Zona de patio

Seturi de mobilier de grădină la modă – confort în grădină sau pe balcon

Mobilier de grădină culoare albă verde foișor tapițerie

Odată cu primăvara vine vreme frumoasă, soare și timpul pentru ore plăcute în grădină sau pe balcon. Bucurați-vă de timpul liber alături de familie și prieteni în aer curat – vă vom oferi o imagine de ansamblu asupra trendy-ului Seturi de mobilier de grădină, cine va avea grijă de confortul tău!

Seturi de mobilier de grădină – combinații de materiale și culori

mobilier de salon modern set de gradina scaune masa

Cel mai mare magazin de mobilă de pe net – Home24 a prezentat câteva momente importante din colecția lor din 2013 Seturi de mobilier de grădină combinați alegerea practică a materialelor, producția de înaltă calitate și culorile proaspete care vă oferă o dispoziție bună. Și în acest an accentul este pus pe naturalețe. Popularul tec este combinat cu o construcție din oțel inoxidabil pentru un impact mai mare. Mobilierul din polyrattan nu este doar ușor de întreținut, ci este și un adevărat punct de atracție în grădină. Pentru a putea crea o zonă de relaxare confortabilă în grădină sau pe balcon, puteți opta pentru combinații de masă și canapea sau scaune. Culorile mobilierului sunt păstrate neutre – bej, maro sau gri sunt clasice și se potrivesc cu fiecare stil. Mobilierul de grădină alb este potrivit pentru fanii puristi sau minimalisti. Accesoriile și tapițeria în culori puternice aduc răcoritoare în design – turcoazul și verdele sunt culorile de trend ale anului 2013.

Seturi moderne de mobilier de grădină – astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de vară!

Seturi de mobilier de grădină din tec, construcții din oțel inoxidabil de culoare deschisă

 the Seturi de mobilier de grădină pentru 2013, prezentat de Home24, se caracterizează prin linii clare și formă modernă. Setul de scaune cu numele „Paradise Beach” este o alternativă de economisire a spațiului, cu un design modern, care poate fi perfect pentru balcon. Cel mai mare avantaj al mesei și scaunelor compacte este că pot fi împinse unul în celălalt. Grupurile de relaxare din colecția „Concept-Teak” vă vor ajuta să vă relaxați și să vă relaxați lângă piscină sub razele soarelui. Setul de mobilier de grădină din colecția „Teak Line Vari” oferă opțiunea de a amenaja o bucătărie în aer liber și o zonă de luat masa. Lasă-te inspirat de aceste minunate sugestii pentru seturile de mobilier – o gamă largă de grădini poate fi găsită la: Home24

Set mobilier Teak Line Vari

Mobilier de grădină idei set de teak scaune de masă

Grupul de locuri Paradise Beach

mobilier pentru balcon cu spațiu mic polyrattan Beach

Canapea Paradise Beach

Set de locuri balcon mobilier de grădină design

White Comfort – Mobilier de grădină Lounge

Lounge scaune grup canapea tapițerie masă de grădină mobilier de grădină alb

Seria Paradise Lounge – grup de locuri

Mobilier pentru scaune care economisesc spațiu balcon grădină polirattan perne tapițate

Mobilier Polyrattan – Paradise Lounge

Scaune de masă pentru grupuri de mobilier Polyrattan

Seturi de lounge pentru balcoane și terase pe acoperiș de la magazinul de mobilă Home24

Creați seturi de lounge la modă pentru balcoane și terase pe acoperiș