Design interior, mobilier

Mobilierul modern din Italia

Proiectat de Via Della Spiga

design modern - canapea maro

Via Della Spiga este o companie italiană care mobilier modern produs pentru camera de zi și dormitor. Compania a fost creată ca o colaborare între designerul japonez Makio Hasuike, care a fost primul care a deschis un studio pentru design industrial în Italia, și designerul italian Marco Piva. Ambii designeri se concentrează pe confort, creativitate și design modern, astfel încât mobilierul lor modern să răspundă tuturor gusturilor.

Mobilier modern cu un design elegant

mobilier italian modern

Via Della Spiga are mai multe colecții de mobilier modern aduse pe piață, fiecare dintre ele având o individualitate și un concept unic. Onda este numele colecției clasice a companiei, care a fost proiectată de Makio Hasuike în 2077. Se compune din trei piese de mobilier – canapea, pat și fotoliu. Canapeaua este oferită în 3 variante, toate având un contur. Canapeaua stă pe un picior cromat de 5 cm înălțime. Cotierele și spătarele sunt realizate din poliuretan și sunt conectate la structura principală prin magneți. Designul este stabil și confortabil. Piesa de mobilier confortabilă și elegantă este disponibilă în negru, alb sau maro. Formele clare și execuția simplă a lui Onda se potrivesc în fiecare casă mobilier modern.

Fotoliu clasic – mobilier modern

fotoliu elegant alb

În 2008, Makio a proiectat și un pat și un fotoliu ca parte a colecției Onda. Sunt la fel de confortabile și elegante, cu linii clare și construcție din lemn. Picioarele patului sunt din crom, asemănătoare cu canapeaua. Huse sunt disponibile în două versiuni – din piele și țesătură. Fotoliul este un design simplu, dar elegant și se poate potrivi în orice cameră de zi. the mobilier modern din colecția Onda oferă o armonie de culoare, formă și material.

De K.H. Christova

design modern – canapea din piele neagră

canapea neagra moderna

pat elegant modern

pat modern - design italian

mobilier modern din piele pentru sufragerie