Design interior, mobilier

Consola – o soluție cu adevărat practică

console-mese-practice-piese de mobilier

Din Masă consolă – o piesă de mobilier cu utilizare neînțeleasă. Majoritatea oamenilor cred că singurele locuri pentru a pune masa este la capătul unui hol lung sau în spatele canapelei. Nici aceste două opțiuni nu sunt greșite, de fapt, o astfel de piesă de mobilier este un plus bun pentru orice spațiu de locuit. De ce este Masă consolă peste tot? Desigur, datorită funcționalității și aspectului său frumos. De obicei, astfel de mese sunt realizate cu două sau patru picioare subțiri și o masă lungă și îngustă cu o suprafață netedă.

Consolă modernă din lemn fără sertare

Consolă modernă din lemn

Desigur, aceasta este forma clasică a unui astfel de mobilier, dar mulți designeri au inventat alte opțiuni de proiectare – de exemplu, una modernă Masă consolă cu un sertar sub blatul mesei, sau chiar cu un sertar și dulap. Practicitatea acestui lucru Masă consolă constă în faptul că este foarte convenabil să puneți accesorii pe farfurie sau să le păstrați în sertare. De ce nu ai fotografii de familie pe ea? În plus, dacă doriți să găsiți cu ușurință un spațiu de afișare adecvat și accesorii decorative, masa consolă este o opțiune excelentă.

consola din plastic alb

consola-alba-masa-plastic

Pe lângă lucrurile frumoase pe care le poți expune deasupra, poți să le găsești și în sertarele acelora Masă consolă Furnizați chei, caiete și orice alte lucruri mici care sunt în mod constant necesare și care trebuie să fie la îndemână. Locuri unde Mese consolă pot fi setate sunt nelimitate – acolo unde există un perete gol. De exemplu, în sufragerie, în dormitor, chiar dacă atârnați o oglindă deasupra, devine o masă de toaletă. Din Masă consolă De asemenea, arată foarte frumos în sala de mese, unde vă puteți păstra tacâmurile la cină.

Chiar și potrivit pentru baie

baie cu consolă neagră

Poți chiar să faci asta Masă consolă Utilizați în baie pentru a depozita accesorii și prosoape, de exemplu. Masă consolă este o piesă de mobilier simplă și elegantă care oferă multe posibilități de a împrospăta interiorul.

Combinație de design din lemn și sticlă

masă de toaletă din sticlă din lemn

Consolă din lemn masiv

consolă din lemn masiv

Design transparent

consolă transparentă

..folosit ca accent colorat

canapea din spate cu consolă roșie

design roz vintage

consola roz vintage

Consolă transformată în toaletă

consolă-masă transformată-toaletă

Consolă vintage din lemn, cu sertare

consolă vintage din lemn