Wellness & Spa

Weekend de wellness pentru cupluri: Cum să organizezi o escapadă romantică pentru doi!

Cuplurile de weekend de wellness organizează coasta Mării Baltice

În viața de zi cu zi agitată, există puțin timp pentru relaxare și odihnă. Deoarece o pauză lungă este exclusă pentru mulți, tot mai mulți oameni optează pentru o scurtă vacanță. Cuplurilor le place în special să se delecteze cu un weekend de wellness pentru doi și astfel să scape de stresul orașului mare. O zonă de baie și saună, precum și numeroase tratamente de wellness fac din sejur o experiență activă și în același timp relaxantă. În timpul unor plimbări lungi în împrejurimi idilice, iubitorii se bucură de comunitate, apoi se răsfăță cu mâncare gourmet și încheie seara cu un pahar de vin în barul hotelului. Programul de wellness sună bine în principiu, dar există diferențe mari în ceea ce privește calitatea ofertelor. Cu o selecție atât de mare de hoteluri, se pune întotdeauna întrebarea: unde să mergi în vacanță? Ne uităm atent la diferitele locații și vă oferim sfaturi utile despre cum să le organizați.

Weekend de wellness pentru doi: cum să recunoașteți ofertele foarte bune

wellness weekend cupluri hotel piscină în aer liber încălzită

Cererile pentru hotelurile de wellness au crescut semnificativ în ultimii ani. Vacanții știu deja: nu orice ofertă all-inclusive îi va face fericiți. Deci, dacă doriți cu adevărat să vă bucurați de binemeritatul weekend pentru doi, atunci ar trebui să vă alegeți hotelul cu atenție. Aceste sfaturi vă vor ajuta:

1. O ofertă extinsă de spa face din hotel un candidat perfect pentru weekendul tău romantic. Acestea includ, de exemplu, o zonă de saună spațioasă cu clasica baie de aburi, sauna finlandeză la modă, dar și cu facilități exclusive, cum ar fi o saună bio. Multe hoteluri au o piscină încălzită în aer liber, dar un hidroinstrument cu șezlonguri cu bule subacvatice este ceva special.

weekend wellness organizează masaje cupluri

2. Hotelurile cu adevărat bune nu numai că au o sală de gimnastică, dar oferă și programe zilnice de fitness în schimbare și programe individuale de antrenament.

3. Camerele spațioase, mobilate confortabil și decorate sunt o chestiune firească.

4. Când mâncați, accentul este pus pe un meniu sănătos și variat. În hoteluri cunoscute, oaspeții sunt, de asemenea, răsfățați cu delicatese de casă.

5. Diverse oferte de hoteluri sunt o garanție că toată lumea poate găsi ceva potrivit. A Weekend de wellness în Steigenberger Grandhotel & Spa în Heringsdorf poate fi combinat cu un program de wellness yoga, de exemplu. Ca parte a programului, cuplurile își pot reîncărca bateriile cu două ședințe de yoga pe zi sau își pot găsi echilibrul interior cu un concert de bol.

Weekend de wellness pentru doi: totul depinde de locație

wellness weekend cupluri plajă Marea Baltică vizită pentru două persoane

De îndată ce este stabilită perioada pentru vacanța scurtă, apare întrebarea: „Unde?” Pentru că pentru un weekend relaxant de wellness, nu doar facilitățile spa din hotel, ci și locația joacă un rol decisiv. Criteriile importante la alegere sunt sosirea și plecarea scurte, împrejurimile idilice, orice trasee de drumeții și ciclism care pot fi prezente, precum și diverse activități în aer liber (de exemplu, navigație sau schi). Locațiile populare de wellness sunt, de exemplu:

O scurtă pauză pe Marea Baltică: Coasta Mării Baltice oferă o vedere minunată la mare și este perfectă pentru toți romanticii care doresc să experimenteze plaje lungi cu nisip alb, precum dintr-o carte ilustrată. Aici cuplurile pot găsi natură neatinsă și orașe cu farmec maritim. Vă recomandăm o vizită: pe tot parcursul anului. Locația este frumoasă și poate de aceea se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

weekend de wellness pentru două împrejurimi ale hotelului spa cu bicicleta

Allgäu în sudul Germaniei: Situate în partea de sud a Alpilor Bavarezi, hotelurile spa din Allgäu combină natură tradițională cu facilități moderne. Vara puteți descoperi natura frumoasă într-un tur cu bicicleta, iarna numeroase pârtii de schi asigură ore active în aer liber. Vă recomandăm o vizită la sfârșitul verii.

Padure neagra scoruri cu un peisaj divers și numeroase afaceri de familie tradiționale, unde iubitorii se pot bucura de facilitățile spa atmosferice într-o atmosferă confortabilă. Locație populară pentru o scurtă vacanță vara.

În Renania de Nord Westfalia există posibilitatea combinării wellness-ului cu turismul cultural. Castelele, orașele și satele pitorești oferă o schimbare frumoasă de la piscină și saună. Vă recomandăm să vizitați într-un weekend de toamnă.

week-end wellness selectați idei de locație