Amenajari interioare, bucatarie

Colecția Venere – Designul de bucătărie modernă de Record Cucine

Venere Kitchen de Record Cucine

Studioul italian Record Cucine folosește materiale de înaltă calitate pentru a crea bucătării pentru gospodăriile moderne și tradiționale. Venere este una dintre cele mai populare colecție de design de bucătărie modernă, care reprezintă stilul și clasa. Cu forme curate, suprafețe lucioase și paletă de culori proaspete, designul lor promite să aducă o atmosferă modernă răcoroasă acestei părți esențiale a zonei de zi în care vă pregătiți mesele zilnice.

Design de bucătărie la modă – confortabil și compact

bucătărie modernă de la Record Cucine

Designul modern al bucătăriei Venere este adaptabil în diferite configurații la orice loc din bucătărie. Fiecare dintre ele formează o parte curbată care adaugă dinamism imaginii generale și este cea mai importantă caracteristică a designului. Forma rotundă oferă un spațiu compact și confortabil pentru pregătirea meselor fără margini ascuțite enervante. Există, de asemenea, libertatea de a vă deplasa pe insulă și de a nu întrerupe comunicarea cu restul familiei sau cu oaspeții în timp ce pregătiți masa. Puteți să design modern de bucatarie cu o formă continuă de L, U sau o versiune separată cu o insulă de sine stătătoare. Colecția Venere este concepută pentru a se potrivi fiecărui spațiu și pentru a satisface fiecare gust exigent.

Versiune roșie a Venere Kitchen

design modern de bucatarie - varianta rosie

Reglabil design modern de bucatarie este, de asemenea, bogat în culori. Are un finisaj lucios în diferite culori moderne care exprimă stări diferite. Există o versiune albă pentru un aspect luminos, proaspăt, roșu și rubiniu pentru mai multă culoare și negru pentru un contrast puternic. Toate opțiunile sunt combinate cu un cadru din oțel și mânerele ușilor. Acea design modern de bucatarie este, de asemenea, disponibil cu o chiuvetă din oțel și o suprafață în diferite culori. Nu în ultimul rând, bucătăria conține o masă minimalistă din sticlă cu o bază de oțel și o masă curbată, în spiritul întregii construcții. Toate aceste caracteristici elegante și moderne fac din colecția Venere o alegere perfectă pentru marea familie modernă, care se bucură atât de mese rafinate, cât și de divertisment.

De K.H. Christova

Design în formă de L de la Venere Kitchen

design de bucatarie rosie - colectie moderna Venere

Bucătăria Venere este disponibilă și în negru

Venere Kollection - bucătărie în versiune neagră

suprafețe strălucitoare și un aspect modern în proiectarea bucătăriei

bucătărie modernă - Venere albă în formă de L

versiune bucatarie moderna otel

design modern de bucătărie de către Cucine