Stil

Tendință de îmbrăcăminte de noapte: Cu aceste sfaturi puteți trece peste noapte cu stil

Rochie de noapte confortabilă în îmbrăcăminte de noapte, verde măslin, bucurați-vă de micul dejun în pat

În crearea unui mediu de somn relaxat și liniștit, mulți oameni se concentrează pe saltea, temperatura camerei și tipul de așternut. Făcând acest lucru, însă, uită un aspect important: îmbrăcămintea de noapte potrivită este de o importanță crucială pentru un somn bun. Nu trebuie doar să fie fantastic de frumos și elegant, ci și să te facă să te simți bine, să nu restricționezi mișcarea și să nu provoace disconfort. Din fericire, piața oferă astăzi o mare varietate de îmbrăcăminte de noapte grozavă. Varietatea modelelor vă permite să vă simțiți confortabil atât vara cât și iarna. Deci, puteți alege setul de îmbrăcăminte de noapte potrivit, perfect pentru relaxare sau pentru o ocazie specială.

Haine de noapte pentru femei, pijamale dintr-o singură piesă sau scurte în verde menta cu model floral

Când vine vorba de haine pentru dormit, fiecare are propriile preferințe: în timp ce unii preferă să poarte pijamale confortabile, alții preferă cămăși de noapte sau așa-numitele cămăși de somn. Iată câteva dintre cele mai populare modele de îmbrăcăminte de dormit în rândul femeilor:

Pijama (Pijama)

Potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare a pieței din Nürnberg, GfK Germanii preferă să poarte pijamale și pijamale. Majoritatea pijamalelor constau din pantaloni largi, cu șnur și blat de dormit. În funcție de sezon, setul de pijamale poate fi, de asemenea, asamblat din diferite vârfuri și funduri, de ex. B. pantaloni lungi și o cămașă cu mânecă lungă, pantaloni 3/4 și o cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni scurți și un tricou și multe altele. Atunci când alegeți pijamale, acordați atenție benzii de talie a pijamalelor – nu ar trebui să fie prea strânsă, dar, de asemenea, să nu atârne prea slab.

Rochie de noapte albă de tendință de noapte din bumbac

Cămașă de noapte (cămașă de dormit)

Dacă sunteți în căutarea unei alternative aerisite, ușoare la pijamale, puteți opta pentru o cămașă de somn confortabilă. Rochia de noapte este lungă până la genunchi, croială largă și este oferită în diferite versiuni cu mâneci scurte sau lungi. Cămașele de dormit sunt, de asemenea, ideale pentru relaxare pe canapea. Singurul dezavantaj este că cămășile de noapte pot aluneca cu ușurință și se pot răsuci în timp ce dormi.

rochie de noapte frumoasă pentru lenjerie de corp din țesătură albă transparentă

Negru (babydoll)

Îți place împreună? Apoi îmbracă-ți o rochie de noapte seducătoare în stilul neglijenței. Detalii incitante precum inserții transparente, arcuri decorative și decorațiuni din dantelă fac din neglijă o adevărată bijuterie. Deoarece o păpușă tipică constă de obicei din țesături translucide, cum ar fi dantela sau șifon și este suficient de scurtă pentru a dezvălui lenjeria și picioarele, ar putea fi purtată peste un tanga sau chiloți obraznici. La Hirsefelt.de, de exemplu, puteți descoperi minunatele lenjerii de corp pentru femei din CALIDA. Creațiile renumitei etichete elvețiene sunt potrivite în mod ideal pentru a petrece seri romantice și nopți tandre.

Cămașă de noapte pentru femei albă fără mâneci lungă vintage

Toate femeile sunt de acord că nu poți avea niciodată prea multe articole de îmbrăcăminte. Dar câtă îmbrăcăminte de noapte este minimă pentru o garderobă pentru femei bine aprovizionată? Pentru a vă asigura un somn confortabil, ar trebui să aveți cel puțin următoarele:

– o cămașă de noapte din mătase pentru vară

– pijamale scurte cu pantaloni scurți

– pijamale calde sau salopeta pentru sezonul rece

– câteva ținute seducătoare pentru nopțile fierbinți

Haine de dormit pentru femei Set pijamale de pantaloni 3: 4 și top primăvară vară

Îmbrăcămintea de noapte trebuie să fie în primul rând confortabilă și de înaltă calitate. Sunt preferate substanțele naturale care permit pielii să respire. Materialele sintetice precum viscoza sau poliesterul sunt mai ieftine, dar nu pot sprijini pielea în procesele sale naturale. La unele persoane cu piele sensibilă, pijamalele sintetice și cămășile de noapte pot provoca chiar și o reacție alergică. Cele mai bune materiale pentru un somn sănătos sunt bumbacul, mătasea și inul. Iarna, alegeți țesături mai calde, cum ar fi flanela, lâna și fleece.

Nu mai puțin importantă este culoarea hainelor tale de noapte. Pentru a aduce corpul și mintea în armonie, se recomandă tonuri pudrate și culori pastelate moi, cum ar fi vanilia, menta, roz, albastru și liliac. Culorile strălucitoare trebuie evitate deoarece nu au un efect calmant, ci mai degrabă au un efect activator asupra sistemului nervos.

Haine de dormit în culori liniștitoare aleg bluze și pantaloni scurți de caise

Indiferent de ce ne spune moda, alege ce îți place. În primul rând, îmbrăcămintea de noapte ar trebui să fie confortabilă și confortabilă pentru corp. Toate celelalte cerințe au o importanță secundară. Amintiți-vă că sănătatea noastră fizică și mentală depinde de calitatea somnului.

Sursă imagine: licență unsplash.com CC0