Design interior, mobilier

Mobilier ultra la modă de la Altamoda Italia

piese de mobilier la modă din Altamoda Italia

Mobilier la modă nu au fost niciodată atât de atrăgători. Este unul dintre acele lucruri care fac casa noastră specială. Asta este ceea ce marca de mobilier Altamoda Italia cu al lui Seria Cult și Fuziune a făcut. Dacă preferați combinații care creează o atmosferă cosmopolită, atunci aveți șansa să vă îndrăgostiți de aceste două colecții. Aflați cum sunt combinate capodopere rare.

 Colecția Fusion de la Altamoda

piese de mobilier la modă de la Altamoda - fusion

Aceste două colecții de mobilier extrem de la modă nu numai că conțin țesături și materiale reci, dar creează și o atmosferă unică versatilă și minimalistă în casa noastră. Au siluete contemporane a căror idee este să estompeze linia dintre artă și funcție și credem că au reușit.

colecție la modă de la Altamoda – Kult

Piese de mobilier ultra la modă de la Altamoda - cult

Cele două colecții sunt atractive și elegante. the Colecția cult se caracterizează prin paleta sa de negru și fildeș, precum și glamourul și estetica post-modernă. the Colecția Fusion are o paletă adecvată de alb, bej și negru porumbel, dar aceste culori creează un nou aspect minimalist ironic și fac rezultatul destul de impresionant. Ce se întâmplă în cele din urmă este un design eclectic. Aruncați o privire la piesele cosmopolite și aflați de ce suntem atât de încântați de aceste colecții unice!