Design interior, mobilier

Design interior, mobilier

Mobilier ultra la modă de la Altamoda Italia

piese de mobilier la modă din Altamoda Italia

Mobilier la modă nu au fost niciodată atât de atrăgători. Este unul dintre acele lucruri care fac casa noastră specială. Asta este ceea ce marca de mobilier Altamoda Italia cu al lui Seria Cult și Fuziune a făcut. Dacă preferați combinații care creează o atmosferă cosmopolită, atunci aveți șansa să vă îndrăgostiți de aceste două colecții. Aflați cum sunt combinate capodopere rare.

 Colecția Fusion de la Altamoda

piese de mobilier la modă de la Altamoda - fusion

Aceste două colecții de mobilier extrem de la modă nu numai că conțin țesături și materiale reci, dar creează și o atmosferă unică versatilă și minimalistă în casa noastră. Au siluete contemporane a căror idee este să estompeze linia dintre artă și funcție și credem că au reușit.

colecție la modă de la Altamoda – Kult

Piese de mobilier ultra la modă de la Altamoda - cult

Cele două colecții sunt atractive și elegante. the Colecția cult se caracterizează prin paleta sa de negru și fildeș, precum și glamourul și estetica post-modernă. the Colecția Fusion are o paletă adecvată de alb, bej și negru porumbel, dar aceste culori creează un nou aspect minimalist ironic și fac rezultatul destul de impresionant. Ce se întâmplă în cele din urmă este un design eclectic. Aruncați o privire la piesele cosmopolite și aflați de ce suntem atât de încântați de aceste colecții unice!

Read more
Design interior, mobilier

Mobilierul modern din Italia

Proiectat de Via Della Spiga

design modern - canapea maro

Via Della Spiga este o companie italiană care mobilier modern produs pentru camera de zi și dormitor. Compania a fost creată ca o colaborare între designerul japonez Makio Hasuike, care a fost primul care a deschis un studio pentru design industrial în Italia, și designerul italian Marco Piva. Ambii designeri se concentrează pe confort, creativitate și design modern, astfel încât mobilierul lor modern să răspundă tuturor gusturilor.

Mobilier modern cu un design elegant

mobilier italian modern

Via Della Spiga are mai multe colecții de mobilier modern aduse pe piață, fiecare dintre ele având o individualitate și un concept unic. Onda este numele colecției clasice a companiei, care a fost proiectată de Makio Hasuike în 2077. Se compune din trei piese de mobilier – canapea, pat și fotoliu. Canapeaua este oferită în 3 variante, toate având un contur. Canapeaua stă pe un picior cromat de 5 cm înălțime. Cotierele și spătarele sunt realizate din poliuretan și sunt conectate la structura principală prin magneți. Designul este stabil și confortabil. Piesa de mobilier confortabilă și elegantă este disponibilă în negru, alb sau maro. Formele clare și execuția simplă a lui Onda se potrivesc în fiecare casă mobilier modern.

Fotoliu clasic – mobilier modern

fotoliu elegant alb

În 2008, Makio a proiectat și un pat și un fotoliu ca parte a colecției Onda. Sunt la fel de confortabile și elegante, cu linii clare și construcție din lemn. Picioarele patului sunt din crom, asemănătoare cu canapeaua. Huse sunt disponibile în două versiuni – din piele și țesătură. Fotoliul este un design simplu, dar elegant și se poate potrivi în orice cameră de zi. the mobilier modern din colecția Onda oferă o armonie de culoare, formă și material.

De K.H. Christova

design modern – canapea din piele neagră

canapea neagra moderna

pat elegant modern

pat modern - design italian

mobilier modern din piele pentru sufragerie

Read more
Design interior, mobilier

Consola – o soluție cu adevărat practică

console-mese-practice-piese de mobilier

Din Masă consolă – o piesă de mobilier cu utilizare neînțeleasă. Majoritatea oamenilor cred că singurele locuri pentru a pune masa este la capătul unui hol lung sau în spatele canapelei. Nici aceste două opțiuni nu sunt greșite, de fapt, o astfel de piesă de mobilier este un plus bun pentru orice spațiu de locuit. De ce este Masă consolă peste tot? Desigur, datorită funcționalității și aspectului său frumos. De obicei, astfel de mese sunt realizate cu două sau patru picioare subțiri și o masă lungă și îngustă cu o suprafață netedă.

