Casă și grădină

Klax Multi Tool – o combinație între topor și ciocan

klax-multi-tool-function-head-steel

Pentru toți iubitorii de natură care sunt pricepuți și doresc să creeze ceva util – un nou instrument vine pe piață, care va ușura munca oamenilor din țară – Klax Unealtă multifuncțională.

Instrumentul multiplu care combină ciocanul cu toporul

klax-multi-tool-ax-point-steel

Klax este o soluție ingenioasă care transformă orice băț într-un topor sau ciocan. Klax poate fi atașat la un mâner sau un mâner, astfel încât să puteți obține un topor de lucru la cerere.

Klax Multi Tool – partenerul fiecărui om în natură

ax-klax-multi-tool-hammer-function

Multi-instrumentul inteligent oferă, de asemenea, o serie de alte instrumente foarte utile, inclusiv un deschizător de sticle, curea, cârligul, cheia și răzuitorul. Cântărind doar 208 grame, Klax este amestecul perfect de utilitate, dimensiune și portabilitate.

Noul instrument este un produs al companiei Klecker Knives, fondată de o familie – tată și fiu. Pasiunea ei pentru cuțite cu tot felul de utilizări a inspirat-o să proiecteze Klax Multi Tool. Tatăl, Glenn Klecker, este un veteran al Forțelor Marinei Statelor Unite care, după pensionare, a început să proiecteze profesional cuțite și dispozitive de tăiere. În prezent, compania a fabricat produse pentru companii de renume mondial precum Ford Motor Company, Snap-on Tools, Laser Devices, Starbucks și Blade Tech. Fiul Nathan, în vârstă de 10 ani, urmează pașii tatălui său. Inspirat de Legos, roboți și noi tehnologii, băiatul îl ajută cu idei și desene interesante. Compania lucrează foarte mult cu copiii care doresc să fie instruiți în cercetarea băieților.

Dacă v-am trezit interesul cu aceste scurte informații, puteți solicita informații suplimentare!

Fondatorul companiei Klecker Glenn arată cum funcționează toporul

designer-klax-multi-tool-glen-shows

Instrumentul este vândut cu un mâner elegant realizat manual

Klax-multi-instrument-topor-cu-mâner-lemn

Un bun prieten la țară sau în pădure – Klax Multi Tool

klax multi tool topor design colaj

Un instrument multi, nu este greu de manevrat

klax-multi-tool-ax-work-regyme

funcție-ciocan-topor-inovatoare-SUA-design