Mobila

Biroul multifuncțional în picioare pentru laptop de Sarah Maier

Sarah Maier seria laptop turn stație de lucru stație de lucru lutru-lutru design

Proiectanții trebuie să reacționeze flexibil la nevoile și dorințele clienților. Computerele moderne devin din ce în ce mai mici, laptopurile și telefoanele mobile sunt tovarăși loiali ai oamenilor. Mâncăm, vorbim și lucrăm în picioare. Ergonomia unei stații de lucru în picioare este un punct important pentru sănătate. Așa s-a ocupat designerul Sarah Maier în seria Laptop Tower. Cel pe care l-a proiectat ea Birou permanent pentru laptop a fost nominalizat pentru premiul de design al Republicii Federale Germania în 2010.

Biroul compact pentru laptop pe roți

Ascensor cu sertare pentru birou mobil pentru laptop

Când vine vorba de estetică, Maier nu face compromisuri. Acea Birou permanent pentru laptop se caracterizează prin linii clare. Stația de lucru compactă este potrivită pentru spații private, de afaceri sau publice. Laptop Tower este o compoziție de diferite scoruri de furnir – corp pe role cu pături de pâslă, laptop extensibil cu iluminare integrată și mouse extensibil automat, prize, imprimantă mică, 4 sertare, difuzoare încorporate, iluminare de bază, conexiuni de alimentare pentru o proiector și încărcătoare.

Biroul permanent cu economie de spațiu pentru laptop vă ajută să păstrați lucrurile ordonate

Laptop Elevator Design birou permanent Lustru modern

Electricitatea devine mobilă Birou permanent pentru laptop alimentat de un cablu izolat transparent. Laptop Tower este proiectat având în vedere ergonomia la locul de muncă pentru a asigura o muncă eficientă. Piesa de mobilier exclusivă a fost realizată cu măiestrie și precizie. Nuanțele de culoare ale furnirurilor cu miez maro deschis (din stejar mlaștină – un lemn extrem de valoros) variază de la maro ciocolată la negru. Dimensiunile sale sunt 1187x494x494 mm

Stație de lucru permanentă cu sistem de sunet integrat

Tehnologii conceptul stației de lucru pe masă pentru laptop - Sarah Maier Design

Sarah Maier continuă tradiția afacerii sale de familie (un atelier de tâmplar vechi de 100 de ani cu sediul în Markgröningen), pe care îl îmbogățește cu concepte inovatoare. Modelul tânăr LT a primit un premiu de la German Design Club DDC la categoria Produs în decembrie 2009 și a fost nominalizat la Premiul German de Design 2011.

Biroul permanent pentru laptop este, de asemenea, mobilier de depozitare

Proiectant de interacțiune pentru laptopuri Möbel Sarah Maier

LT – multifuncțional și practic

Ascensor laptop pentru birou înalt, furnir de masă, cu design de scor

 Stație de lucru permanentă cu laptop extensibil

Laptop de birou înalt Sarah-Maier Design Proiectat ergonomic

Iluminare integrată în bază

Stație de lucru PC ergonomică lemn de stejar negru

Turnul laptopului lui Sarah Maier – biroul multifuncțional în picioare pentru laptopuri

Sarah Maier PC stație de lucru-LT conexiuni de cablu de proiectare