carnaval

Tinker pentru Mardi Gras: Aceste idei de plăci de hârtie sunt perfecte pentru copiii sub 3 ani

Carnavalul este din ce în ce mai aproape și ce ne poate pune într-o dispoziție de carnaval mai bună decât unele meșteșuguri colorate? Astăzi vă vom arăta câteva idei grozave despre ceea ce pot face copiii sub 3 ani pentru Mardi Gras. De la animale drăguțe la clovni fericiți – chiar și câteva farfurii de hârtie, vopsele și hârtie colorată sunt suficiente pentru aceste proiecte de artizanat. Deoarece pentru copiii de 1 și 2 ani trebuie să fie cât mai simplu posibil, dar totuși colorat. Aruncați o privire la ideile noastre și încercați-le împreună cu copilul dvs. în weekendul următor, de exemplu. Distracția este garantată!

Ce pot crea copiii sub 3 ani pentru Mardi Gras?

Tinker animale pentru carnaval u3 patut pentru copii

La vârsta de 2 până la 3 ani, copiii sunt curioși și deja fascinați de mici proiecte de artizanat. Cu toate acestea, acestea nu ar trebui să fie complicate și nu ar trebui să ocupe prea mult timp. În caz contrar, copilul își va pierde rapid interesul, iar jocurile vor rămâne incomplete. Deci, optează pentru motive simple care necesită puține materiale, dar care pot stârni interesul copilului. Vă rugăm să rețineți că nu toți copiii cu vârsta de 2 ani sunt entuziasmați de meserii. Dacă copilul tău nu are chef, încearcă din nou la altă oră.

Motivele animale sunt grozave pentru copiii de 2 ani. Acestea coincid, de asemenea, cu tema Mardi Gras, deoarece micuții își doresc de obicei să se îmbrace ca niște animale. O pisică, un urs, un leu … posibilitățile sunt pur și simplu nesfârșite. Dacă doriți, puteți face și masca pentru costum împreună cu copilul. Pălăriile sau coroanele simple de petrecere sunt, de asemenea, grozave și pot fi decorate colorat de copil.

Mască de clovn din placă de hârtie cu resturi de hârtie colorată

O altă variantă excelentă pentru artizanat sunt motivele colorate, cum ar fi clovni, curcubee, baloane sau ghirlande amuzante. Este important doar ca ideea meșteșugului ales să se potrivească vârstei copilului. Mai jos am adunat câteva proiecte meșteșugărești care sunt potrivite pentru copiii sub 3 ani. Copiii mai mari, desigur, se pot alătura, de asemenea, dacă au chef. Plăcile de hârtie sunt necesare ca material principal pentru aceste obiecte de artizanat. Veți fi cu adevărat surprins de ceea ce puteți evoca din plăcile rotunde albe în doar câțiva pași simpli.

Căutați și idei pentru copiii mai mari care să se potrivească bine cu Carnavalul? V-am arătat deja cum puteți face spirale frumoase din plăci de hârtie. Navigați doar pe site-ul nostru pentru a descoperi mai multe proiecte meșteșugărești de carnaval.

Faceți un leu pentru carnaval

Faceți un leu pentru carnaval din farfurii de hârtie cu ochi googly

Regele animalelor este o idee populară pentru carnavalul copiilor. Fie ca o mască sau doar ca un motiv pentru artizanat, copiii cu vârsta sub 3 ani ar fi cu siguranță fericiți. Puteți face un leu împreună cu copilul dvs. din câteva materiale simple. Iată lista:

Farfurie de hartie

Vopsiți culorile sau creioanele în portocaliu, galben și negru

Perie / burete

Ochii googly

Foarfece pentru copii

Este posibil ca copiii de 2 ani să nu poată încă să picteze forme corecte, dar încearcă oricum. Coloratul este și mai distractiv pentru tine, astfel încât să poți schița mai întâi formele pe care le dorești și apoi să le lași copiilor să coloreze.

Idei de meșteșug de leu pentru farfurii de hârtie pentru copii sub 3 ani

Mai întâi, întoarceți placa astfel încât copilul să poată picta podeaua. Acum ar trebui să încerce să vopsească zona interioară în galben și zona exterioară în portocaliu. Dacă doriți o linie clară între fața și coama dvs., puteți utiliza un șablon sau o bandă de pictor. După ce leul a fost colorat, lăsați vopseaua să se usuce dacă este necesar și trageți pe gură, nas și ochi (sau lipiți pe ochii googly). Apoi arătați copilului cum pot tăia franjuri în marginea farfuriei cu foarfeca copiilor pentru a modela coama leului sau faceți-o singur.

