Mobila, dormitor

Cum să alegi mobilierul potrivit pentru dormitor

Design mobilier dormitor scandinav

the Mobilier de dormitor sunt probabil cele mai importante piese de mobilier din toată casa. Dormitorul este de obicei zona noastră privată, pe care o putem proiecta numai în funcție de preferințele noastre personale. Este un refugiu intim în care confortul este primordial în designul său. În același timp, opțiunile interioare sunt limitate – pat, noptieră, iluminat adecvat, dulap.

Mobila pentru dormitor – o oglindă a sufletului tău

pat rotund-negru-alb-dormitor

Specialiștii au teoria conform căreia formele mobilierului dormitorului vorbesc despre personalitatea dumneavoastră. De exemplu, personajele optimiste, deschise aleg paturi rotunde, în timp ce naturile misterioase preferă formele unghiulare.

Sfaturi pentru selectarea mobilierului de dormitor

romantic-roz-dormitor-interior-mural-tapet

Primul lucru de căutat în dormitoare mobila Lucrul care trebuie luat în considerare este că sunt solide și durabile. Lemnul este întotdeauna o opțiune bună – este elegant, arată la fel de bine în culori naturale pe cât este vopsit. Cea mai mare parte a bugetului ar trebui să meargă la pat – pentru ca tu să te odihnești, patul trebuie să fie nu numai frumos, ci și confortabil. Cel mai bine este să pictezi pereții neutru, astfel încât ochii să se poată odihni, în timp ce mobilierul poate adăuga accente colorate. Roșu și violet sunt bune pentru caracterul puternic, în timp ce combinațiile alb-negru sunt mai potrivite pentru un apartament în oraș. Culoarea pastel roz este pentru naturi romantice afectuoase.

Mobilier dormitor și iluminat

pat-negru-iluminat-modern

dormitor-alb-mare-tavan-suspendat-iluminat-cu-LED

alb Mobilier de dormitor se potrivesc în camere mici și pot fi mai bine accentuate cu iluminare interesantă. Ferestrele mari și multă lumină în dormitor în timpul zilei sunt foarte importante. Oglinzile din dormitor direcționează ochiul și nu trebuie așezate vizavi de pat. Se recomandă o decorare cât mai mică posibil. Cu cât camera arată mai spațioasă, cu atât te vei simți mai confortabil.

Abigail

Iluminare integrată în pat alb-negru

Interesantă fereastră și hârtie de perete în dormitor

dormitor-modern-suspendat-tavan-roz-pat

 100 de idei de locuit pentru amenajări de dormitoare în diferite stiluri de amenajare