizarea în aer liber în pivniță, magazie sau garaj. Acolo este protejat de intemperii și adus în siguranță. Deși aceste camere sunt destinate depozitării tuturor tipurilor de bunuri, ar trebui să utilizați și spațiul cu moderare. Suporturile pentru biciclete pentru perete sunt ideale pentru utilizare pe verticală.

Bicicletă cu în apartament – suport pentru bicicletă pentru perete

suport pentru biciclete-perete-tavan-decorare-birou-de-studiu-fereastră

În orașele mari, în special, bicicletele își găsesc de obicei locul în casă. Poate fi atașat la perete într-o poziție înclinată spectaculos. Bicicleta se face confortabilă pe, deasupra sau lângă mobilier. În funcție de spațiul necesar, poate fi configurat orizontal sau vertical.

Păstrați bicicletele nobile prezente în casă – cu un suport pentru biciclete pentru perete

suport pentru biciclete-perete-tavan-beton-perete-living-canapea-tapițerie

Bicicletele nobile cu rame pictate atractiv captează imediat ochiul ca un fel de echipament de ultimă generație pentru fitness acasă și oferă și mai multă culoare în apartament. Ridicat deasupra canapelei din sufragerie, este gata de înmânat, arată ca un obiect de artă și este, de asemenea, un ochi. Pentru ao pune într-o poziție înclinată, bicicleta trebuie fixată pe perete în trei locuri. De obicei, aceste puncte sunt pe ghidon, undeva sub șa și poate sub cadru.

Depozitarea mai multor biciclete în același timp – suport pentru bicicletă pentru deplasarea peretelui în înălțime 

suport bicicletă-perete-tavan-perete-negru-alb-perete-decor-plantă-modern

Două până la opt biciclete pot fi montate vertical folosind un suport de bicicletă adecvat pentru perete. Există, de asemenea, spațiu limitat pentru alte accesorii. Deasupra, una lângă alta sau una peste alta, cerințele de spațiu în ceea ce privește adâncimea și lățimea sunt limitate. Acest suport practic și foarte simplu stochează două biciclete pe partea laterală a peretelui.

La tavan – Suport pentru tavan pentru biciclete

suport pentru biciclete-perete-tavan-living-comoda-canapea-stuc

Suporturile pentru biciclete pentru tavan ocupă mai mult spațiu, dar fiecare bicicletă poate fi ușor agățată individual și luată jos, după cum este necesar. Bicicletele sunt așezate una lângă cealaltă fără a se suprapune. De ce unul împiedică îndepărtarea celuilalt.

Păstrați bicicletele în lumina reflectoarelor – suport practic pentru tavan

suport pentru biciclete-perete-tavan-modern-vertical-iluminat-deco

Dacă delimitarea dintre bicicletele de zi cu zi și echipamentele sportive nu se joacă, bicicleta devine un obiect de prestigiu arătabil. Merită să puneți bicicletele nobile în lumina reflectoarelor cu iluminare direcțională cu LED. Una sau mai multe roți sunt agățate de ghidon sau de roata din față și atașate de perete într-un unghi spectaculos.

Bicicleta într-un interior modern – suport pentru bicicletă pentru perete 

suport pentru biciclete-perete-tavan-hamac înalt-modern-tineresc

Bicicletele de drum în special sunt mai ușor de instalat în înălțime datorită caracteristicilor speciale ale cadrului lor. Merge direct între șa și ghidon. În acest moment, roata este atașată de suport. În plus, bicicletele de curse sunt semnificativ mai ușoare decât, de exemplu, bicicletele montane.

În cazul consolelor de tavan, există cârlige simple pentru tavan, dar și suporturi stabile, reglabile pe înălțime sau ascensoare de tavan confortabile.

Raft de perete din lemn ca suport pentru biciclete pentru perete 

suport pentru biciclete-perete-tavan-mansardă-apartament-fereastră-glob

Suporturile simple pentru o singură bicicletă nu necesită găuri mari pentru a fi atașate la perete. Dar când vine vorba de suporturi pentru mai multe biciclete, trebuie să reziste la o sarcină mare. Sunt necesare ancore de perete și podea, dar solicitați permisiunea înainte de instalare.

Suport biciclete pentru perete – idei imaginative

suport pentru biciclete-perete-tavan-perete-decorare-perete-decorare-coarne

Această idee creativă are o utilizare pur decorativă, precum și una practică. În plus, este potrivit în special minților creative cărora le place să creeze ceva singuri. Piesele vechi ale bicicletei pot fi folosite aici. Aveți nevoie de o scândură rotundă din lemn, apoi de o șa și un ghidon vechi, de preferință de la o bicicletă de curse, datorită formei curbate caracteristice. Aceste trei părți creează o coarne abstractă care poate fi folosită ca decor de perete, dar și ca un cârlig de perete original.

Creați-vă propriul suport pentru bicicletă pentru perete – din palete Euro

raft-bicicletă-perete-tavan-construiește-te-singur-rafturi-pentru-palete

Soluția perfectă, în special în apartamentele închiriate, atunci când peretele trebuie protejat, este mai întâi proiectarea unui sistem de rafturi de perete din palete Euro. Suportul dorit pentru bicicletă este atașat la acesta, salvând astfel câteva găuri în perete.

Suport biciclete pentru perete cu un caracter amuzant 

bicicletă-perete-tavan-casă-pentru-păsări-idee-creativă-fă-o-singură

Există multe modalități de a monta o bicicletă de curse împotriva peretelui, deoarece este relativ ușor. Unele modele chiar cântăresc mai puțin de 5 kilograme și pot fi agățate pe perete cu cârlige convenționale. Cârligele pentru haine de dimensiuni adecvate sunt, de asemenea, potrivite pentru acest scop. Dispozitivele de fixare pentru montare pe perete se caracterizează printr-o formă tipică de cârlig și, prin urmare, sunt, de asemenea, potrivite pentru obiectiv.

Faceți-vă singur suportul pentru bicicletă

suport pentru biciclete-perete-tavan-living-deco-portocaliu-modern

Un suport pentru biciclete pentru perete poate fi realizat și din lemn. În funcție de situație, o placă de lemn sub formă de raft de perete este suficientă pentru a menține bicicleta în poziția dorită.

Suport biciclete pentru perete – instrucțiuni

suport bicicletă-perete-construiește-te-asamblați-ideea de montare pe perete