Mască de leu din farfurie de hârtie

Faceți mască de leu pentru carnaval cu un copil de 2 ani

De asemenea, puteți face leul ca o mască prin simpla tăiere a bazei plăcii. Apoi dă-i copilului tău mai multe fâșii de hârtie în galben și portocaliu pentru a lipi pe marginea farfuriei. Dacă toată marginea farfuriei este acoperită, aveți deja o mască de leu drăguță pentru carnaval.

Tinker elefanți din farfurii de hârtie pentru carnaval

Tinker elefanți pentru ideea de Mardi Gras pentru copii sub 3 ani

Un alt animal pe care îl puteți crea rapid și ușor dintr-o placă de hârtie este elefantul. Vă vom arăta cum doar câteva incizii pot transforma placa într-un elefant. Veți avea nevoie de aceste materiale pentru proiect:

Farfurie de hartie

foarfece

Lipici

A picta

Bureți sau perii

Ochi de hârtie sau ochi googly

stilou negru (opțional)

Ideea Tinker pentru carnaval pentru elefanții de 2 ani

Mai întâi, împărțiți marginea plăcii în patru părți egale. Decupați două sferturi opuse așa cum se arată în imagine. O parte servește ca un trunchi de elefant, cealaltă de care nu mai aveți nevoie. Apoi, cereți copilului dvs. să picteze elefantul în orice culoare și să lipească trunchiul pe el. Lipiți pe ochi de hârtie sau desenați-i și elefantul pentru Mardi Gras este gata.

Rechinul jucând cu copii sub 3 ani

Rechin pentru Mardi Gras cu copii sub 3 ani inspirat de Baby Shark

Dacă sunteți părintele unui copil de 2 ani, atunci cel mai probabil cunoașteți piesa „Baby Shark”. Dacă copilul dvs. este, de asemenea, un fan al melodiei amuzante, atunci puteți face un rechin din farfurii de hârtie împreună pentru Mardi Gras. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să terminați părțile din hârtie colorată și apoi să plecați. Decupați trei bucăți pentru aripioarele și aripioarele pe care copilul ar trebui să le lipească deasupra și de ambele părți ale capului rechinului. În loc să picteze capul, acesta poate fi acoperit cu hârtie de țesut gri. Tăiați dinții din hârtie albă și cercuri mici pentru ochi. Apoi lipiți doar ochii și gura în locurile corespunzătoare și ați terminat. De asemenea, puteți face rechinul albastru, galben sau roz pentru a se potrivi cu rechinii bebeluși din videoclip.

Transformați placa de hârtie într-un flamingo

Mardi Gras trage cu Flamingo cu 3 copii

Copiii sub 3 ani pot face, de asemenea, un flamingo pentru Mardi Gras. Din nou, pentru aceasta este necesară o placă de hârtie și niște hârtie de șervețel pentru picioare. Mai întâi tăiați placa în jumătate. Puneți o jumătate deoparte și tăiați un gât curbat din marginea plăcii și un cap din fundul plăcii din cealaltă. Acum este decorat. Cu vopsea roz și o perie sau burete, copilul poate vopsi corpul, gâtul și capul păsării. Ai nevoie doar de un pic de negru pentru cioc și, eventual, pentru a atrage un ochi (dacă nu ai ochii tâmpiți la îndemână).

Rămân doar picioarele. Tăiați două fâșii lungi de hârtie de țesut portocalie și pliați-le ca un acordeon. Copilul ar trebui acum să lipească picioarele pe partea inferioară a flamingoului și se termină proiectul de artizanat de carnaval.

Faceți un tigru pentru carnaval

Tinker tigru pentru Mardi Gras idee pentru copii u3

Pisicile mari sunt un motiv extraordinar pentru obiecte de artizanat de carnaval. În plus față de leu, puteți evoca cu ușurință un tigru pe placa de hârtie. Pentru aceasta aveți nevoie de hârtie de țesut portocalie, din care tăiați bucăți mici și le dați copilului împreună cu benzi de hârtie neagră. Urechile pot fi decupate din hârtie portocalie și fie lipite pe placa de hârtie, fie atașate cu o capsator. Creați o gură și ochi din bucățile de hârtie și aveți un prădător.

