toamnă

Trucuri optice simple pentru încălzirea apartamentului în toamnă

Tesaturi-in toamna idei de amenajare apartament-decor confortabil-canapea de masa

Chiar și în primele zile reci de toamnă, oamenii tind să ofere mai mult confort și siguranță în propriii pereți. Cu ajutorul a câteva sfaturi ușoare, vă puteți îmbunătăți Apartament toamna decorați confortabil și încălziți vizual.

Sfaturi pentru mai mult confort în apartament toamna

Pernele de textură Pături de pluș-Plat-Tricks încălzire vizuală Sfaturi

O suprafață căptușită – de exemplu, o pătură de lână cu structura sa tipică de suprafață este în mare parte asociată cu iarna și arată foarte frumos ca o țesătură decorativă toamnă. Pilote, perne tricotate și pilote radiază căldură confortabilă. În combinație cu perne de pluș, un covor sau scaun tricotat cu aspect tricotat, acestea creează un spațiu primitor pe care pur și simplu nu vrei să-l lași.

Decorează apartamentul toamna

Model geometric - feță de masă albă - Idei de decorare a apartamentului de toamnă

Negrul transmite un sentiment de rafinament. Setați accente cu negru. O față de masă alb-negru sau accesorii în negru sau gri antracit adaugă doza potrivită de eleganță în camera de zi. O vază întunecată, un abajur sau o masă laterală din mahon contrastează cu culoarea neutră a peretelui și creează un efect dramatic. Puteți înlocui modele sezoniere precum frunze, ramuri de copaci, păsări etc. cu motive geometrice moderne.

Puneți tapiseria într-un cadru

Proiectare perete tapiserie pe hol tapiserie model alb-negru

Toamna, pereții pot fi decorați eficient cu tapiserii. Ei vin în propriile lor luminițe.

Cum vă puteți încălzi vizual apartamentul

Fundal de design pentru șemineu - pentru colțul de lectură de proiectare

În zilele reci, familia se adună în jurul șemineului – punctul focal al unuia Apartament toamna iar iarna. Zona de relaxare din fața șemineului este un loc de relaxare și conversație. Mobilierul confortabil este o condiție prealabilă pentru ore lungi de sociabilitate într-o atmosferă relaxată. Creați un colț de lectură confortabil sau o parte separată a sufrageriei care poate fi folosită ca bibliotecă sau birou. Cei cărora le place mai opulent ar putea folosi accesorii lucrate manual pentru a conferi camerei un caracter propriu.

Perdelele toamna

Perdele plate de toamnă idei puternic drapate

Agățați perdele drapate grele – toamna arată flirty și decorative, dramatice și elegante în același timp. Cu cât perdelele sunt mai grele, cu atât pierderile de căldură prin fereastră sunt mai mici, cu atât camera este mai sigură. Creați mai mult confort cu lumina caldă a becului!

Covorul rotunjește atmosfera caldă

Podele, acoperiri din lemn, covoare tibetane încălzesc atmosfera din cameră