Arhitectură, design interior

design minimalist de birouri – clădirea Hidrosalud

arhitectură modernă minimalistă - interesant clădire de birouri de design interior

Cuartopoensante Studio este un design unic de studio dezvoltat pentru Societatea Hidrosalud. Compania este activă în domeniul tratării apei și are un birou în Valencia. Nu este obișnuit, dar este conceput pentru a fi foarte practic pentru munca dvs. administrativă. Designul clădirii a fost complet inspirat de mișcarea apei. Formele curbate și elementele futuriste și transparente din decor contribuie la un aspect dinamic și inovator. Acest Proiectare birou este pur și simplu original și impresionant.

Design modern de birou – inspirat de mișcarea apei

 arhitectură modernă - design interior interesant

Unicul Proiectare birou a fost realizat în întregime din materiale moderne, de înaltă calitate. Accentele au fost setate de iluminarea cu LED-uri din coridor sau pereții despărțitori. Coridorul duce la un mic atrium cu fațadă de sticlă. Zona administrativă și recepția clienților sunt moderne și de înaltă calitate, echipate cu iluminare cu halogen și mese realizate din mese HI-MACS®. Pereții din sticlă și pereții curbați amintesc de un val.

Design de birou excepțional – aduce entuziasm la munca de zi cu zi

arhitectura minimalista - interesanta cladire de birouri

Acest creativ Proiectare birou impresionează clienții, le stârnește curiozitatea și reprezintă compania în cel mai bun mod posibil. La un moment dat, popularitatea companiei se datorează Arhitecți HI-MACS crescut. Dacă toate clădirile de birouri ar fi atât de artistice, am trăi și am lucra într-o lume mult mai interesantă.

Rebecca T..

arhitectură minimalistă - design interior interesant

design interior interesant - clădire modernă de birouri

sala de conferinte moderna - arhitectura moderna minimalista

arhitectura moderna - cladire de birouri

birou minimalist în alb

Iluminat cu LED în birou

perete sinuos - arhitectură modernă minimalistă