Anul Nou

Decorațiuni de Revelion Tinker – idei pentru adulți cu aur și sclipici

Revelion Anul Nou bufet de scrisori de casă

Crăciunul este aproape aici și apoi Revelionul este chiar după colț! Cu greu putem fi mai entuziasmați! Întregul sezon de sărbători este minunat, dar există ceva special în ajunul Anului Nou. Totul se învârte în jurul unor subiecte precum un nou început, dorințe, noi planuri și speranțe. Este, de asemenea, o ocazie excelentă de a sărbători alături de prieteni, în timp ce priviți în urmă la anul trecut împreună. Un decor de casă de Revelion poate face această noapte de petrecere și mai specială! Aruncați o privire la ideile noastre și inspirați-vă pentru diverse idei de artizanat, cum ar fi cabine foto, ghirlande și multe altele.

Decorațiuni Tinker de Revelion: inscripții strălucitoare Vesel

Decor de Revelion bufet cu paiete de aur

Când vine vorba de petreceri (în special de Crăciun sau de Revelion), decorațiunile sunt în mare parte strălucitoare și pline de farmec. Deci, paietele aurii sunt materialul perfect dacă vrei să faci un decor strălucitor și elegant din argint.

Materiale și instrumente necesare:

 • panglică elastică cu paiete în aur (pentru fiecare literă mare de 23 cm aveți nevoie de aproximativ un metru)
 • carton
 • Cuțit meșteșugăresc
 • Pistol de lipit fierbinte
 • Cordon de aur

„CHEERS”, „JOY”, „PROST” – puteți, desigur, să adaptați literele la tema petrecerii voastre. Pentru o nuntă, de exemplu, „MR & DOAMNA „ideal. „IT’S A GIRL” ar fi perfect pentru un duș pentru bebeluși.

Sivesterdeko tinker ghirlande de carton cu paiete aurii

În primul rând, ar trebui să imprimați fiecare literă din propoziția dvs. individual pe o coală de hârtie A4, astfel încât să o puteți folosi ca șablon pentru decupare. Selectați un font simplu aldin (aici pe imagini este „Function Pro Bold”). Lipiți fiecare literă pe o bucată de carton și tăiați-o cu cuțitul de ambarcațiuni.

Decorați de Revelion auto-făcute cu litere ghirlandă panglică de paiete aurii

Cu ajutorul pistolului de lipit fierbinte, lipiți banda de paiete pe literele din carton. Apoi puneți toate literele frazei dvs. (înapoi, desigur!) Pe masă și lipiți cablul pe spatele literelor. Odată ce lipiciul s-a întărit, sunteți gata să vă spânzurați ghirlanda!

Decorațiuni Tinker de Revelion – stele de paie 3D

Decorațiuni de Revelion, copiii fac paie de ghirlande stele

Seamănă cu mici artificii de argint și aur, aceste stele de paie te-ar pune într-o bună dispoziție de petrecere în timp ce numeri orele, minutele și secundele până la Anul Nou! De asemenea, arată excelent ca decorațiuni pentru brad!

Materiale necesare:

 • Spray de aur și argint
 • Paie
 • legaturi de cablu
 • foarfece
 • Cordon de aur
 • Pistol de lipit fierbinte

Revelion Decorațiuni Stea Paie Aur Argintiu Petrecere

Pasul 1: Împachetați aproximativ 20-25 paie împreună.

Pasul 2: Puneți o cravată cu fermoar în jurul centrului pachetului și trageți strâns – cu cât este mai strâns, cu atât mai bine.

Pasul 3: vopsiți fasciculele într-o zonă bine ventilată. Repetați procesul până când toate paiele sunt bine acoperite.

Pasul 4: aplicați lipici fierbinte pe vârful paiului. Înfășurați șirul în jurul blobului de lipici de mai multe ori și țineți-l până când se lipeste de lipici. Repetați cu alte stele până când sunteți mulțumit de rezultat. O distanță de 25 cm ar avea sens.

Condimentează cuburile de gheață în găleată cu șampanie

Decor de Revelion casă răcitor de șampanie acrilic cuburi de gheață aur argintiu

Vinurile spumante precum vinul spumant și prosecco sunt, desigur, o necesitate la o petrecere de Revelion. De vreme ce sunt băuturi puțin mai reci decât vinurile albe, de obicei ar trebui să fie răcite într-o găleată de șampanie. Pentru a adăuga un pic de farmec acestui recipient simplu, puteți încerca următoarea idee: confetti aurii sau alte obiecte mici sunt înghețate în cuburi de gheață și apoi plasate într-un răcitor de șampanie acrilic. Nu numai că găleata conține gheață, ci și puțină apă.

