Arhitectură, case de vis

Santander House – o casă modernă din Spania

de la A-Cero-Studio

o proprietate minimalistă - structură interesantă a casei

Casa este o reședință de familie modernă de 2.204 m², care arată foarte elegant și elegant. Arhitecților de la Ein-Cero le place să se joace cu forme și să creeze structuri complexe care se remarcă datorită individualității lor. Această casă este, de asemenea, construită având în vedere o varietate de forme.

Casa din Santander din Spania

o proprietate minimalistă - arhitectură interesantă

Proprietatea era situată în Santander, Spania. Terenul este deluros și înconjurat de vegetație foioasă. Acea Casă se deschide în față către o grădină verde uniformă și rămâne închisă la solul în creștere din spate. Există o altă grădină care face legătura cu garajul. Întreaga zonă exterioară este tratată ca o zonă separată a casei.

casa Santander – o idee inovatoare de design

structură interesantă a casei - iluminare la intrare

Această casă are o structură din beton. Intrarea principală se extinde printr-un hol în aer liber care duce direct la zona de living. Culoarea neagră și iluminatul de dedesubt îi impresionează pe toți cei care intră în casă.

Casa a fost construită pe două niveluri. Subsolul combină bucătăria, camera de zi și sufrageria într-o zonă de living spațioasă. Al doilea nivel constă dintr-un dormitor matrimonial, două dormitoare mai mici și un birou. Dormitorul principal și baia sunt deasupra intrării principale.

design interior minimalist în casa din Santander

design interior minimalist în zona de living

Interiorul acestei Casa Santander poate fi descris ca un amestec de elemente reci minimaliste și accente în culori calde. Influența arhitecturii minimaliste se simte pe tavanele și pereții albi. Podeaua netedă și întunecată contrastează cu interiorul alb. Elementele din lemn din zona de living creează o atmosferă confortabilă. Dormitorul principal arată elegant și elegant. Este proiectat în întregime în alb și negru și se deschide spre lumina zilei și peisajul exterior.

De K.H. Christova

proprietate minimalistă - decor în interior

o proprietate minimalistă - foaier de design interior

Ferestre pe acoperiș - design interior al unei proprietăți minimaliste

Baie într-o clădire minimalistă