Anul Nou

Jocuri de Revelion pentru adulți și copii – idei pentru petrecerea de Revelion

Revelionul este un festival popular care marchează începutul Anului Nou și este sărbătorit în aproape fiecare țară din lume. Fie că petreceți Revelionul cu familia, prietenii sau rudele, vă puteți distra Jocuri de Anul Nou jocuri care fac o petrecere de succes. Aici veți găsi mai multe idei de jocuri pentru Revelion, potrivite pentru copii și adulți și care pot ușura starea de spirit în ultima seară a anului.

Jocuri de Revelion pentru adulți-distracție-Revelion jocuri-petrecere-petreceri-confetti

La ce oră de Revelion joacă jocuri?

Jocuri de Anul Nou jocuri pentru adulți-petrecere-pălării-ochelari-distracție-jocuri-amuzante-de-petrecere

Jocurile pentru Revelion ar trebui să fie mai presus de toate distractive și să pună oaspeții petrecerii într-o dispoziție bună. Jocul perfect ar trebui să fie relaxant, să nu necesite prea multă gândire și să nu aibă o acțiune lentă. Jocurile de Revelion se joacă cel mai bine după cină, când oaspeții sunt plini și probabil puțin obosiți. Jocurile cu ceva exercițiu sau chiar dans sunt opțiuni excelente în acest caz, deoarece pot readuce viața seara.

Jocuri și obiceiuri tipice de Anul Nou – turnarea plumbului

Jocuri de Revelion tipice-obiceiuri-plumb-turnare-tradiție-Profeție de Revelion

De regulă, nu există obiceiuri specifice asociate jocurilor pentru petrecerea de Anul Nou. Cu toate acestea, jocuri precum turnarea plumbului și șarada sunt jucate de multe familii și comunități și, prin urmare, sunt considerate tipice petrecerii de Revelion. Odată cu turnarea plumbului, profețiile sunt făcute pentru anul următor prin recunoașterea formelor făcute din plumb prin încălzire și găsirea sensului lor într-o listă de semnificații.

8 jocuri de Crăciun cu toată familia pentru a trece timpul

Joc de activitate Revelion: O mulțime de idei distractive pentru o petrecere de Anul Nou de neuitat!

Jocuri de petrecere pentru copii în întuneric pentru interior și exterior – 11 idei distractive cu o lanternă

Jocuri de Anul Nou pentru familie

Jocuri de revelion familie-copii-adulți-idei-amuzant-ajun de revelion

Copiii adoră strălucirea focurilor de artificii și așteaptă nerăbdători, așa că este o parte inseparabilă a petrecerii de Revelion. Multe familii urmăresc producția de televiziune „Dinner for one”, care este difuzată în mod tradițional în acea zi. Dacă intenționați pur și simplu să petreceți Revelionul acasă cu familia, puteți juca jocuri clasice de familie, cum ar fi „Monopoly”, „Activity”, „Tabu” sau „Mensch ärgere dich nicht”.

Jocuri populare – joacă șarade

Jocuri de Revelion pentru adulți-turmă-joc-popular-petrecere-joc-Revelion

Șarada este un clasic la orice petrecere cu mai mulți invitați. Este un joc de societate cu pantomimă, care este jucat de două grupuri și, dacă este necesar, un maestru de joc. Puneți grupurile sau maestrul jocului să scrie obiecte sau titluri de filme pe bucăți de hârtie, împăturiți-le și amestecați-le într-un castron. Acum, la rândul lor, jucătorii trebuie să deseneze o bucată de hârtie și să pantomimeze cuvântul sau titlul colegilor lor. Pentru a atrage un câștigător, se pot câștiga puncte pentru fiecare cuvânt ghicit într-o anumită perioadă de timp. Grupul care are mai multe puncte atunci când toate bucățile de hârtie au fost extrase câștigă jocul. Jocurile de Revelion precum Charade sunt distractive și implică, de obicei, multe râsete.

