Anul Nou

Joc de activitate Revelion: O mulțime de idei distractive pentru o petrecere de Anul Nou de neuitat!

Odată ce anul se apropie încet, este timpul să vă organizați petrecerea de Revelion pentru a sărbători anul trecut și ce urmează. Indiferent dacă doriți să găzduiți o petrecere distractivă de Revelion cu prietenii și cunoscuții sau o mică sărbătoare intimă cu familia – trebuie să vă asigurați că oaspeții voștri se distrează și se distrează toată noaptea. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât câteva jocuri distractive pentru adulți de Revelion? Fie că sunt jocuri de masă, cărți sau băuturi – toate sunt distractive și lasă orele să treacă până la miezul nopții într-o clipită. În acest articol am adunat multe idei grozave pentru sarcinile de Revelion, care garantează o petrecere de neuitat! Distrează-te citind și jucându-te!

Sarcini Joc Revelion pentru adulți Idei de Revelion

Dacă aveți o mare petrecere de Revelion, șansele ca străinii să apară este de aproape 100%. Jocurile amuzante de Revelion pentru adulți sunt o modalitate excelentă de a-i cunoaște puțin mai bine pe acești oameni și de a sparge gheața.

Sarcini joc Revelion – întrebări de aflat

Joc de corvoade Anul Nou Jocuri amuzante de băut adulți

În acest joc ar trebui să vă gândiți la câteva întrebări despre anul trecut la care oaspeții dvs. vor trebui să răspundă ulterior. Ce moment din anul trecut ai prefera să uiți? Care a fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat? Un eveniment care te-a influențat? De exemplu, unele dintre întrebări ar putea fi – în felul acesta toată lumea poate spune o poveste amuzantă și jenantă despre sine și în felul acesta toată lumea se va cunoaște un pic mai bine.

Jocuri de Revelion Adulți – Două rezoluții și o minciună

Anul Nou petreceri tematice idei organizează jocuri de petrecere pentru adulți

Acest joc este o nouă variantă a clasicului „Două adevăruri și o minciună” și este spargătorul de gheață ideal pentru petrecerea de Revelion. Fiecare jucător ar trebui să vină cu 3 rezoluții pe care ar dori să le implementeze anul viitor, dintre care 2 sunt alcătuite în întregime. Acest joc este modalitatea perfectă de a afla cât de bine te cunosc prietenii tăi. Sau o altă variantă ar fi dacă oaspeții își scriu rezoluțiile pe bucăți mici de hârtie și apoi le pun într-o pălărie, de exemplu. Fiecare alege apoi o bucată de hârtie și citește rezoluția, iar celorlalți le revine să ghicească a cui hârtie este.

Regele săruturilor

Chores Game Revelion jocuri distractive de petrecere pentru adulți

Tot ce aveți nevoie pentru această mare sarcină de Revelion este o pereche de pungi cu bomboane delicioase de bomboane „Hershey Kisses”. De îndată ce sosesc oaspeții, dați 5 bomboane fiecărei femei. Este treaba bărbaților să câștige cumva bunătățile de la fete. De exemplu, ai putea să o faci să râdă, să danseze pentru ea sau orice altceva la care te poți gândi pentru a câștiga un sărut. La miezul nopții, bărbatul cu cele mai multe bomboane este încoronat Regele Săruturilor și câștigă un premiu precum o sticlă de whisky sau vodcă.

Jocuri amuzante de Revelion Adulți – “Stai jos!”

Jocuri de băut Jocuri de petrecere pentru adulți Sarcini Joc Revelion

Acesta este un joc răcoros și foarte distractiv pe care îl poți juca toată noaptea. Și așa funcționează – de fiecare dată când opriți muzica timp de câteva secunde, toți invitații trebuie să se așeze. Fie că este pe podea, pe masă sau pe scaun – totul este permis. Ultima persoană care stă în picioare trebuie să aibă o lovitură. Pe măsură ce noaptea trece, majoritatea dintre voi nu vă veți gândi la asta și, la rândul lor, vă va face multă distracție.

Jocuri de băut Revelion – “Cine este ..?”

Idei de petrecere de Revelion jocuri amuzante de revelion adulți

Un joc de petrecere de Revelion foarte simplu, dar destul de distractiv, care vă va oferi ocazia de a vă cunoaște mai bine toți oaspeții. De-a lungul petrecerii, va trebui să puneți tuturor o întrebare la întâmplare – cum ar fi „Cine este cel mai bătrân din cameră”, „Cine are un câine?” Sau ceva similar. Prima persoană care răspunde corect trebuie să decidă cine trebuie să bea o lovitură în cameră și apoi pune următoarea întrebare.

Joc de activități Revelion – Joc de băut ruletă

Fotografiile cu cafea beau idei de petrecere de revelion pentru adulți

Ruleta este un joc clasic de băut care protejează împotriva plictiselii la fiecare petrecere și asigură o mulțime de distracție. Tot ce aveți nevoie pentru aceasta sunt o mulțime de pahare, diverse băuturi și o sticlă goală. Si asa incepe:

 • Umpleți paharele cu băuturi alcoolice sau nealcoolice – de exemplu vodcă, tequila, whisky, ouă, cafea, lapte, ciocolată caldă, suc de portocale, etc. ulei de măsline, sos de soia sau ceva similar.
 • Aranjați ochelarii în cerc și stați în jurul mesei.
 • Și acum cineva trebuie să întoarcă sticla goală o dată, la fel ca în cazul „rotirii sticlei”, până când capul sticlei indică pe cineva. Apoi trebuie să bea împușcătura din față și apoi să întoarcă din nou sticla.

Joc de sarcini Revelion – clasicul „Mäxchen”

Idei de Revelion Jocuri de băut Reguli Jocuri de Revelion Adulți

„Mäxchen” este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Mieren” și este unul dintre cele mai faimoase și mai amuzante jocuri de Revelion pentru adulți.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • 2 zaruri
 • 1 cană de zaruri
 • Pahare de shot
 • mult alcool

Și așa se joacă:

 • Toată lumea se așează în cerc și cineva începe să arunce zarurile.
 • Trebuie să te uiți la rezultatul tău astfel încât nimeni altcineva să nu poată vedea numărul.
 • Apoi, trebuie să le spuneți celorlalți jucători rezultatul dvs., numind întotdeauna primul număr mai mare. De exemplu, ai rulat un 4 și un 2, deci trebuie să spui 42, nu 24. Desigur, puteți numi și un număr diferit de cel pe care l-ați rulat efectiv.
 • Jucătorul din dreapta ta trebuie să ghicească dacă spui adevărul sau nu.
 • Dacă nu te crede, poate dezvălui. Dacă spuneai adevărul, el trebuie să facă o lovitură. Dar dacă ai mințit – trebuie să bei.

Jocuri haioase de Revelion pentru adulți – „Pinnchen alcool”

Jocuri de petrecere amuzante cu sarcini de cărți joc Anul Nou

În acest joc de sarcină de Revelion sunt necesare anumite abilități și viteză. Toți jucătorii primesc 1 lingură și 2 pahare fiecare – unul este gol, iar celălalt este umplut cu orice băutură alcoolică. Într-un minut, jucătorii trebuie să scoată cât mai multă băutură în celălalt pahar. Când timpul a trecut, toată lumea trebuie să bea ce a mai rămas în primul pahar.

Jocuri de petrecere pentru adulți de anul nou idei de petrecere reguli de jocuri de băut