Mobila

Design de mobilier elegant și modern, cu o istorie bogată

artifort-colecție-scaune

Colecția uimitoare și design mobilier modern de la Artifort are o calitate atemporală. Numele companiei provine inițial de la cuvântul latin „ars”, care înseamnă artă sau cunoaștere, și „fortis”, tradus ca puternic și viguros ”. Artifort a devenit un nume de marcă faimos care este sinonim cu arta și confortul. Multe piese de mobilier au devenit simboluri ale clasicilor moderni prin farmecul lor frumos. Designerii de succes ai Artifort au modelat marca tipică a companiei încă de la mijlocul secolului al XX-lea. Aceasta include Kho Liang Ie, Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt, René Holten și Patrick Norguet.

Mobilier elegant și modern

geoffrey-lounge-fotoliu-artifort

Diverse Artifort Produsele includ scaune, sisteme de depozitare și mese. Epitomul formei și funcției care Mobilier Artifort pentru casă și spațiile publice rămân printre preferatele designerilor de interior. Artifort își urmărește originile în 1890, când Jules Wagemans a fondat o afacere de tapițerie la Maastricht. După aceea, fiul său, Henricus Wagemans, a extins compania și a construit o fabrică. Până la sfârșitul anului 1920, showroom-ul lor din Amsterdam a obținut recunoașterea internațională pentru stilul și calitatea sa. În această perioadă a fost creată marca Artifort în 1928. Datorită calității și atracției elegante a Artifort, în 1930 au reușit să depășească recesiunea economică. Obținerea unui nume de marcă și a unei sigle recunoscute a fost o strategie inteligentă la momentul respectiv, care, împreună cu designul exclusiv de mobilier, a asigurat succesul continuu al companiei.

Designul mobilierului modern și producția acestuia

buclă-scaun-artifort-scaun

design modern de mobilier cu forme neobișnuite

mobilier-modern-design-salon-fotoliu-artifort.

O mare descoperire pentru Artifort a venit la începutul anului 1930, când a început gândirea progresivă a companiei, Epeda Folosiți suspensie internă. Acest avantaj tehnic a fost utilizat doar pentru scaunele din mașină și saltele. Această tehnologie revoluționară a înlocuit tehnicile tradiționale de construcție din păr de cal, paie și kapok. Noua tehnologie de producție nu numai că a îmbunătățit eficiența, ci a permis și proiectanților să creeze noi stiluri în design mobilier modern a verifica. Au fost utilizate materiale care erau mult mai puternice și puteau rezista formelor inovatoare.

Designerii de vârf creează modele moderne de mobilier chic, luând în considerare lumea în continuă schimbare

Scaun-ciuperci-pierre-paulin-artifort

Contribuția și influența designerului recunoscut Kho Liang Iea asigurat că produsele Artifort se vor deplasa în paralel cu nevoile în schimbare din 1960 și 1970. De fapt, puteți vedea efectul acestuia în cataloagele contemporane. Artifort păstrează accentul atât pe funcție, cât și pe estetic, în centrul atenției la nivel internațional. Noii designeri creativi împrospătează întotdeauna portofoliul Artifort, astfel încât să poată răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților.

rechin-mobilier-modern-design-scaune-artifort

Succesorul lui Kho Liang Ie, Pierre Paulinprezintă modele proaspete și colorate. Scaunele sale colorate sunt izbitor de artistice, cu design-urile sale inovatoare, care au fost admirate de clienți la nivel local și internațional. Chiar și acum, aceste piese de mobilier sunt identificate cu Artifort. O altă schimbare în tehnicile și materialele de producție a permis producerea de idei noi de la Paulin. De această dată, țevile metalice acoperite cu spumă au fost combinate cu țesături întinse. Paulin s-a întâlnit Jack Lenor Larsen în 1967 și în colaborare, au anunțat o revoluție globală a designului în ceea ce privește utilizarea formelor, materialelor și textilelor inovatoare.

designul mobilierului modern combină arta și confortul

ciuperca-fotoliu-scaun

Artifort a rămas lider atât de mult pe piața internațională a mobilei, deoarece își reinventează produsele. Compania se angajează continuu cu talentele designerilor tineri și dinamici care pot lucra alături de numele consacrate. Cu toate acestea, compania nu își pierde niciodată din vedere filosofia de bază:

“Designul, funcționalitatea și calitatea merg mână în mână”

Poate că unul dintre cele mai mari premii pe care le poate obține o companie de design este atunci când munca lor devine parte a unei colecții internaționale de galerii sau muzee. În acest caz, puteți design mobilier modern de către designeri de frunte pentru Artifort în expoziții la Muzeul de Artă Modernă și Centrul Pompidou din Paris.

  Design mobilier modern și pentru zona de lucru

mobilier-inovator-design-glob-spațiu-de-lucru-artifort

mobilier-modern-design-glob-spațiu-de-lucru-artifort mobilier-modern-design-salon-canapea-artifort mobilier-modern-design-salon-scaun-scaun scaune artifort-pierre-paulin mobilier-modern-design-limba-forma-artifort  mobilier-modern-design-artifort-pufuri

design mobilier modern cu formă pătrată

   Artifort-app-fotoliu-design-mobilier-modern