Faceți-vă chiar fotobooth pentru petrecerea de Revelion

Revelion decorare photobooth aur

Aceste paiete uriașe ar arăta atât de pline de farmec în sufrageria ta, nu-i așa? Peretele cu paiete este minunat ca fundal pentru fotografii distractive de petrecere. Este destul de greu să ai o dispoziție proastă, cu atât de multă strălucire și strălucire.

Pentru această cabină foto au fost folosite aproximativ 600 de paiete mari (60 mm în diametru). Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți face singuri. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați seama de imaginea pătrată pe care doriți să o acoperiți pe perete și să faceți calculele pentru a vă asigura că comandați suficiente paiete. Acest proiect este de fapt destul de simplu, dar, desigur, este mai rapid și mai bun cu asistenții. Durează aproximativ două ore pentru ca două persoane să proiecteze colțul foto.

Materiale necesare:

600 paiete – 60 mm diametru

6 bucăți de plăci ușoare mari și subțiri de 70 x 100 cm, cu grosimea de 3 mm

2 role de hârtie de ambalat ieftine în aur pentru a acoperi placa ușoară.

Banda de hârtie bună (care se desprinde de pe pereți)

Peste 600 de ace cu paiete (acestea sunt doar ace drepte foarte scurte)

rigla

O bucată lungă de carton pentru a avea un ghid

cercuri de hârtie aurie paiete 60 mm

Pasul 1. Atașați mai întâi panourile ușoare pe perete. Lucrați peretele de la podea, astfel încât banda să nu suporte greutatea panourilor. Îi va ține pe loc. Banda de hârtie va merge ușor pe pereți dacă trebuie să o scoateți.

Pasul 2. Lipiți hârtia de ambalat peste panourile ușoare. Nu vă deranjați prea mult despre locurile în care se întâlnesc piesele. Acestea nu vor fi observate nici măcar odată ce ați închis paietele.

Pasul 3. Acum vine primul rând de paiete. Lucrați de jos în sus. În funcție de locul în care ar trebui să se termine fundalul fotografiei, faceți primul rând din cercuri de hârtie. Determinați cum ar trebui fixate acele unul lângă altul. Puteți începe undeva la mijloc și puteți experimenta puțin cu paiete. Măsurați pe fiecare parte a podelei, apoi țineți o riglă în timp ce cineva lipeste acele în linie dreaptă la fiecare 6 inci.

Punch out paiete aurii cercuri de hârtie Photobooth Party Revelion decorare auto-făcute

Pasul 4. Pentru al doilea rând, experimentați distanța și decideți cât de departe trebuie să fie rândurile. Paietele din al doilea rând se cuibăresc între paietele din primul rând. Măsurați din nou pe fiecare parte a podelei, apoi țineți rigla între cele două puncte, în timp ce cineva trage al doilea rând de ace.

Pasul 5. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați bine dimensiunile primelor două rânduri și apoi să urmați instrucțiunile de acolo, astfel încât procesul să poată merge mult mai repede. Obțineți o bucată de carton de afis și tăiați distanța exactă între primul rând și al doilea rând de ace cu paiete. Cu rigla și creionul marcați punctele pe o parte cu o distanță de 6 cm. Apoi faceți marcajele de cealaltă parte pentru a vă orienta cu acele pe care le aveți deja.

cercuri mari sclipici carton aur decorează peretele

Pasul 6. Odată ce aveți ghidul, îl puteți plasa pur și simplu peste al doilea rând de ace și veți ști exact unde să vă puneți acele. Încercați să puneți știfturile paralele cu podeaua și nu în sus, astfel încât paietele să nu atârne când cineva trece pe lângă.

Pasul 7. Agățați o paiete pe fiecare ac de paiete. Et voilà! Fundalul foto este gata!

Bucle uriașe ca decor de perete

Decor de perete Cadou de petrecere SIlvester

O altă posibilitate de a vă decora pereții pentru petrecerea de Revelion este cu aceste arcuri cadou pline de farmec. Dacă nu știi unde să găsești astfel de stele în diferite dimensiuni, fă-le tu însuți! Ai nevoie de câteva role de bandă lucioasă metalică (numită și bandă poli) și puțină răbdare. Acest videoclip arată cum să faci stele cu panglică. Cu cât șablonul este mai mare, cu atât steaua va fi mai mare. Distrează-te copiind și un an nou fericit!