Jocuri de Anul Nou pentru adulți

jocuri de revelion-jocuri-adulți-băut-jocuri-rezoluții-ghici-petrecerea de revelion

Clasicele jocuri de petrecere de Revelion pentru adulți sunt jocurile cu mâncare și băutură care te pun mereu într-o dispoziție bună dacă nu exagerezi. Dacă sărbătorești Revelionul cu prieteni apropiați care se cunosc cu toții bine, poți ghici rezoluțiile. Jucătorii își scriu rezoluțiile pentru Anul Nou pe o bucată de hârtie și colectează toate bucățile de hârtie într-un castron. Apoi sunt citite unul după altul și fiecărui jucător i se cere să ghicească cine a făcut rezoluția corespunzătoare. Cine a ghicit cele mai multe rezoluții este câștigătorul jocului.

Încercați jocuri distractive – aspect nou!

Anul Nou-jocuri-amuzante-idei-Anul Nou-petrecere-măști-haine-amuzante

Dacă petrecerea de Revelion este într-un apartament, puteți juca New Look! Game. Pentru aceasta, gazda ar trebui să pregătească înainte de petrecere o geantă sau un sac mare cu haine și accesorii amuzante, precum peruci, ochelari de soare, costume de baie, fuste și altele asemenea. Jucătorii aruncă zarurile și oricine aruncă un șase ar trebui să ajungă în buzunar legat la ochi și să îmbrace îmbrăcămintea sau accesoriul pe care l-au luat. Jocul s-a terminat când punga este goală. Acum poți să faci fotografii distractive cu noul tău look pentru Revelion.

Idei de joc cu dans

revelion-jocuri-dans-mișcare-amuzant-distractiv-bună-dispoziție-petrecere

Pentru ca orele rămase să treacă mai repede până la începutul anului, tu și oaspeții dvs. puteți juca jocuri cu dansul de Revelion, care în același timp alungă oboseala după cină. Limbo este un joc de dans popular. Se cântă la muzica din Caraibe cu un băț sau cu o mătură. Ceilalți jucători dansează după muzica de sub băț, ridicând-o mai întâi și apoi coborând-o din ce în ce mai jos. Jocul este folosit pentru a determina cine este cel mai flexibil și el sau ea ar trebui să primească un premiu sau o mică recompensă.

Jocuri pentru Revelion acasă

Anul nou-jocuri-adolescenți-fapt-adevăr-risc-învârt ideea de sticlă

Popularul joc „Adevăr, faptă sau risc” este o idee bună pentru o petrecere de Revelion cu prietenii și se joacă în special în rândul tinerilor. Cu cât participă mai mulți jucători, cu atât mai bine. Jucătorii stau în cerc și unul dintre ei întoarce o sticlă goală în mijloc. Jucătorul către care indică sticla este întrebat: „Adevăr, fapt sau risc?” Dacă se alege adevărul, jucătorul ar trebui să răspundă la o întrebare cu sinceritate, dacă se efectuează o sarcină și dacă riscul ar trebui să aleagă o sarcină din trei posibilități.

Idei cu mâncare și băutură

jocuri de revelion-jocuri-amuzante-alimente-cost-ghici

Dacă tu și oaspeții tăi nu sunteți complet mulțumiți, puteți juca jocuri cu probe de alimente. Următorul joc se numește „Știința alimentelor” și necesită o farfurie cu probe de alimente și mai multe linguri, precum și niște cârpe pentru a lega la ochi jucătorii. Un maestru de joc pregătește diverse alimente simple, cum ar fi miere, muștar, ketchup, zahăr și altele. să presupunem că jucătorii legați la ochi gustă mâncarea și trebuie să o ghicească. Cine are prima soluție corectă câștigă runda. În timp ce estimarea simplă a alimentelor sună simplu, de fapt nu este. Acest joc devine deosebit de amuzant atunci când îi adaugi alimente mai neplăcute.

O altă idee este de a aranja diferite alimente într-un cerc. Variante gustoase și neplăcute sunt combinate aici. Nu este nevoie să vă legați ochii la ochi. Acum este ales punctul de plecare al acestui cerc. Primul jucător aruncă un număr cu o matriță și numără probele de alimente pentru a ajunge la care trebuie să mănânce. Deci, dacă aruncă un 5, trebuie să mănânce a cincea probă de alimente.

