Zona de patio

Pietricele în grădină – posibilele utilizări ale materialului de construcție

culoarea roșu portocaliu traseul grădinii creează intrarea în casă

the Pietricele în grădină au o gamă largă de utilizări – de la acoperiri pentru calea grădinii, aleea, terasa, până la podeaua pentru iazul de grădină, până la decor – posibilitățile sunt practic nelimitate. Încercăm să vă oferim o prezentare generală a diferitelor tipuri.

Pietricele în grădină – bucăți de granit

Pardoseală terasă grădină cale

Granitul care este expus condițiilor meteorologice se spulberă în bucăți mici în timp. Se creează pietricele mici, de culoare roșie, care devin mai ușoare în timp. Această piatră este perfectă ca podea pentru podeaua grădinii sau zona de curte. Este o alternativă accesibilă, al cărei preț poate varia. Dezavantajul pietricelelor din grădină este că bucăți mici de piatră se blochează pe pantofi și apoi zgârie podeaua din casă. Prin urmare, trebuie să vă schimbați pantofii atunci când intrați în casă. Dacă doriți să creați o cale de grădină, va trebui să împărțiți granitul în mai multe straturi. Cel mai bine este să amestecați o masă compactă cu un adeziv adecvat / întrebați atunci când cumpărați bucăți de granit. Este necesară plivirea regulată.

Pietricele în grădină – pietre de râu

Pardoseala din terasa cu pietricele din piatră

Pietrele de râu sunt pietre mici, ovale, care sunt oferite în diferite culori și forme. De obicei culorile sunt portocaliu, maro sau gri sau diferite amestecuri de culori. În funcție de origine, prețul poate varia foarte mult, dar în general sunt și o opțiune ieftină – aflați din timp prețul și formula în funcție de care puteți calcula cantitatea necesară – dealerii știu de obicei multe despre această zonă și poate fi de mare ajutor. Aceste pietre sunt foarte potrivite ca decor, ca separator de cameră sau ca umplutură.

Ca decor lângă plantele veșnic verzi

Pietricele în acoperișul grădinii

Proiectare grădină cu pietre

Formarea pietrelor de râu pietricele de plante veșnic verzi

Atingere exotică în grădină

creați paturi de flori palmieri despărțitor de cameră

Casă de scări din pietricele

Scară în afara pietrelor de beton moderne

Pietre de râu pentru grădina în stil rustic

Roci pietre grădină cale decorare stil japonez

Calea de rulare din pietricele – design de grădină în stil rustic

Pietricelele în stil rustic creează o cale de grădină

Creați o grădină alocată – o fermecătoare cale de grădină din piatră și pietriș

Calea grădinii creând lalele de primăvară cu pat de flori