Instrucțiuni pentru pinguin de pe farfurie de hârtie

Pinguin Tinker cu copii din instrucțiunile plăcii de hârtie

Iată pașii simpli cu privire la modul de proiectare a unui pinguin din placa de hârtie. Mai întâi pliați părțile laterale și apoi partea superioară spre interior și lipiți. Vopsiți aripile și capul negru. Tăiați ciocul, ochii și picioarele din hârtie și lipiți-le în locurile corespunzătoare. complet!

Idei pentru clovni de carnaval realizate din farfurii de hârtie

Clovnii de carnaval realizează obiecte de artizanat din farfurii de hârtie și pomponi

Clovnii sunt amuzanți și, prin urmare, deosebit de populari printre copii. Acestea sunt asociate cu o mulțime de distracție și oferă o altă idee minunată pentru artizanat de carnaval cu copilul. Și cum transformi vechea farfurie de hârtie în clovn? Simplu! Cu pompe colorate sau fragmente de hârtie în toate culorile curcubeului, copiii cu vârsta sub 3 ani vor reuși cu siguranță.

Clown joacă păpușă pentru carnaval din farfurii de hârtie și bastoane de gheață

În acest caz, nu trebuie neapărat să pictați placa de hârtie, puteți lipi decorațiuni colorate pe ea. Copilul ar trebui să proiecteze resturile de hârtie sau pomponele în culori vesele ca o perucă de-a lungul vârfului plăcii. Pentru trăsături faciale, cum ar fi ochii, nasul și gura, pot fi folosite pompe, curățătoare de țevi sau șabloane gata făcute. Dacă copilul dvs. dorește să se joace cu clovnul, puteți lipi și un stick de gheață în spate și puteți transforma clovnul de hârtie într-o păpușă de joacă.

Faceți baloane cu aer cald din farfurii de hârtie și decorați-le

Realizați baloane cu aer cald pentru Mardi Gras cu copii sub 3 ani

Ceea ce este colorat merge cu carnavalul. Și tu crezi așa? Apoi folosește materialele la alegere pentru a decora și a crea baloane cu aer cald colorate cu copilul tău. Placa de hârtie servește drept balon și puteți face coșurile din hârtie maro.

Resturi de hârtie sau pompoane rămase, culori strălucitoare sau motive de spumă artizanală sunt potrivite pentru acest proiect. Copilul poate fie lipi diferite obiecte de baloane, fie desena pe ele cu o perie, burete, tampon de bumbac sau alt material. Cu cât sunt mai colorate și mai originale, cu atât mai bine!

Faceți curcubee și învățați culorile

Idee de artizanat pentru copii sub 3 curcubee realizate din farfurii de hârtie

Curcubeul este colorat și vesel și, de asemenea, funcționează bine ca o idee pentru artizanat în timpul carnavalului. Tăiați o farfurie de hârtie în jumătate și oferiți culorile curcubeului și o perie burete. Acest instrument va facilita vopsirea curcubeului pentru copilul mic. Dar ar mai avea nevoie de ajutorul tău. Așa că vei picta, vei face obiecte de artizanat și vei învăța culorile împreună cu copilul tău în același timp. Pentru a pregăti curcubeul, lipiți niște bile de bumbac pe ambele capete ca nori. Arată și mai frumos așa!

Tinker o coroană din farfurii de hârtie pentru Mardi Gras cu copii sub 3 ani

Coroană placă de hârtie Tinker cu copil de 2 ani pentru Mardi Gras

Dacă intenționați să petreceți Mardi Gras acasă anul acesta, nu trebuie neapărat să cheltuiți mulți bani pe măști și costume. În schimb, poți să le faci singur și să te distrezi cu familia. Iată un exemplu despre cum puteți crea o coroană de carnaval cu copii de toate vârstele.

Puteți găsi mai multe idei pentru coroane de casă pentru un costum de carnaval în acest articol.

Instrucțiuni pentru coroana de carnaval din farfurie de hârtie

Vă recomandăm să vopsiți mai întâi placa de hârtie cu copilul și abia apoi să proiectați coroana. Decoruri precum paiete, pietre sau pom-poms vin după aceea.

Și acesta este modul în care coroana este jucată:

1. Îndoiți plăcile de hârtie în jumătate.

2. Desenați trei linii (la unghiuri de aproximativ 45 °, 90 ° și 135 °), lăsând cel puțin 1 cm până la margine. Tăiați trei fante de-a lungul liniilor.

3. Desfaceți placa de hârtie și tăiați-o de-a lungul pliului și lăsați din nou 1 cm până la margine.

4. Îndoiți pene rezultate în sus pentru a crea colțurile coroanei.

5. Decorați coroana. complet!