Jocuri de Anul Nou pentru copii

jocuri de revelion-copii-copii-tipici-crackers-petrecere de revelion-distracție

Dacă sărbătorești Anul Nou cu cei mici, ar trebui să le pregătești mai multe jocuri distractive de Revelion, astfel încât să nu se plictisească până la miezul nopții. Un joc distractiv care poate fi jucat cu mai mulți copii este înfășurarea unei mumii.

Idei de Anul Nou pentru copii – înfășurarea mumiei

Anul Nou jocuri-copii-mumie-înfășurare-hârtie igienică-hârtie-petrecere-joc-idee

Creați cel puțin două grupuri de câte doi jucători pentru a participa la joc. Un jucător din grup joacă mumia, iar celălalt trebuie să-l înfășoare complet cu hârtie igienică. Grupul care a jucat primul rol sau a făcut o mumie mai bună câștigă jocul.

Jocuri tipice pentru copii pentru Revelion

Jocuri de Revelion-Revelion-copii-petrec-idei-au-distracție

Unul dintre cele mai populare jocuri de Revelion pentru copii este modul de a desena crackers. Este foarte distractiv cu copiii și poate face ca așteptarea până la miezul nopții să fie mai distractivă pentru cei mici. Puteți să vă pregătiți înainte de festivalul propriu-zis și să creați singuri crackers. Nu aveți nevoie decât de role de hârtie igienică goale, hârtie creponată și jucării mici sau dulciuri ca umplutură.

Jocuri la masă pentru copii și adulți

Anul nou-jocuri-copii-adulți-joc-de-cărți-amuzant-silverster-idee-de-seară

De asemenea, puteți juca jocuri pentru Revelion la masă folosind jocuri de cărți, zaruri de joc sau materiale simple precum pixuri și hârtie. Acum ai în sfârșit ocazia să-ți amintești un joc pe care nu l-ai mai jucat de mult timp. Fie că „om, nu te enerva”, „UNO”, „tabu” sau simplul „trei la rând” nu contează. Puteți face aranjamente în avans cu familia sau oaspeții, astfel încât să știți la timp ce trebuie să pregătiți pentru petrecerea de seară. Un joc de paie poate fi jucat cu copiii folosind paie simple, bucăți mici de hârtie și boluri pentru fiecare jucător.

Regulile jocului de paie

Anul nou-jocuri-copii-paie-joc-paie-paie-hârtie-idee-petrecere

Mai multe bucăți de hârtie sunt așezate într-o grămadă mare pe masă, astfel încât fiecare jucător să poată ajunge cu ușurință la grămadă. După semnalul de start, jucătorii ar trebui să aspire notele din grămadă cu ajutorul paiului și să le adune în propriul castron. Pentru a face jocul mai distractiv, notele celorlalți jucători pot fi furate, dar numai înainte de a ajunge în castron. Ca și în celelalte jocuri de Revelion, câștigătorul este cel care a strâns cele mai multe hârtii la final.

O idee de joc similară populară la adolescenți și adulți funcționează în mod similar. Toți participanții stau pe podea sau pe scaune, formând un cerc. În loc să folosiți o paie, hârtia sau, de obicei, o carte de joc este aspirată cu gura și apoi trebuie transmisă următorului jucător fără să cadă. Dacă o face, un sărut apare automat.

Schimb de cadouri

jocuri de revelion-mici-cadouri-mici-schimb-idei de petrecere de revelion

În loc să pregătiți cadouri pentru petrecerea de Revelion, puteți organiza jocuri de Revelion pentru a schimba cadouri. Fiecare invitat ar trebui să aducă un mic cadou la petrecere și să-l împacheteze în ziar pentru camuflaj. Cadourile sunt așezate pe masă și zarurile sunt aruncate până când aruncați un șase. Apoi poate alege un cadou fără să-l desfacă până când toți invitații primesc un cadou.