Zona de patio

Design de curte premiat și planificare spațiu deschis de Cos Design

curte interioară mică design funcțional - cameră de zi în aer liber

Danks Street House a fost unul dintre proiectele care a constat în remodelarea și modernizarea exteriorului unei case de oraș din Australia. În curtea interioară a fost implementat un concept care corespunde fațadei și designului interior. Proiectul Cos Design a primit mai multe premii – în 2009 a câștigat premiul australian „Peisajul național al anului” și alte premii pentru arhitectura peisajului. the Design curte nu se caracterizează numai prin trăsături pur estetice, ci și prin funcționalitatea sa. Convinge-te singur!

Danks Street – arhitectură inovatoare a peisajului din Australia

idei pentru perete intimitate ecran perete bambus ghivece de flori scaune grup scaun

Strada Danks Design curte este surprinzător de simplu și compact, dar nu simplu, distinctiv, ecologic și utilizabil. Nicio urmă a fostei curți nefolosite și incomode. În schimb, este disponibilă o cameră elegantă și multifuncțională în aer liber.

Arhitectura peisagistică și gesturile curții – idei din Australia

Courtyard design Australia-cos premiat cu design

Scopul designului a fost extinderea vizuală a curții interioare înguste și integrarea mobilierului potrivit în această imagine. Zonele interioare ale curții sunt intens înverzite. Grupurile de bambus înalt creează spațiu și servesc drept ecrane de confidențialitate. Zonele acoperite cu pietriș conferă podelei o textură naturală. Arhitectura casei corespunde materialelor de construcție în aer liber, care sunt compatibile din punct de vedere ecologic și creează un climat sănătos.

Thanks Street – idei moderne de peisaj de grădină

Scaun grup plantat grădină urbană idei iluminat-pardoseală piatră naturală

În curtea interioară există un bazin cu apă pe 3 niveluri, care ascunde cu pricepere zonele de depozitare încorporate. O bancă special concepută în funcție de cerințele clienților cu spațiu de stocare integrat vă invită să stați confortabil. Zona de relaxare în aer liber este dotată cu grătar. Estetica unică este accentuată de iluminarea adecvată.

Design atractiv de curte de Proiectare

grădină curte arhitectură peisagistică iaz bazin de apă

Planificarea habitatelor și a spațiului deschis

Bancă în mobilierul de grădină încorporat spațiu de depozitare masă coloană bază

Zonele de utilizare legate de clădiri în curtea interioară

iluminat gradina curte design-ecran de intimitate pod bambus-lemn

Ecologizarea grădinii

Idei de amenajare curte curte pietricele acoperite podea acoperită ușă glisantă

Fotografii de Tim Turner