Consolă modernă din lemn fără sertare

Consolă modernă din lemn

Desigur, aceasta este forma clasică a unui astfel de mobilier, dar mulți designeri au inventat alte opțiuni de proiectare – de exemplu, una modernă Masă consolă cu un sertar sub blatul mesei, sau chiar cu un sertar și dulap. Practicitatea acestui lucru Masă consolă constă în faptul că este foarte convenabil să puneți accesorii pe farfurie sau să le păstrați în sertare. De ce nu ai fotografii de familie pe ea? În plus, dacă doriți să găsiți cu ușurință un spațiu de afișare adecvat și accesorii decorative, masa consolă este o opțiune excelentă.

consola din plastic alb

consola-alba-masa-plastic

Pe lângă lucrurile frumoase pe care le poți expune deasupra, poți să le găsești și în sertarele acelora Masă consolă Furnizați chei, caiete și orice alte lucruri mici care sunt în mod constant necesare și care trebuie să fie la îndemână. Locuri unde Mese consolă pot fi setate sunt nelimitate – acolo unde există un perete gol. De exemplu, în sufragerie, în dormitor, chiar dacă atârnați o oglindă deasupra, devine o masă de toaletă. Din Masă consolă De asemenea, arată foarte frumos în sala de mese, unde vă puteți păstra tacâmurile la cină.

Chiar și potrivit pentru baie

baie cu consolă neagră

Poți chiar să faci asta Masă consolă Utilizați în baie pentru a depozita accesorii și prosoape, de exemplu. Masă consolă este o piesă de mobilier simplă și elegantă care oferă multe posibilități de a împrospăta interiorul.

Combinație de design din lemn și sticlă

masă de toaletă din sticlă din lemn

Consolă din lemn masiv

consolă din lemn masiv

Design transparent

consolă transparentă

..folosit ca accent colorat

canapea din spate cu consolă roșie

design roz vintage

consola roz vintage

Consolă transformată în toaletă

consolă-masă transformată-toaletă

Consolă vintage din lemn, cu sertare

consolă vintage din lemn

Read more
Design interior, mobilier

Idei moderne și originale de mobilier din lemn pentru apartamentul dvs. cu o cameră

mobilier-original-lemn-sticlă-masă-lambriuri din lemn

Mobila din lemn astăzi sunt stabile, confortabile și, cel mai important, interesante și suficient de fascinante pentru a satisface toate gusturile și pentru a se adapta la tot felul de locuri din casă. De obicei, casele de țară și căsuțele prezintă mobilier din lemn cu adevărat drăguț și romantic, deși designul interior al unui apartament cu o cameră poate avea și un original uimitor Idei de mobilier din lemn a fi decorat.

Bucătărie neobișnuită din lemn

bucatarie design lemn

lemn-de-bucătărie neobișnuit

Modern și mobilier original din lemn pentru studioul dvs. sunt o abordare diferită a designului interior minimalist. Vedem adesea apartamente minimaliste care sunt mobilate cu mobilier din plastic, marmură, oțel sau piatră și elemente decorative. Motivul este că apartamentele cu o cameră au parametri mai mici și spațiu liber, care nu sunt suficiente pentru mobilierul din lemn masiv și întreaga atmosferă poate arăta destul de stângace..

Piesa de mobila de exceptie

piesă-mobilă extraordinară-lemn

Cu toate acestea, ele pot fi originale Idei de mobilier din lemn destul de compact și inovator și se pot potrivi de fapt perfect în apartamentul dvs. cu o cameră. Mobilierul pliant sau cele cu forme și modele neobișnuite sunt ideale pentru un apartament îngust și mic cu o cameră. Ei bine, acesta este motivul pentru care mobilierul original din lemn este de obicei produs și fabricat conform comenzilor private de la clienți.

Masă din lemn – idee originală

masa din lemn-original-mobilier din lemn

Curbat și incrustat Mobila din lemn sunt o tendință de top în designul interior confortabil și confortabil. Pe de altă parte, tecul și bambusul sunt materialele preferate din lemn. Designerii și producătorii se bazează pe materiale și metode ecologice în armonie cu scopul de a conserva resursele naturale și de a oferi o idee frumoasă pentru un stil de viață uimitor și un spațiu de locuit fermecător..

Abigail

Șezlong de șezlong – piele și lemn

șezlong din lemn

Scaun de șezlong exclusiv de la Kyle Buckner

scaun-punte-exclusiv-lemn-piele-kylebuckner

Ciudată cadă din lemn

ciudat-baie-cadă-lemn

Read more